Şimdi Ara

kesin maçı kaybedicez nedenimi? ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• alexi oynatmayip bu adami oynatmak cok koyuyor bana coooooook
  • Abi yemin ederim sopayla girişesim geliyo ya. Evlat olsa sevilmez şuna bak ya.
  • adam manyak kafa yapıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener elenirse bir yildiz alir getirirler süslerler bunu her takim senelerdir yapiyor. Kupadan elenip yok Sampiyonlar ligi zordu yada yok asil hedef Uefa daha kolay vs vs palavlarini herkez azmi salladi.
    Göstermelik oyuncu alirlar kapanir gider olay. 2-1 iyi skor normal sartlarda Fenerin kadrosu bu maci alabilecek kapesiteye sahip sadece su derbilerdeki istekleri olsun yeter.
  •  kesin maçı kaybedicez nedenimi? ss'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Fener elenirse bir yildiz alir getirirler süslerler bunu her takim senelerdir yapiyor. Kupadan elenip yok Sampiyonlar ligi zordu yada yok asil hedef Uefa daha kolay vs vs palavlarini herkez azmi salladi.
    Göstermelik oyuncu alirlar kapanir gider olay. 2-1 iyi skor normal sartlarda Fenerin kadrosu bu maci alabilecek kapesiteye sahip sadece su derbilerdeki istekleri olsun yeter.

Cidden öyle Süper Finalde oynanan maçlardaki azim olsa Spartak'ı rahat geçeriz diye düşünüyorum bence.
    Kadro kalitemiz çok çok üstün Spartak Moskovadan ama aykut hoca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kesin ayrılacak mı ss’li
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler. Barça real 2/0 Fb maçı 1/1 biticek. Bunu yazın bi kenara.
  • Ya su takimi yenin Saldir FENERBAHCE. Bugün cristian bir golü var yazin kenara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • christian yedek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

alexi oynatmayip bu adami oynatmak cok koyuyor bana coooooook

Alex'i oynatmayıp Selçuk'u oynatması koymuyor Baroni mi koyuyor vay anasını..
  • İşte Alexlede bu kadar ..bu takım bu kadar..uefada açılsınlar artık..
  • Bırakın arkadaşlar ona buna bahane bulmayın.2 top direkten döndü sow o topa vurabilse veya son dakika adam gibi şut adabilse adamları uzatmada dağıtırdık.He alexle başlasaydı dersiniz anlarım ama doğru olan buydu.Allah istemedi yapacak birşey yok.Aykut hocanın bugün %1 hatası yok.Hiç kimse şimdi demesin aykut istifa diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

Bırakın arkadaşlar ona buna bahane bulmayın.2 top direkten döndü sow o topa vurabilse veya son dakika adam gibi şut adabilse adamları uzatmada dağıtırdık.He alexle başlasaydı dersiniz anlarım ama doğru olan buydu.Allah istemedi yapacak birşey yok.Aykut hocanın bugün %1 hatası yok.Hiç kimse şimdi demesin aykut istifa diye

Ya bırak sen o kadro ile çık 60 dakika futbol adına hiçbir şey koyma ortaya, sonra o gereksiz iki herifi çıkarınca takım düzelsin, zaman yetmediğinden tur gitsin. Biz de aykuta laf yetiştirmeyelim öyle mi? Bırakın şu herifi savunmayı artık. Alex otursun selçuk kaptan başlasın hemde böyle bir maçta. Gördük ne kadar üstün yetenekleri olduğunu.
  • quote:

Bırakın arkadaşlar ona buna bahane bulmayın.2 top direkten döndü sow o topa vurabilse veya son dakika adam gibi şut adabilse adamları uzatmada dağıtırdık.He alexle başlasaydı dersiniz anlarım ama doğru olan buydu.Allah istemedi yapacak birşey yok.Aykut hocanın bugün %1 hatası yok.Hiç kimse şimdi demesin aykut istifa diye

Arkadaş var ya seninle aynı forumun aynı futbol bölümüne girdiğim için kendimden utandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Ya bırak sen o kadro ile çık 60 dakika futbol adına hiçbir şey koyma ortaya, sonra o gereksiz iki herifi çıkarınca takım düzelsin, zaman yetmediğinden tur gitsin. Biz de aykuta laf yetiştirmeyelim öyle mi? Bırakın şu herifi savunmayı artık. Alex otursun selçuk kaptan başlasın hemde böyle bir maçta. Gördük ne kadar üstün yetenekleri olduğunu.

Yahu git sen senle muhattab bile olmam

• quote:

Allah aşkına muhattab ol, nolursun...
  • quote:

quote:

Allah aşkına muhattab ol, nolursun...

http://www.antu.com/FutbolMacRaporu.aspx?mID=7256

Elazığ maçı kadrosu

Son 30 dk. oynadığımız kadroyla hemen hemen aynı top oynadık mı?Hayır...

• quote:

Elazığ maçı kadrosu

60. dk ya kadar kimdi saç baş yolduran? Selçuk değil miydi? Alex girdiği için muhteşem oynadık demiyorum ama selçuk çıktığı için takım düzeldi. Sayesinde televizyonu kırıcaktım. Sen böyle bir herife nasıl orta sahayı emanet edebiliyorsun? Zorunlu değişiklik olmadan yaptığı en erken değişiklikti sanırım alex değişikliği bu konuda tebrik etmek istiyorum, doğrusu ikinci yarının başında kadrodan almaktı zaten o herifi ama neyse... Kısacası bu maç için hazırladığı ilk 11 yanlıştı, bunu hepimiz gördük.. Allahtan sıvamadı, düzeltebildi takımı. Bu seferde zaman yetmedi. 3 senedir bu takımın başında, eğer hala bir şeyler deniyorsa bir sorun var demektir. Olmaz, geldiğinden beri en kritik maçların hemen hemen hepsi aleyhimizde sonuçlandı. Artık yeter, bir fenerbahçeli olarak zevkle maç izlemek istiyorum.

• quote:

quote:

Elazığ maçı kadrosu

60. dk ya kadar kimdi saç baş yolduran? Selçuk değil miydi? Alex girdiği için muhteşem oynadık demiyorum ama selçuk çıktığı için takım düzeldi. Sayesinde televizyonu kırıcaktım. Sen böyle bir herife nasıl orta sahayı emanet edebiliyorsun? Zorunlu değişiklik olmadan yaptığı en erken değişiklikti sanırım alex değişikliği bu konuda tebrik etmek istiyorum, doğrusu ikinci yarının başında kadrodan almaktı zaten o herifi ama neyse... Kısacası bu maç için hazırladığı ilk 11 yanlıştı, bunu hepimiz gördük.. Allahtan sıvamadı, düzeltebildi takımı. Bu seferde zaman yetmedi. 3 senedir bu takımın başında, eğer hala bir şeyler deniyorsa bir sorun var demektir. Olmaz, geldiğinden beri en kritik maçların hemen hemen hepsi aleyhimizde sonuçlandı. Artık yeter, bir fenerbahçeli olarak zevkle maç izlemek istiyorum.

Bak bu yorumuna sonuna kadar destek veririm ancak fenerbahçeye hangi hoca gelirse gelsin final oynama özürü var.Oynadığımız finallerin hepsi berabere bitiyor ve tek kale oynuyoruz

Bu aykutun değil fenerbahçenin beceriksizliği son 6-7 yılda finallerde kaybediyor olmamız yani.Türkiye kupalarını söylemiyorum bile.Bu takıma adam gibi orta saha alınırsa bu takım avrupada iş yapar.Stoch ve Krasic forma girdiğinde yorum yapmak istiyorum şuan değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.