quote:Orjinalden alıntı: reddes eyw. kardes zaten samsung almam hayatta alma dostum nokiadan baskası yalan
Bence sorun samsungla ilgili değil kvk'da sorun var bende bir ara vermişdim bir hafta içinde döndüler bana.
quote:Orjinalden alıntı: __MeHMeT__2 Bence sorun samsungla ilgili değil kvk'da sorun var bende bir ara vermişdim bir hafta içinde döndüler bana. dostum ınan samsung arızalı parçayı üretmemişse türkiyeye getirmemişse bu kvknın hatası değildir samsung firmasına onlarca mail attım hıcbırıde sorun kvkda demedı ahmakca cevaplar verdıler samsung tam anlamıyla hüsrandır faciadır yanlışlıktır asla tavsiye etmem
quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 ben alırım dua et arızalanmasın kızağı veya tus takımı o zaman görürüm senı
quote:Orjinalden alıntı: ww.com.tr quote:Orjinalden alıntı: mujim_007 ben alırım dua et arızalanmasın kızağı veya tus takımı o zaman görürüm senı şuana kadar kullandığım samsung telefonlar kullandığım (kısa sürelide olabilir): D500, D600, D900i, E250
samsung telefonlari cok deger kaybeden bir telefon bi sene once 800 olan tel bi sene sora 300 e satilirmi
başına böyle birşey geldigi için öfkeni anlıyorum ama bn de samsung kullanıcısı olarak kesinlikle almayın gibi bir ifade yanlış :S