Şimdi Ara

Kep Törenine Gitmemek Kayıp Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu hayatta bi kere liseden mezun olacaksınız.okulun düzenlediği törende olsa arkadaşların kendi aralarında yaptıgı bi parti tarzı bişeyde olsa gitmelisin bence.
    o tadı yaşamalısın.
    tabi ders çalışıcam diyorsan git çalış.ameleliğin,asosyalliğin dibine vurmuş olursun ve son sene herkes seni mezunıyete gelmeyen birisi olarak hatırlayacak.
  • Ilerde pişman olur insan gidilmez mi ya.o kepi havaya atmak ailenin orada olması falan ayrı bi gurur bence.ama kişiye kalmış tabii..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lysden 3 gün önce olursa gitmem,gitmiyorum.Buluşacağım arkadaşlarımla lysden sonra buluşurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWolverine

quote:

Orijinalden alıntı: specific12

quote:

Orijinalden alıntı: TheWolverine

çok ayıp. bikere ordaki arkadaşlarına ve herkese saygısızlık.toplu halde son buluşmadır o.son görevinizdir birbirinize karşı.

cenazeye degil kep torenine diyo son gorev nedir ya

orantısız cevap:belki kep töreninde ölecek biri.olamaz mı?

boyle gitmek istmeyen adamları gönderirseniz olabilir oyle sıkıntılar haklısın

• ortama bağlı. bizim mezuniyet için 100 tl istediler kep ve cübbeyi geri veriyorduk hatta sonradan. böyle olunca 240 kişilik 12. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 80 kişi katıldı. katılımın bu kadar az olması, törenin amelece olacağının bir kanıtı oldu. 65 dakika sürmüş ayrıca. zaten düşünürsen hiç mantığı olmayan bir durum neden, son görüşmen değil arkadaşlarınla daha karne günü var, karneden sonra lys olduğuna göre herkes orda olacaktır. ne diploma veriliyor notlar girilmediği için ne bir eğlence var. eğlence baloda olur, tabi bizim baloya ayrı bir 100 tl istedikleri için katılım 50 kişi civarındaydı iyice boka sardı afedersiniz.

yani özetle törene gitmenin tek amacı kep cüppe giyip fotoğraf çekilmek olabilir başka bir anlamı yok.
  • Legend Legolas kullanıcısına yanıt
    cemaat okulundayım, 6 haziranda kep töreni var(belkide kep atma olayı yoktur, mezunuiyet işte) gitsem mi bilmiyorum, malum fişleniriz falan
  • Benim de bu konuda şüphelerim var bizim arkadaşlar takım elbise giyeceklermiş ki ben sevmem ben ne yapayım gitmiyim mi gitsem giymeyecem sonra herkezin aklında kalmayak

• quote:

Orijinalden alıntı: KurtMorrison

cemaat okulundayım, 6 haziranda kep töreni var(belkide kep atma olayı yoktur, mezunuiyet işte) gitsem mi bilmiyorum, malum fişleniriz falan

Kep atma töreni olmaz veliler yemek dağıttılar bitti yani gerek yok. Diplomayıda zaten okul kapandıktan 1 ay sonra alırsın

• kayıp da değil ayıp da değil. ben de gitmek istemiyorum, gitmeyeceğim. Herkes ilerde pişman olursun diyor ama sımdı gıtmek ıstemıyorum, Insallah ılerde de pısman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catsandcoffee

kayıp da değil ayıp da değil. ben de gitmek istemiyorum, gitmeyeceğim. Herkes ilerde pişman olursun diyor ama sımdı gıtmek ıstemıyorum, Insallah ılerde de pısman olmam.

Pişman olunacak bir şey yok ben gitmiştim gitmesem de olurmuş.

• kayıp değil ya bende gitmemiştim bi kaç ay sonra çoğunu hatırlamayacan bile bi kaç kişi hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilzade101 -- 29 Mayıs 2014; 10:06:41 >
  • Boş işler yok ilerde pişman olursunmuş ne alaka lan gereksiz bir uygulama.

• Siz kep atıyorsunuz, biz gömlek imzalatıyoruz. Farkımız
  • 19 kişilik sınıfta 5 kişi kep törenine katılınca ben de gitmeyeceğim
  • Gitme gayet saçma bişey sene sonu parti gibi bişey olur orda son görevini yerine getirirsin anlarsın ya

• Kayıp...
  • asker cocuguyum okul hayatım boyunca bırcok okulda okudum .gecmıste kanlı bıcaklı oldugum kısıler bıle son anda gelıp helallık ısteyıp bırbırımıze sıkı sıkı sarılmısızdır.
    lıse mezunıyetınde okuldakı mezunıyet ajandasına sınıfımız katılmadı bazı ayrık otlar yok sosyaldekı adamı ne yapayım falan gıbı seyler soyledıler..
    mezunıyet gecesınde fotgoraf makınesı ıle gıttım sınıftakı arkdaslarımla o guzel geceden kalan anılar bende var ve onlarda yok.dıjıtal olarak cogaltıp yolladıklarım sukranlarını bıldırdıler..
    her anne baba evlatlarının boyle gunune tanıklık etmek ıster bunu onlardan ergence bır dusuncesızlık yaparak alma
  • bizim okulda yapıyoda gitmeyi düşünmüyorum.lisede kep töreni ne yaa .çok saçma sanki akademik kariyer yapmışızda keyfini çıkarıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahira. -- 30 Mayıs 2014; 12:58:26 >
  • Bende katilmam heralde son sene gecicegim okul olucagi icin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.