Şimdi Ara

Kepek Şampuanı Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar saçlarım gür ve sık.1-2 senedir kepek ve sürekli çok yağlanıyor.Şaçlarımı hergün yıkıyorum.Ona rağmen etkili olmuyor.Biraz araştırmalar yaptım Syoss Kepek Kontrol Şampuanı diye bişey varmış çok etkili ve kaliteli olduğu soylenıyor.Sizce nasıl bir şampuan bu kullananlar muhakkak olmuştur diye tahmin ediyorum.

Bu arada hiç doktora gitmedinmi diyeceksiniz.Gittim Konazol diye şampuan verdi yanında ufak losyonlar verdi.Faydası elbette oldu ama saçlarımı baydı.Dökülmelere yol açtı.Doktor da çok ilgisizdi zaten.Sonra bende bıraktım tabi birazda doktora sinir olduğum için.Eczaneden bulursam alıcam onada danışıcam.

Alıcağım Şampuanın Resmi

• prozinc şampuan'ıda tavsiye ederim,
  • Onada bakarım kardes sagol
  • Bir sürü kepek şampuanı kullandım selsun şampuanda dahil faydasını görmedim. Hiç ummadığım Duru kepeğe karş etkili şampuan kullandım tavsiye ederim. Tabi herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Bir sürü kepek şampuanı kullandım selsun şampuanda dahil faydasını görmedim. Hiç ummadığım Duru kepeğe karş etkili şampuan kullandım tavsiye ederim. Tabi herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu bilemiyorum.

Zetion almayı düşünüyorum kardeşim baya araştırdım çok faydasını görmüşler.
  • Huseyın397 H kullanıcısına yanıt
    Kerastase Homme Capital Force-Kepeğe Karşı Etkili Şampuan tek geçerim
  • Ben zetion kullanıyorum bir defa yıkadım daha fayda görmedim gelişmeleri yazarım buraya

Edit: Kepeği kesti 2.yıkamada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 9 Şubat 2015; 12:57:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki teşekkür ederim ama bir yıkamada hemen geçicek diye bir şey yok yani.2-3 haftada tamamen yok ettiği soylenıyor.Sizden gelişmeleri duymak isterim
  • Ben de kaşıntı ve kepek vardı 2.hafta'da sıfır kepek sıfır kaşıntı eczanelerde 5tl ama sürekli kullanıma uygun deil 2 haftada kepeğini ortadan kaldırır güzel bir şampuanla devam edersin(Bnmki dove mesela)

• Hocam aynısı bende var dediğin dogru kepeği yok ediyor.Doktor yanında bana küçük losyonlar vermişti.Bana nasıl kullancagımı hiç iyi anlatmadı ve çok ilgisizdi.Ben soruyorum kelime dünyası gibi konuşuyor.Birazda ona karşı sinirimden bıraktım diyebilirim.Ama P.tesi gelsin haftaya başlıcam.Sen nasıl kullanıyorsun hocam ?
  • Hocam banyo yaparkene saçı ıslat daha sonra avuç içini doldur bu şampuanla sür kafaya köpürt 2 dakika boyunca köpüklü iken masaj yapar gibi o köpüğün diplere kadar yayılmasını sağla +2-3 dakikada beklet kafada (toplam 4-5 dakika) daha sonra iyice durula , su çok sıcak olmasın , bunu haftada 3 kez!!! (1 er gün arayla) yap , bu şampuanı kullandığın hafta başka şampuan kullanma ben 4.dozda(4 avuç kullandım 2. haftada sorunum ortadan kalktı) kepek düzeyini sıfıra indirdim , ha bu demek deil hep bu şampuanı kullanıyorum sorun bittiği gibi dove şampuan ile devam ettim.
  • Tamam hocam dediğiniz gibi yarın başlıcam teşekkür ederim.
  • Zetion süperdir ama şampuan değil ilaçtır. O gözle kullanın. Ketoral'le dönüşümlü kullanabilirsiniz.
  • Hepsi hikaye onların boşa para verme. Sen beni dinle en yakın marketten bir "Head Shoulders" şampuan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.