Arkadaşlar clear kullanıyorum ve berbat etti saç diplerini, çok berbat kepek oluşuyor saçımda... önereceğiniz etkili bir şampuan varmı, artılarını yazabilir misiniz?
head and shoulders
quote:
Orijinalden alıntı: .::Marcos::.
head and shoulders
başka var mı arkadaşlar ve bu şampuanın dıışnda...
Şampuanınıza servet ödemeyin. İpek kepeğe karşı etkili şampuan kullanın. Kepeği saçınızdan atın... :)
quote:
Orijinalden alıntı: kaosoyun
head&shoulders iyidir ama bir de direk ilaç niyetine zetion var ama ekşi yorumlarına bakmanı öneririm..
yorumlara baktım hocam, kepeği yok ettiği doğru ama, ahenkle dans eden saçlarıda yok ediyomuş
Kepek şampuanlarında En iyi ve en etkilisi bence clear. Kullandığın clear şampuan sahte olmasın??
Dove 2in1 Kepeğe karşı bakım
aylardır kullanmadığım şampuan kalmadı head ve clear kepeği artırdı.Aktarcıdan eczanelereden tonla para ödedim ilaçlar özel şampuanlar aldım geçmedi bunu aldım ilk yıkamada farketti.
ya bişe sorcam benim saçlarım çok sert böle azda olsa çokta olsa yumuşatmak için ne yapayım ben
head&shoulders
quote:
Orijinalden alıntı: neterol
Arkadaşlar clear kullanıyorum ve berbat etti saç diplerini, çok berbat kepek oluşuyor saçımda... önereceğiniz etkili bir şampuan varmı, artılarını yazabilir misiniz?
Selsun blue. Eczanelerde satılır.
clear men!..
İpek al Bak %100 saçın kalmaz
clear sport kepekde çok etkilidir lakin saç kremi kullanmak şartıyla krem kullanmadınmı saçını keçe gibi yapıyo kepeksiz ama keçe gibi saçlar istiyosan sadece clear sport kullanabilirsin.
Ketoral
Ketoral & Biomen 2 in 1
quote:
Orijinalden alıntı: zekierinc
quote:
Aynen öyle.
Clear Mlear, Ketoral, Head&Shoulders, Dove Move Hikaye Millet Hepsi Hikaye!
Al "Selsun Blue" Bak Gör Bakalım Sonuç Ne Oluo. Kafanda 1 Tane Kepek Kalırsa Gel Beni Vur Abi!
Fiyatı 20 Lira Civarı, O Kadar Da Olsun
quote:
Orijinalden alıntı: wondercrafter
quote:
Orijinalden alıntı: zekierinc
quote:
Aynen öyle.
Clear Mlear, Ketoral, Head&Shoulders, Dove Move Hikaye Millet Hepsi Hikaye!
Al "Selsun Blue" Bak Gör Bakalım Sonuç Ne Oluo. Kafanda 1 Tane Kepek Kalırsa Gel Beni Vur Abi!
Fiyatı 20 Lira Civarı, O Kadar Da Olsun
@wondercrafter, her an her şey olabilir abi, çok iddiadı yazmışın :))))
Beyler ketoral içindeki kimyasallardan dolayı kilo aldırabilir haberiniz olsun, en azından ben böyle duydum tam bir araştırmam yok, araştırın isterseniz.
köpeğe karşı etkili diye okudum
SU
Hergün 2 Kere Sadece Ssuyla Yıka 1 Hafta Sonra Kontrol ET...