Şimdi Ara

Keskazan - Link Kısalt evden para kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Keskazan - Link Kısalt evden para kazana

    KESKAZAN.COM LİNK KISALT PARA KAZAN NEDİR ?

    keskazan.com - Link Kısalt Para Kazan / Url Shortener and Earn Money keskazan.com ücretsiz link kısaltma servisidir, kısaltıgınız linklerden kazanç saglıya bilir ve kazandıgınız parayı çeke bilirsiniz. Veya kendi reklamınızı verip web sitenize uygun fiyatlara trafik satın alabilirsiniz.

    NASIL VE NE KADAR KAZANABİLİRİM?

    keskazan.com - Link Kısalt Para Kazan / Url Shortener and Earn Money Üye ol, link kısalt, ve kazanmaya başla. Bu kadar basit Türkiye'de en yüksek kazanç oranları keskazan.com'de hemen kayıt ol bu harika sistemden sende faydalan.

    %20 REFERANS BONUSU

    keskazan.com - Link Kısalt Para Kazan / Url Shortener and Earn Money İsterseniz referans linkiniz ile sitemize üye davet edebilir ve hiç bişey yapmadan davet etiginiz üyelerin kazançları %20 sistem tarafından size ödenir.

    ANLIK SAYIM VE KALİTELİ HİZMET

    Bir tuşla bütün linklerinizi, istatiklerinizi, kazançlarınızı, reklam oranlarını , kazanç oranlarını yönetebilirsiniz. keskazan.com paneli ayrıntılı olarak tüm bilgileri üyeleri için sunmakta.

    DETAYLI İSTATİSTİKLER

    Linklerinizi detaylı bir şekilde analiz etmenizi hedef kitlenizi, paylaşımlarınızı, kazançlarınızı analiz edebilir. Oluşturdugunuz kampanyaları detaylı kontrol edebilirsiniz.

    MİNİMUM ÖDEME MİKTARI

    Kısaltıgınız linklerin kazancını çekmeniz için en az ₺10,00 kazanmış olmanız gerekiyor. Ödeme tipleri( İninal - Banka hesabı eft - PaPara )


    https://keskazan.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.