Geçen gün başıma bir olay geldi ben evde yoktum annem aradı söyledi şalterler atmış birden elektrik kesintisi değil yani ve monitörüm açılmıyor ( 3 hafta oldu alalı fujitsu 20'' olan model ) aynı zamanda modem de arızalanmış bütün ışıklar yanıyor ve kısa bir sürede ısınıyor veya sadece power ışığı saatlerce yanıp sönüyor. Garanti servis vs. uğraşıcam sonuç alırmıyım bilmiyorum.
Şimdi ben bu sistemi butür bir durumdan korumak için ne yapmalıyım daha önce başıma gelmediği için önlem almamıştım ama şimdi şart oldu. Bu kesintisiz güç kaynaklarından alsam işimi görürmü sanırım voltaj dalgalanması çok oluyor buralarda (kütahya) amacım voltaj gidip gelmesi veya elektrik kesintisinde Bilgisayarım zarar görmesin ve bana iblgisayarı kapatacak kadar zaman tanısın. Yani elektrikler kesildiğinde kullanmaya devam etmek istemiyorum amacım sadece oluşabilecek zararlardan korunmak. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Ayrıca bilginiz varsa eğer monitor ve modem garanti kapsamında değilse tamir edilemezse elimde kalıcak özellikle monitor daha 3 haftalık çok üzülücem bu duruma. Böyle bir duruma sebep vermekten tedaş medaş herneyse bunları sorumlu tutabilirmiyiz?
Kardeş Modemide Monitörüde Servise Gönder (Garantisi Varsa Eğer) Değişim Bile Yapabilirler (Mantıken)
Şahsımca Bilgisayarının Psu'su Yani Kasanın Ne kadar Elektrk Harcadığı Ve Monitörün Falan Ne kadar Harcadığını Topla Kaç Wolt Elektrk Harcıyosa Bunu 2'yle Çarp Bi Kesintisiz Güç Kaynağı Al Ama Araştır Şahsımca Dedim..
quote:
Orijinalden alıntı: mahsunygzr
Kardeş Modemide Monitörüde Servise Gönder (Garantisi Varsa Eğer) Değişim Bile Yapabilirler (Mantıken)
Şahsımca Bilgisayarının Psu'su Yani Kasanın Ne kadar Elektrk Harcadığı Ve Monitörün Falan Ne kadar Harcadığını Topla Kaç Wolt Elektrk Harcıyosa Bunu 2'yle Çarp Bi Kesintisiz Güç Kaynağı Al Ama Araştır Şahsımca Dedim..
tamam kardeşim bozulan ürünleri servise göndericem yarın ilk işim o bakalım ups falan kullanan varsa yorumlara da bakmak istiyorum hiç anlamam çünkü güç kaynağından.
quote:
Orijinalden alıntı: oknglr
quote:
tamam kardeşim bozulan ürünleri servise göndericem yarın ilk işim o bakalım ups falan kullanan varsa yorumlara da bakmak istiyorum hiç anlamam çünkü güç kaynağından.
Kardeş Sen Çalışmıyor De Onlar Anlar Bi Bilgisayarcıyada Git Öğren Bakalım ama Bilgisayarn harcadığına bakılır
Kaç kere oldu pc sağlam
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Kaç kere oldu pc sağlam
O Kadar Güvenme Pc'ne
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Kaç kere oldu pc sağlam
O Kadar Güvenme Pc'ne
İmzadaki sistem 6 yıldır aynı tek parçasını değiştirmedim hatta macunu bile değiştirmedim kupkuru ama hala 40 derece
İstanbuldayken cok sefer elektrik kesildi sigortalar attı falan hiç birşey olmadı burda neden oldu bilmiyorum tesisat ta çok yeni sayılmaz 2 yıldır bir sorun olmadı ne zaman monitoru yeniledim böyle oldu :D gerçi o sırada evde değildim tam olarak ne olduğunu bilmiyorum eve geldiğimde bana anlatılan bu sadece havada yağmurluydu şimşek ler falan . Servise şey diycem sabah çalısıyodu akşam geldim açılmadı klasik :D tabi işin gerçeğide bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme