Şimdi Ara

*** kepils nikli arkadaşımıza satılmıştır CORSAİR XMS2 2X2 1066MHZ RAM***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• İLETİŞİM MSN : kolay61_yanlizkral@hotmail.com

İLETİŞİM TURKCELL CEP: 0532,734,03,27

LÜTFEN CİDDİ ALICILAR İLETİŞİM KURSUN

SATILIK 2,5 AYLIK CORSAİR XMS2 2X2 1066MHZ RAM 8500 C5C KUTULU GARANTİLİ FATURALIDIR

ZAMANLAMALARI 5,6,6,18 2,10V VER.4,1 HİÇ BİRŞEKİLDE OC YAPILMAMIŞTIR EKSEN BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR

FATURA TARİHİ:20:08:2009

FİYAT:150TL kepils NİKLİ ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR HAYIRLISI OLSUN

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=23279

*** kepils nikli arkadaşımıza satılmıştır CORSAİR XMS2 2X2 1066MHZ RAM***

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızkral -- 2 Kasım 2009; 23:22:00 >

H.Z MEVLANA

• Herzamanki gibi yine on numara bir satış ve fiyat..abicim hayırlı işler dilerim tekrardan...
    ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM DEĞERLİ KİŞİLER :{ KalPin }: Full Sistem Alınmıştır...{MoP16} ;Psu Alınmıştır...{SayGili} ; Ram Alınmıştır...{bkadem} ;Anakart Alınmıştır...{ORHANAYDİN }: TT Big Tyhphoon Alınmıştır...{Yalnızkral} : Dwd Rw Alınmıştır...{spaydix}: Katot ışık Alınmıştır......{m.f.b} : Full sistem Satılmıştır...{ ufuq35 } : 1 Tb Hdd Alınmıştır...{ siber06 } : Thermaltake Armor Plus Kasa Alınmıştır...{ cpu2ram } : İ5 750 / Soğutucu / Nec Dvd Wr Alınmıştır... { adem1902 } E8400 + Asus p5b Deluxe + 4Gb Ocz Reaper Ram Satılmıştır......{ BARDO }Amd sistem satılmıştır...{ Tenrose } 9800gtx Alınmıştır...
    { ilyus } 500 gb hdd Alınmıştır...{ laststate } e6750 alınmıştır...{ raalem1 } Zotac 9300 itx wi fi Alınmıştır...{ ziohab } Nec dvd slim slot in Alınmıştır... {mene}Fan grill alınmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbostan007

Herzamanki gibi yine on numara bir satış ve fiyat..abicim hayırlı işler dilerim tekrardan...

eyvallah kardeşim teşekkür ederim

saygılar

H.Z MEVLANA
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepils

pm

cevaplanmıştır satışa devam

H.Z MEVLANA
  • tekrar pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepils

tekrar pm

tekrar cevaplandı msn'de bekliyorum

H.Z MEVLANA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalnızkral size bir sorum var.
    Aynı bellekleri bende satılığa çıkardım bellekler henüz 30 günlük ve 160 TL yazdım 115 TL teklif geldi birde 100 liralık ramler neden bu kadar pahalı gibi tepkiler aldım.
    Siz 150 TL yazmışsınız burda fiyata övgü yapılmış acaba neden? Referans ı olmayanlara önyargılımı bakılıyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 2 Kasım 2009; 23:03:31 >

Orijinalden alıntı: tokato

Yalnızkral size bir sorum var.
    Aynı bellekleri bende satılığa çıkardım bellekler henüz 30 günlük ve 160 TL yazdım 115 TL teklif geldi birde 100 liralık ramler neden bu kadar pahalı gibi tepkiler aldım.
    Siz 150 TL yazmışsınız burda fiyata övgü yapılmış acaba neden? Referans ı olmayanlara önyargılımı bakılıyor biraz.

yazdığın fiyat gayet normal bana göre bazen bende abuk subuk teklifler alıyorum eğer bu ramlerin aynısından 100tlye varsa ben adetli olarak alırım

eğer ilanına yorum istemiyorsanda ilanını yoruma kapalı yaparsın olur biter herkes istediği ürünü istediği fiyata satmakta özgür tabiki

H.Z MEVLANA

• Teşekkürler açıklaman için.
    Daha once alis-veris yaptigim kisiler: subuti, ulwi, afro, öztin, MiNiK, SpeedTwelve, sissil, Core2Duo-PC, biricikömer, orod-dain, bulutcy, pixel, micton, göktürkkürşat, ((UĞUR)), El-Diablo, lindeman, feyt180, rizeli28, uzeyirtorun, formcu, psychomantis, nmm1716, pckolik51
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.