Şimdi Ara

keselenme nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oncelikle hic lif kese kullanmamak ayıp bi seymi kız arkadasım cok garipsemişti bunu

vede kese nasıl kullanılır....cep gibi bi sey...elini icine sokacan.oylemi kullanacan...deniyim dedim de

• Iyyy pislik :D nasıl temizleyin olum sen,sadece suyu mu tutuyon üstüne :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

Iyyy pislik :D nasıl temizleyin olum sen,sadece suyu mu tutuyon üstüne :D

sabun da katıyorum...vede ellerim ne işe yarıyor
  • kese lif hikaye kardeş

alcan sabunu dedigin gibi gerçi ben sampuanla yapıyom sampuanı alıyon eline ovalıyon heryerini
  • Öyle temizlenilir mi olum ya,kese akar.Hem yumuşak daha hoş oluyor.
  • Iyy .
  • ben gecen hafta hamama gittim keseciyi cagırdım adam bi basladı keselemeye bildiğiniz o kirler uzun uzun topak oldu adam nasıl sasırdı bu ne lan dedi dedim 4 ay olmustur kese yapmadıgım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamam gibisi yok en az ayda bir gidin tavsiye ederim.
  • Mındaaaaaaaaarrr öööggg
  • Sen önce bir hamama git de göbek taşında tellağa kese attır. Onca yılın pisliği bir aksın üzerinden.

Sonra keseyi nasıl kullanman gerektiğini az çok öğrenirsin. Ben önce sabun kullanarak kese üzerinde sabunu köpürtürüm, sonra elime geçirip vücudumu "Hart! Hurt!" sesleri eşliğinde keselemeye başlarım. Vücudum pir-u pak odluğu vakit, güzel kokması ve cildim kurumaması için vücut şampuanı bile son bir kez vücudumu ovarım. Kullandığım bodygel mentollü olduğu için 30 saniye sonra vücudum serinlemeye başlar, özellikle alt taraflara doğru hoş bir serinleme yaşarım.
  • Axe nin duş jeliyle verilen özel üretim life benzer bisey var onlardan al. Karfurda satılıyor. İcine doldur jeli her tarafina sürttur.

Bunu yap evleninceye kadar yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Sen önce bir hamama git de göbek taşında tellağa kese attır. Onca yılın pisliği bir aksın üzerinden.

Sonra keseyi nasıl kullanman gerektiğini az çok öğrenirsin. Ben önce sabun kullanarak kese üzerinde sabunu köpürtürüm, sonra elime geçirip vücudumu "Hart! Hurt!" sesleri eşliğinde keselemeye başlarım. Vücudum pir-u pak odluğu vakit, güzel kokması ve cildim kurumaması için vücut şampuanı bile son bir kez vücudumu ovarım. Kullandığım bodygel mentollü olduğu için 30 saniye sonra vücudum serinlemeye başlar, özellikle alt taraflara doğru hoş bir serinleme yaşarım.

nick entry uyumu

Tellağa gidince hayata küser adam daha hiç yaşamamış bu deneyimi. bu konuda bi millilik gerekiyo sana

• beyler kese yapasım geldi nette satılıyomu bi link atın gittigidiyor hepsiburada falan

aha buldum beyler nasıl bu kese fiyat performansı ? cildi yakan keselerdenmi alak yoksa ?

http://urun.gittigidiyor.com/HAVLU-ELE-GECEN-YUMUSAK-BANYO-KESESI_W0QQidZZ26006021#aciklama

keselenme nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 4 Ekim 2010; 12:57:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.