Şimdi Ara

KES BAKALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Şimdi daha önce bu hizmetlere şiddetle karşı çıkanlar yapıldıktan sonra bu köprüleri, otoyolları, hızlı trenleri kullanırken ne diyorlar acaba. Yapanlara küfür mü ediyorlar. Yoksa Allah razı olsun mu diyorlar. Merak ediyorum.

Hizmet ?

Bir alanı birilerine peşkeş çekmek ne zamandan beri hizmet oldu ?
    Doğu Karadeniz'e hiç gittin mi 10 yıl önce ? Peki şimdi gittin mi ? Ya da en azından aradaki farkı az da olsa araştırdın mı ?
    'Metrobüse karşı çıkıyorsunuz o zaman metrobüse binmeyin' sığlığından kurtulun artık.

Herşeyi geçtim,
    Bu ısrar niye ? Köpeğe gaz bombası-su sıkacak kadar,turist kadının kafasını gaz bombası ile parçalayacak kadar, metro istasyonuna gaz bombası atacak kadar neyin ısrarı bu,neyin inadı ?

Bu kadın senin bir akraban olsaydı-ki oradan geçen herhangi birimiz olabilirdik,bu kadıncağız sadece oradan geçen bir turist- ,hala yapılan işe hizmet yapıyorlar,yaptıkları işin arkasında duruyorlar diyebilecek miydiniz ?

[simage]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969222_527132910678808_1614227971_n.jpg[/simage]

Gördüğün gibi üstte link verdik yeşil alan proje bittikten sonra daha fazla var.

Rant mevzuna gelince avmye koç yapmasa sabancı yapacak o yapmasa şu bu yapacak rant olduğunu nereden çıkardınız?

Ayrıca o köpekli fotoğraftaki zenci polisi görmek istemiyorsunuz sanırım doğrumu

KES BAKALIM

polisin arkasındaki policita yazısını görmedim deme :)

işiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek sizin.

işin ilginci demokrasi demokrasi diye konusup demokratik yöntemlerle halkın seçtiği iktidarı tanımamaya çalışıp polisine saldıran bir nesil türedi forumlarımızda.

Ben niye gaz bombası yemiyorum ?

Turiste gelince benim bildiğim turistlere özel bir zırh imal edilmedi tabiki suçu yok ama başına gelmiş kimbilir hangi anarşiste fırlatıldı o bomba. Kaldıki o fotoğrafın bile gerçekçiliğinden şüpheliyim o ayrı mevzu.

Bende maça gittiğimde iki üç kendini bilmez yüzünden çokkk jop yedim ama gidip polise taş atıp saldırmadım.

Bırakın allah aşkına

Bizim baykalın yeğeni eminim bir kez olsun şu projeye göz gezdirmemiştir acaba ne kadar yeşil alan yapacaklar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 31 Mayıs 2013; 17:40:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

Şimdi daha önce bu hizmetlere şiddetle karşı çıkanlar yapıldıktan sonra bu köprüleri, otoyolları, hızlı trenleri kullanırken ne diyorlar acaba. Yapanlara küfür mü ediyorlar. Yoksa Allah razı olsun mu diyorlar. Merak ediyorum.

Ilk hızlı tren projesinde meydana gelen kaza da ölenlerin yakınları çok dua ediyordur bundan emin olabilirsin.
    Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan hizmetlere de bakmanı tavsiye ederim. Hemde o ekonomik durumda.

İnsaf insaf. Bunu bilerek mi yazdınız. Yoksa mahsus mu yapıyorsunuz. O kaza yapan tren hızlı tren değildi. İnsaf yahuuuu. O, şu andaki mevcut raylar üzerinde giden hızlandırılmış trendi. İsmi de Yakup Kadri Karaosmanoğlu idi. Hızı normal trenlerden biraz fazlaydı. O kadar. Şu anda çalışan hızlı trenlerle yakından uzaktan hiç bir alakası yok.

İstenmeyen bir kaza meydana geldi. Ne yapalım. Sanki tek bizim ülkemizde oluyor. Adı üstünde. Kaza.

• Ben ondan bahsetmiyorum .O fotoğrafı görmedim,benim gördüğümde su sıkıyorlardı.
    Ne olduğunun önemi yok.Benim yukarıda attığım foto da mı yalan ?

Taksime git de sizin şu beyninizi bir daha yıkasınlar.

Not: Ben de hiç biber gazı yemedim.Ama hastaneye giden bir arkadaşım öğlen yedi.
    Seninle aynı partidendi o da.Gün gelir senin de ağzının içine sıkarlar merak etme.
  • quote:

Ben ondan bahsetmiyorum .O fotoğrafı görmedim,benim gördüğümde su sıkıyorlardı.
    Ne olduğunun önemi yok.Benim yukarıda attığım foto da mı yalan ?

Taksime git de sizin şu beyninizi bir daha yıkasınlar.

Not: Ben de hiç biber gazı yemedim.Ama hastaneye giden bir arkadaşım öğlen yedi.
    Seninle aynı partidendi o da.Gün gelir senin de ağzının içine sıkarlar merak etme.

Ben beynimden gayet memnunum sapultra.

Sen daha projeyi görmeden daha mevzuyu bilmeden rant mant diye sallamanın alemi yok.

Adamlar orda iki dönüm yeşili kazıp avm yaparken yapılmaya başlanan projede 10 dönüm yeşil alan var.

Ranta gelince sen rakamlarla aç rantı bizde aydınlanalım rant rant diye sallamanın alemi yok.

Devlette bi yerlerden para kazanacakki hizmet versin.

Oldu efendim köprüden ücret alma vergi verme onu yapma bunu yapma devlet nasıl hizmet verecek sana ?

Efendim almanyada hollandada böyle orlarda bi şehre saldırıyorlarmı benim eşim doğulu akrabalarından birinin 25 çocuğu var adamın devlet hangi birine yetişecek doğuluları aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın

Sen ne anlatıyorsun birader emek sinemasıymış harabe binayı afedersin bi yerimizemi bişi yapıcaz görende tarihi istanbul surlarından biri sanar.

Modern dünyada bu tarz şeylerin artık yeri yok. Teknoloji her yeri kaplayacak istesekte istemesekte.

Az önce izledim adam ağzında cigara istanbulun ciğerini söküyorlar diye roportaj veriyor tvye taksimde , güldüm acı acı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 31 Mayıs 2013; 17:58:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master KENOBI

quote:

Ilk hızlı tren projesinde meydana gelen kaza da ölenlerin yakınları çok dua ediyordur bundan emin olabilirsin.
    Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan hizmetlere de bakmanı tavsiye ederim. Hemde o ekonomik durumda.

İnsaf insaf. Bunu bilerek mi yazdınız. Yoksa mahsus mu yapıyorsunuz. O kaza yapan tren hızlı tren değildi. İnsaf yahuuuu. O, şu andaki mevcut raylar üzerinde giden hızlandırılmış trendi. İsmi de Yakup Kadri Karaosmanoğlu idi. Hızı normal trenlerden biraz fazlaydı. O kadar. Şu anda çalışan hızlı trenlerle yakından uzaktan hiç bir alakası yok.

İstenmeyen bir kaza meydana geldi. Ne yapalım. Sanki tek bizim ülkemizde oluyor. Adı üstünde. Kaza.

Pardon ama proje kimin eseri idi? ayrıca olay kaza değildi o kadar ikaz ve uyarıyı kulak ardı edip, vatandaşların ölümüne sebep olmuşlardır. Bu olayda ulaştırma bakanı ve tcdd nin ağır ihmali var idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

O protesto edenlere bugüne kadar kaç fidan dikmişsiniz diye sorsalar keşke

+ 1907
  • Modern dünyada yeri yoksa bari yukarıdaki new york örneğini okudaydın be ya. Neyse,proceniz bitsin görürüz yeşil alanı,iki tane LALE dikerler oraya gölgesinde oturursun

• quote:

Modern dünyada yeri yoksa bari yukarıdaki new york örneğini okudaydın be ya. Neyse,proceniz bitsin görürüz yeşil alanı,iki tane LALE dikerler oraya gölgesinde oturursun

avmye gitmiyormusun sen veya köprüleri kullanmıyormusun

eylem başka söylem başka nasıl oluyor üstadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 31 Mayıs 2013; 18:47:23 >
  • Yukarıda mcornek çok güzel bir yazı yazmış, üzerinede denilebilecek pek fazla bir şey de kalmamış. Konu salt siyasi olarak ele alınmamalı. Bu avm tutkusunun sonu nereye gidecek ben şahsen onu merak ediyorum. Aşağı yukarı hepsinin içinde aynı mağazalar var. Network, hotiç, starbucks, mc donalds, burger king, lacoste..... Üretime, çevreye, insana zerre faydaları yok, mantar gibi çoğalıyorlar. Sevindiğim nokta ise onların yanına da kalmayacak olması. Ankara'da bir çoğu can çekişmeye başladı. Küçük şehirlere bile dadandılar. İlk bir kaç sene millete cazip geliyor, yöresel üreticiyi batırana kadar elektrikli süpürge gibi parayı ülke dışına çekiyorlar. Her biri keneden farksız, kanı emip, semirip, şişip sonra patlıyorlar. Benim merak ettiğim bu gaddarca tüketme sistemi patladığında ne olacağı. İnternet alışverişi zaten avm mağazacılığının anasını ağlatmaya başladı, giderek etkisini kuvvetlendiriyor. Bu sistemin çıkışı yok, tıkanana kadar işlemeye programlı, tıkanma sonrası ne olacak eminim onu ekonomistler bile bilmiyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek alakalı değil ama Emek Sineması aklıma geldi.

Sinema yıkılmasın diye birçok ünlü sima ve kalabalık bi topluluk eylem yapıyordu falan. Tabi polis sert müdahale edemiyordu ünlü şahsiyetlerden dolayı sanırım. Ertesi gün Emek Sinemasının işletmecisi (yanılmıyorsam ismi Süreyya idi) gazetelere demeç verdi.
    Bugün orada protesto edenler hayatlarında hiç Emek Sinemasına gelmişler mi? Gelselerdi kapatmazdım falan.

Velhasıl kelam tepkiler sadece olay odaklı değil. Hükümete yüklenmenin farklı yolları diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Pek alakalı değil ama Emek Sineması aklıma geldi.

Sinema yıkılmasın diye birçok ünlü sima ve kalabalık bi topluluk eylem yapıyordu falan. Tabi polis sert müdahale edemiyordu ünlü şahsiyetlerden dolayı sanırım. Ertesi gün Emek Sinemasının işletmecisi (yanılmıyorsam ismi Süreyya idi) gazetelere demeç verdi.
    Bugün orada protesto edenler hayatlarında hiç Emek Sinemasına gelmişler mi? Gelselerdi kapatmazdım falan.

Velhasıl kelam tepkiler sadece olay odaklı değil. Hükümete yüklenmenin farklı yolları diye düşünüyorum.

Olay o bölgenin yandaşlara peşkeş çekilmesidir.Olay Emek sienemsında film izlemekten ziyade sembol bir yerin yok edilmek istenmesidir.
    Bu tarz tarihi öneme sahip yerler restore edilerek, belediye ve ya devlet bütçesinden destek görür. Kültür ve Sanat faaliyetlerinde kullanılır.

• Bu da kapak olsun.

http://m.sondakika.com/haber-taksim-kislasi-projesi-durduruldu-4687075/

• Şu ülkenin amerikan himayesi altına gireceği günleri iple çekiyorum.
  • Sanki polis parkı yıkıyor kesmek istiyor arkadaş.. Adamlarda emir kulu onlarda istemez ağaçların kesilmesini ama emir üstten gelince uygulamak zorundalar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.