Şimdi Ara

KESİK GİTAR HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elimde resmi bulunan bir gitarı arıyorum. Modelini bilen var mı? Kesik ve aynı renkte olması gerekiyor.Gitar bu arkadaslar : http://hizliresim.com/8Z2POr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

---Sen doğmadan bu dünya vardı, biri müslüman biri hıristiyan, biri siyah, biri beyaz, tüm çocuklar aynı bahçede oynuyorlardı. Sonra hudutları, kanunları koymuşlardı, artık suçta belliydi cezası da belli. Senden önce her şeyi düşünmüşler sen doğunca da bu dünya budur böyle yaşanacak demişler o dünyanın hudutlarına kendini hapsetme. Sen bir daha, bir daha söyle kendi sözlerini, adalet sade kitaplarda yazmaz. Aklın kalbin hep adil olsun ve bunları yaparken daima yüreğine vicdanına kulak ver..---
  • İbanez AE 1000 VV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmokinliBerdusDH -- 5 Mart 2016; 16:20:19 >

Orijinalden alıntı: SmokinliBerdusDH

İbanez AE 1000 VV.

Hocam internetten arattım da aynı gitardan bulamadım acaba sen bana bulursan linkini gönderir misin ?
    ---Sen doğmadan bu dünya vardı, biri müslüman biri hıristiyan, biri siyah, biri beyaz, tüm çocuklar aynı bahçede oynuyorlardı. Sonra hudutları, kanunları koymuşlardı, artık suçta belliydi cezası da belli. Senden önce her şeyi düşünmüşler sen doğunca da bu dünya budur böyle yaşanacak demişler o dünyanın hudutlarına kendini hapsetme. Sen bir daha, bir daha söyle kendi sözlerini, adalet sade kitaplarda yazmaz. Aklın kalbin hep adil olsun ve bunları yaparken daima yüreğine vicdanına kulak ver..---
  • Hocam benzetmişim, gitarın modeli İbanez AEF18.

Türkiyede yok sanırım, fakat müzik marketleriyle konuşursan sipariş üzerine getirebilirler. Amazonda bir tane var:
    http://www.amazon.com/Ibanez-Series-AEF18EBK-Acoustic-Electric/dp/B004MMO50S

• Zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim hocam. Aynı renkten arıyordum gitarı. bulabilme şansım varmı ? yurtdışı olsa dahi dediğin gibi üzerinde az bi miktar daha verip müzik bayii aracılığıyla getirebiliriz sanırım. Fakat aynı renk tonunda olması ana kriterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.