Şimdi Ara

kepçe kulak ameliyatı fiyatı ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
31.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 17 ve bu ameliyatı olmak istiyorum sigorta karşılıyormu bilmiyorum karşılasada devlet hastanesinde olmaya sıcak bakmıyorum çünkü güven konusunda tereddütlerim var daha sonra açılma olursa vb gibi özel hastane düşünüyorum yalnız fiyatlar hakkında bi bilgim yok acaba 1500 2000 tl arası bu ameliyat yapılıyorumu ve tavsiye edebileceğiniz iyi doktorlar varmı çok istiyorum bu ameliyatı olmayı yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

• Yaptırma kardes Allah seni böyle uygun görmüş böyle yaratmış. Yaşın çok genç. Yaş ilerledikçe kafan ve yüz kemiklerinde büyüyor özellikle kulağın ön tarafındaki kemikler zamanla büyüyeceği için kulakların simdikinden daha küçük görünecek ve belli olmayacak. Birde saçlarını uzun bırakırs8n tadından yenmez. ( Bende kepçe kulaklıydım eskiden. Simdi belli bile değil. Yaş 26. Bu arada resmini pm atarmısın.Belki sen kafanda büyütüyorsundur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Yaptırma kardes Allah seni böyle uygun görmüş böyle yaratmış. Yaşın çok genç. Yaş ilerledikçe kafan ve yüz kemiklerinde büyüyor özellikle kulağın ön tarafındaki kemikler zamanla büyüyeceği için kulakların simdikinden daha küçük görünecek ve belli olmayacak. Birde saçlarını uzun bırakırs8n tadından yenmez. ( Bende kepçe kulaklıydım eskiden. Simdi belli bile değil. Yaş 26. Bu arada resmini pm atarmısın.Belki sen kafanda büyütüyorsundur)

Yorumuna saygi duymakla beraber yas buyudukce kulaklarimizin da buyudugunu(kepce anlaminda degil) belirtmek isterim.
    Yaslilara bakarsaniz demek istedigimi anlarsiniz.

Konuyu acan arkadas: insanlari asla kusuruyla yargilamam ya da bakisimi degistirmem ama tedavisi varsa ve butcene uyuyorsa bence yaptirabilirsin.

• quote:

Yaptırma kardes Allah seni böyle uygun görmüş böyle yaratmış. Yaşın çok genç. Yaş ilerledikçe kafan ve yüz kemiklerinde büyüyor özellikle kulağın ön tarafındaki kemikler zamanla büyüyeceği için kulakların simdikinden daha küçük görünecek ve belli olmayacak. Birde saçlarını uzun bırakırs8n tadından yenmez. ( Bende kepçe kulaklıydım eskiden. Simdi belli bile değil. Yaş 26. Bu arada resmini pm atarmısın.Belki sen kafanda büyütüyorsundur)

tamam bi nebze haklısın ama bu tür estetik olaylar zaten çevresini değil bireyi etkiliyor.eğer bütçesi varsa yaptırsın gitsin allahla felan alakası yok.kepçe kulaklı olmasını allaha bağlamak saçma.tamamen genetik.

redbull: azcık bilimin kimseye zararı olmaz :)http://tr.wikipedia.org/wiki/Krosover

• Özel hastahaneden kastın amerikan ve acıbadem vb gibi değilse devlet hastahaneneleri diğerlerinden daha iyidir. Tâbi yazdığım özel hastahanelerde senin dedigin fiyata kılını kıpırdatır mı bilmem..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Özel hastahaneden kastın amerikan ve acıbadem vb gibi değilse devlet hastahaneneleri diğerlerinden daha iyidir. Tâbi yazdığım özel hastahanelerde senin dedigin fiyata kılını kıpırdatır mı bilmem..

hocam mesela özel olarak anadolu echomar hastanelerinde fiyatları öğrenmek isterim devlet hastaneleri biraz tehlikeli gibi geliyo
  • Bizim bi arkadas yaptirdi maymuna dondu. Bosuna yaptirma saclari uzat kapa kulaklari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çene ve kulak ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Kepçe kulak soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ameliyatı değilde sonrası riskli ii daha beter olabilirsin bendede hafif kepçe lik var ama takma kafana hayatını yaşa ve devlet hastahanelerinde bile 3000 den aşağı değil bende araştırdım bir süre sonra mantıksız geldi

• Kardes bence olma benim bir arkadasım vardı o da kepçe kulak ameliyatı olmuştu.Bu ameliyat cok zorlu geçiyormus.20gun kadar kafası sargiyla gezdi.PArası da epey gitti.ve ameliyatıda cok basarılı gecmedi 2kez acilma oldu ve sunu eklemek istiyorum oda özel hastanede ameliyat olmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

tamam bi nebze haklısın ama bu tür estetik olaylar zaten çevresini değil bireyi etkiliyor.eğer bütçesi varsa yaptırsın gitsin allahla felan alakası yok.kepçe kulaklı olmasını allaha bağlamak saçma.tamamen genetik.

redbull: azcık bilimin kimseye zararı olmaz :)http://tr.wikipedia.org/wiki/Krosover

Arkadasım ben bilimsel dedğil dedimmi? o işin başka bir boyutu. yoksa her bir olgunun bilimsel bir yönü elbetteki var. dikkat ettiysen pm den resmini istedim arkadasın belkide kendi kafasında büyüttüğü psikolojik bir durumu vardır. yoksa her kepçe kulaklıyım diyene ameliyat tavsiyesi edilseydi bu işin suyu çıkardır değilmi? Zaten ülkemizde giderek te yaygınlaşan ve tehlikeli bir hal alan ameliyat kültürü oluşmaya başladı. Bunun sorumluları belli zaten onu söylemeye gerek bile duymuyorum. Gelelim konuyu açan arkadasa onu en iyi ben anlarım çünkü ; dikkat ettiyseniz ben de kepçe kulaklıydım diye yazdım. Çocukken sizinle dalga geçildiğinde aksam yastığa kafayı koyduğunuzda ağlarsınız bunları ben yaşadım. Kepçe kulaklıydım diye yazdım çünkü artık bunun bi önemi yok. Benim anlatmak istediğim ruhun olgunlaşması zaman ilerledikçe ve belli bir olgunluğa ulaştığınızda ve kişiliğinizde oturduğunda bunların bir önemi kalmıyor. Ülkemizde bir sürü ünlü var kepçe kulaklarıyla insanların karşısına çıkan. Onlar neden paraları olduğu halde ameliyat olmamışlar? İnsan kendine gülebilmeli veya her şeyi kafaya takmamalı he deyip geçmeli bazen. Benim arkadasa tavsiyem olmaması yönündeydi ve bazı kriterler ortaya koydum yazdığım şeylerde de haklı olduğumu düşünüyorum örneğin Cem yılmazın 20 yaşındaki hali ile şimdiki hali birmi kulaklarının arasındaki farkı herkez görüyor. Veya sergen yanlçının 20 yasındaki kulaklarına bakın birde şimdiki haline bakınarada ne kadar fark var. Sing_a_song arkadasın da dediği gibi kulak yaşlandıkça büyür ama kepçe kulaklı diye adlandırılan insanların sorunu büyük kulak değil öne doğru yerleşimi olan kulaktır. Keza kepçe kulaklı dediğimiz bir insanın normal kulaklı denilen bir insandan daha küçük kulakları olabilir. ben konuyu açan arkadasa olma demiyorum isterse tabiki olabilir ama bir tavsiyem var. Onu dünyaya getiren annesininde görüşünü almasını isterim şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun

• arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim olmam gerektiğini düşünüyorum çünkü beni psikolojik olarak etkiliyo tmm saçlarımı uzatırım ama hep uzunmu bırakmam gerecek ? dün gece yardımcı doc.dr tahsin görgülü ye bir e posta gönderdim 18 yaş altı ücretsiz dedi sonrasındada bir problem olmayacağını söyledi 18 yaş altı bedava olması gayet iyi ve bu yaz olmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: forevershield

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim olmam gerektiğini düşünüyorum çünkü beni psikolojik olarak etkiliyo tmm saçlarımı uzatırım ama hep uzunmu bırakmam gerecek ? dün gece yardımcı doc.dr tahsin görgülü ye bir e posta gönderdim 18 yaş altı ücretsiz dedi sonrasındada bir problem olmayacağını söyledi 18 yaş altı bedava olması gayet iyi ve bu yaz olmayı düşünüyorum

Fiyat falan değilde ameliyat sonrası çekeceğin dertleri bir düşün. EN AZ 1 sene çekersin, yatakta bile yatamassın.
    Ben batık 20lik diş ameliyatı oldum, sol taraftaki 2sini aldılar 1 hafta uykusuz kaldım. Birkaç gün sonra sağ taraftakilerde alınacak 1 hafta daha çekicem o acıyı. Senin çekeceğin acı benimkinin 100 misli olur.

• Kardeş bizim sınıfta bi eleman vardı, kulakları anten gibiydi dalga geçiyoduk. Meğer alınıyomuş ama hiç belli etmedi bize. Neyse bi yaz tatilinde devlet hastanesinde ameliyat olmuş, soğuktan korumak için takılan yün kulaklıklar gibi bi şey taktı bi süre, fakat kulaklar eskisi gibi oldu. Sonra özelde yaptırdı sömestre tatilinde, bir kaç ay yine kulaklık taktı anca düzeldi. Bildiğim kadarıyla devlet karşılamıştı tedavisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forevershield

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim olmam gerektiğini düşünüyorum çünkü beni psikolojik olarak etkiliyo tmm saçlarımı uzatırım ama hep uzunmu bırakmam gerecek ? dün gece yardımcı doc.dr tahsin görgülü ye bir e posta gönderdim 18 yaş altı ücretsiz dedi sonrasındada bir problem olmayacağını söyledi 18 yaş altı bedava olması gayet iyi ve bu yaz olmayı düşünüyorum

ücretsiz derken devlet hastanelerindemi ? Birde sorsana adama ne kadar sağlklıymış?Bu arada redbull annesi eminim olmamasını ister 17 senedir oğlunu bu şekilde kabullenmiştir ve kendini riske etmesini istemez.

• acı çekmeye razıyım tek korkum sonradan açılma tmm daha önce başına gelen olabilir ama her ameliyatta olucak diye bişeyde yok şuanlık ailemi ikna etmek sorun bide ücretsiz deniliyo ama yinede 200 300 tl gibi bi ücret talep edilir diye duymuştum doğrumu
  • ben 1996 yılında devlet hastanesinde 16 yaşındayken oldum. yaşım 34 herhangi bir açılma olmadı. yalnız ilk bir iki ay zorlanırsın başın bandajlı gezeceksin sağa sola yatamayacaksın.

unutulmaması gerekir ki fiziksel problemler kişinin kendisini bağlar. insanlar sana ''yaptırma ne gerek var'' diyeceklerdir..ama eminim ki o insanlar en küçük şeyleri konu kendileri olunca dert ederler. amiyane tabirle bekara karı boşamak kolay durumudur.

insan psikolojik olarak rahatlayacak, kendine güveni gelecekse hiç durmasın yaptırsın derim. sonuçta başı önde eğik gezmenin, kızlar bakınca kafasını çevirmenin, bakan kızların alaycı gülmelerinin ne demek olduğunu biliyorum.

şunu da ekleyeyim. 16 yaşında operasyon geçirdim ve hayatımda aldığım en mantıklı kararlardan biridir. yine olsa yine yaptırırdım.
  • Özeller kulağına bir şey yapar paranı alır. Sonra tekrar çağırır şunu yapıcaz diyip. Paranı alır. Bir şey yapmadan geri yollar. Kulağına zarar bile verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlatıyorum ama oldunmu ücretsiz mi bu şey ? ücreti cok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.