Merhaba dostlarım, Küçüklükten beri kepçe kulak sorunuyla uğraşıyorum.İlkokulda saçlarımı kestirmek istemezdim ama malum o zamanlar saç uzatmak yasaktı.Okulda dalga geçerlerdi.Liseye geçtim yüzüm falan topladı yakışıklı adamdım ama yine de kepçeydim yine saçlarımı doğru düzgün istediğim gibi kestiremiyodum.Şimdi saçlarımda dökülüyor 1-2 seneye kel kalma durumum var bu kulaklarla tamamen kazıtamam.Kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum ileride de saç ektirmeyi.Öncelik kepçe kulak ameliyatı olan var mı? Riskleri falan nelerdir sonrasında işe yaradı mı falan tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim.
KaraEski_K
kullanıcısına yanıt
Eğer yaş olarak ergenlik dönemini bitirmiş bir birey değilsen ameliyat olma kepçe kulak büyüdükçe düzeliyor çoğu kişide. Yaşın 22-24'ü geçtiyse ameliyat olabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ROBBER IN THE MOSQUE
Eğer yaş olarak ergenlik dönemini bitirmiş bir birey değilsen ameliyat olma kepçe kulak büyüdükçe düzeliyor çoğu kişide. Yaşın 22-24'ü geçtiyse ameliyat olabilirsin.
Yaş 20 hocam.Hiç düzelecek gibi değil
Ben 2 sene önce oldum çok basit bir ameliyat.Diş çektirmek kadar basit neredeyse.Ameliyattan 2 gün sonra bandaj çıkarılıyor hayatına aynen devam ediyorsun.Dikişler kendiliğinden düşüyor.Ama kime yaptırdığın da önemli.Böyle konularda masraftan kaçınmamak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ''Battery
Ben 2 sene önce oldum çok basit bir ameliyat.Diş çektirmek kadar basit neredeyse.Ameliyattan 2 gün sonra bandaj çıkarılıyor hayatına aynen devam ediyorsun.Dikişler kendiliğinden düşüyor.Ama kime yaptırdığın da önemli.Böyle konularda masraftan kaçınmamak lazım.
Hocam tutmaz tekrar açılır falan diyorlar ve hemen hayatına devam edemiyorsun falan.Masraftan kaçınmam da acaba nerde yaptırmak gerek
quote:
Orijinalden alıntı: KaraEski_
quote:
Orijinalden alıntı: ''Battery
Hocam tutmaz tekrar açılır falan diyorlar ve hemen hayatına devam edemiyorsun falan.Masraftan kaçınmam da acaba nerde yaptırmak gerek
Hocam ben ameliyattan 3 gün sonra günlük hayatıma aynen devam ettim hiç sıkıntı çıkmadı.Kime yaptırdığımı öğrenmek istersen pm atabilirsin.