Aldığı sonuçlarla Fenerbahçemizdeki koltuğu sallanan Teknik Direktör Luis Aragones’e destek çığ gibi büyüyor. Yönetim kurulunu arkasına alan ‘Dede’, İspanya Milli Takımı’nda beraber çalıştığı dünya yıldızlarının da desteğini aldı. AS Gazetesi’ne konuşan Fernando Torres, Iker Casillias, Carlos Puyol ve Xavi, eski hocalarına övgü yağdırdılar.
Kısa sürede toparlanır
‘Aragones'e yardım etmek için Fenerbahçe’de oynamak isterdik’ diyen muhteşem dörtlü, ‘Çünkü onu seviyoruz ve başarılı olmasını istiyoruz. Biliyoruz ki kısa sürede Fenerbahçe’yi toparlayacaktır. Aragones gerçekten de muhteşem bir teknik adam. Sadece şu an şanssız günler yaşıyor. Ama takımın üzerindeki kara bulutlar yakında dağılır’ görüşünde birleştiler.
Torres’ten Güiza’ya destek
İspanya Milli Takımı ve Liverpool’un golcüsü Fernando Torres, eski takım arkadaşı Güiza’ya da destek çıktı. Yıldız futbolcu, ‘Güiza’yı uzun yıllardır tanırım. Birlikte çok oynadık. Gerçekten harika bir golcüdür. Nerede duracağını, ne yapacağını çok iyi bilir. Ama şu an Aragones ile birlikte o da şanssız bir dönem yaşıyor. İkisi de büyük patlama yapacaktır’ dedi.
Kaynak: Star
Bu arada Carlos Puyol değil ben star ın yalancısıyım. Ve istiyorlarsa kapımız açık gelebilirler
buyursunlar, başımızın üstünde yerleri var
ne patlaması Allah aşkına ya .. aragones kötü hoca fln mı dicekler vatandaşı adam. Hocasına saygısından öle diyorlar
patlasa patlasa elinde patlar fenerin
Gelsinler tabi ya. Destek versinler Dede ye. Aynı zamanda belki FB ye de faydaları olur.
Bir taraftar olarak başımın üstünde yerleri var, gelebilirler
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Gelsinler tabi ya. Destek versinler Dede ye. Aynı zamanda belki FB ye de faydaları olur.
Önemli olan dedeye destekleri ama takımda da oynasalar fena mı olur
Ali Lukunku bile Gs ye geliyosa Puyol her türlü Fener e gelir
bencede gelirler Luis Aragones 70yaşında geldiyse torresde 35yaşında gelir fenere
dünya klubü fb
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
bencede gelirler Luis Aragones 70yaşında geldiyse torresde 35yaşında gelir fenere
liverpoolda oynadigina gore 28-30 yaslarinda bize gelir sonra fenere
Altınıza araba üstünüze kamyon size koç gibi bakarız.Buyrun gelin
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
dünya klubü fb
Carlos Puyol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme