ucuz avea hat diye satılıyor mu hala bilmiyorum ama 5 sene önce kermesten (niye böyle bişi yaptımsa) hat almıştım. kendi üzerime kayıtlı diye bilirdim kendilerini. dün avea lı olmamın 5. yılı şerefne her yöne 100 sms, 100 mb internet + her yöne 100 dk verdi saolsun bi sevindirik oldum. internete girmek için telefon değişimi yaptım ama pin kodunu 3 kez yanlış girmek suretiyle hatta kapattım. müşteri hizmetlerinden olmayınca kalktım gittim avea bayine. hattamın bilgilerine girdiğimizde kartin y*** s** şeklinde birine ait olduğunu gördüm. e o ben değilim kim ulen bu y** s**
bayide ki adamın bana dediği sen bu kartı unut oldu...
içinde bakiye yoktu zaten, yanarım yanarım o gün bedavalarımı kullanamadığıma yanarım
size önerim 2 katı pahalı da olsa gidin adam gibi bayiden hat alın, benim gibi standlarda rezil rüsfa olmayın
Bu demek oluyor ki 3 kere sifreyi yanlis girmedigimiz surece hic bir sorun yok. Avea nin online islem servisinden puk kodunu ogrenseydin bedavalarini kullanmis olurdun
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Bu demek oluyor ki 3 kere sifreyi yanlis girmedigimiz surece hic bir sorun yok. Avea nin online islem servisinden puk kodunu ogrenseydin bedavalarini kullanmis olurdun
haklısınız... puk kodumu biliyo olsaydım şimdi hala misler gibi bir aveam vardı... ne yapalım ömrü bu kadarmış...
ama numara taşıma işleri ilk çıktığında kampanyadan yararlanmak için hattımı voda ya çevirmek istediğimde 2 gün sonra gelen mesajda abone bilgileri eşleşmiyor denmesinden anlamalıydım..
quote:
Orijinalden alıntı: ecece
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
haklısınız... puk kodumu biliyo olsaydım şimdi hala misler gibi bir aveam vardı... ne yapalım ömrü bu kadarmış...
ama numara taşıma işleri ilk çıktığında kampanyadan yararlanmak için hattımı voda ya çevirmek istediğimde 2 gün sonra gelen mesajda abone bilgileri eşleşmiyor denmesinden anlamalıydım..