Şimdi Ara

kesintisiz güç kaynağı yapımı (ups) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kasirga_

Peki şu 1k güç kaynaklarından 10a lik akuyu çıkarıp 60lik akü taksak şarj edememesi dışında ne problem çıkar?

ben denedim şarj edememesi dışında ve şarj devresini yakması dışında bir sorun olmuyor
    düşündüğünüz sistemin en kolay yolu otomatik kesicili ve mümkünse yüksek amperli 1 adet şarj cihazı şarj devresi bozulmuş yada
    iptal edilmiş 1 adet online yada lineint. ups ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga_

Peki şu 1k güç kaynaklarından 10a lik akuyu çıkarıp 60lik akü taksak şarj edememesi dışında ne problem çıkar?

ben denedim şarj edememesi dışında ve şarj devresini yakması dışında bir sorun olmuyor
    düşündüğünüz sistemin en kolay yolu otomatik kesicili ve mümkünse yüksek amperli 1 adet şarj cihazı şarj devresi bozulmuş yada
    iptal edilmiş 1 adet online yada lineint. ups ile yapabilirsiniz.

Bu dediginiz sistemi ben deniyorum su an, elimde akusu bitmis 600VA bir UPS var, icindeki akuyu sokup 65Ah 12V bir aku bagladim.. Sarj konusunda ben yanma olacagini sanmiyorum, sadece akunun sarji 1 hafta falan surer, cunku sarj devresi belirlenen amperle sarj eder, uzerine cikarsa sarj etmez..... Dedigim gibi sadece sarj suresi uzar :) Ben de bunu cozmek icin 60 TL'ye aku sarj cihazi aldim, ama ayni anda baglarsam ne gibi bir sorun yasarim onu kestiremiyorum...

• sürekli şarj edicem diye uğraşan bir devre bence en kısa sürede yanar. :) şu olabilir harici cihaz ile aküyü fulleyip ups bağlarsan ups sadece arasıra tamamlama yapar ve sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.