Şimdi Ara

Keşke boy kisalmanin bir yolu olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden kısalmak istiyorsun ki ?

• 165 yakışmaz sana. 170 iyi gayet.

• spor ne alemde hocam? iyi beslen ki genişle.

• Knk devam önceki halime göre giren iki kat genişlemiş son diyor ama bu boy çok fazla yaw acaba ağır halter bı 5 cm kısaltır mi

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Knk devam önceki halime göre giren iki kat genişlemiş son diyor ama bu boy çok fazla yaw acaba ağır halter bı 5 cm kısaltır mi

kısaltmaz hocam ama spor yapıp genişlersen daha oranlı olacağın için iyi görünürsün.

• hocam mal mısın allah aşkına, 180 olduğum için erkekten sayılmadığımı söyleyen kız arkadaşım vardı, sen niye kısalmak istiyorsun, uza uza, sırık ol. Kızlar yüzünü göremediği erkekleri sever.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan ozaman benim etrafımda niye kız yok

• quote:

Ulan ozaman benim etrafımda niye kız yok

Özgüveninin 0 çünkü

• quote:

Ulan ozaman benim etrafımda niye kız yok

kaç yaşındasın, zamanı gelecektir. Bu tarz kızlar seni bulmasa da olur ayrıca, bütün hayat enerjisi sömürenleri beni bulur.

Paranın da olması lazım, para kazan. Paraya tapıyorlar. Hiçbir kız paraya taptığını söylemez ama paran olunca zaten otomatik olarak yakışıklı olursun. Üst baş alırsın, cilt bakımı yaparsın vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20528FD85 -- 13 Ağustos 2020; 22:14:19 >
  • Yaw abi tamamda 170 boyunda benim gibi parası olmayan çocuğu giriyom kizlsr ilgi duyuuyo ama bana duymuyo buna ne dicen parka gidiyom adam fakirlikten su iciriyo sevgilisine

Bide abi ben neden 190 üzeri birini gördüğümde yani da kız yok neden ?

• quote:

Yaw abi tamamda 170 boyunda benim gibi parası olmayan çocuğu giriyom kizlsr ilgi duyuuyo ama bana duymuyo buna ne dicen parka gidiyom adam fakirlikten su iciriyo sevgilisine

Bide abi ben neden 190 üzeri birini gördüğümde yani da kız yok neden ?

kanka evden bakkala, bakkaldan eve giderek uzaydan düşmez. Kişisel bakımını yap, paran varsa tabi. Paran yoksa s*ktir et şimdi karıyı kızı, paranı kazan. 30 kat yakışıklı görünürsün merak etme.

• Tamamda parkta kaynayan sevgilere ne djyeceksin

• Özgüven olsa sevgilim olur mu?

• quote:

Özgüven olsa sevgilim olur mu?

En azından olma ihtimali artar

• quote:

özgüvenin yoksa %99 ihtimalle fakirsin, paran yok yani.

para özgüven getiriyor.

paranı kazan.

kızlar bu kez sana yapışmaya çalışacaktır, o zaman da sen seç arasından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20528FD85

hocam mal mısın allah aşkına, 180 olduğum için erkekten sayılmadığımı söyleyen kız arkadaşım vardı, sen niye kısalmak istiyorsun, uza uza, sırık ol. Kızlar yüzünü göremediği erkekleri sever.

Sen de 1.75 altını kızdan saymıyorum deseydin..1.55 boylarıyla erkeklere laf atıyorlar.

Not:Boyum 1.81

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

Sen de 1.75 altını kızdan saymıyorum deseydin..1.55 boylarıyla erkeklere laf atıyorlar.

Not:Boyum 1.81

Alıntıları Göster

ben fazlasını da dedim merak etme. Şimdi estetik araştırıyor.

• quote:

Dostum yaşın kaç, boyun ne bilmiyorum ama ben de 193 boyundayım ergenliğimde özellikle ortaokul son- lisenin ilk yıllarında ben de senin gibi düşünüyordum. Ancak sana şunu söyleyeyim şuan sevgilim var ve daha önce 160 boyunda bile sevgililerim oldu. Yani kızlar boyları ne olursa olsun uzun boylu erkeklerden hoşlanıyorlar. Ama şu olay var fiziğin kötü olunca uzun boy çok sırıtıyor. Bu yüzden zayıf + kaslı, atletik olmalısın. 185 en ideal boy sayarsak o boydaki eleman fiziği, kilosu için 1 uğraşıyorsa sen 2 uğraş ama sonunda iyi bir fizik yapınca o adamı bile kıskandırırsın.

Bak çevremde basketbolcu arkadaşların varsa farkedeceksin kızlar elemanlara bitecek

Yani olay boydan ziyade özgüven, kendini sevmek ve fiziğinin düzgün olması.

• Ne dertler var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.