Şimdi Ara

Kent nakliye ile yaşadığımız rezalet durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firma çalışanı olan burcu hanımla 2.800 TL ücret karşılığı evden eve nakliye için anlaştık.
    Eğer isterseniz kendiniz asansör tutabilirsiniz veya biz çağırırız onun ücreti bizimle alakalı değil siz ödersiniz denildi.
    Cuma günü eşyalarınız alınır ve Cumartesi günü teslim edilir denildi.
    Demontaj olduğunu belirttiğim ürünler dahil tüm eşyaların montajının yapılacağı belirtildi.

Cuma günü gece yarısın (saat 23:30) da hala eşyalarım yükleniyordu.
    Pazartesi günü ise gece yarısı 23:30 da eşyalarım teslim edildi.
    Eşyalar cumartesi gelecek diye o gün izin aldım.
    Cumartesi günü eşyalar gelmeyince aradım ve pazar günü eşyalarınız sizde olacak denildi. Gidip pazar günü için tekrar izin aldım.
    Pazar günü de eşyalar gelmeyince aradığımda pazartesi günü eşyalar gelecek denildi ve hiç huyum olmadığı halde mecburen tekrar izin istemek zorunda kaldım.

Cumartesi günü aradığım kamyon şoförü öğlen 11:00 de Gaziantep ilinde olduğunu belirtti. Akşam 17:00 gibi tekrar aradığımda yine Gaziantep ilindeyim dedi. 6 Saattir orada olduğunu söylediğimde ise mazot bitti ve mazot param yok, para yollayın yola çıkayım dedi. Firmanız para verecek ben değil diyince firmada da para yok denildi.

Firma yetkilisi Metin bey ile görüştüğümde ne var yani gönder para çıksın yola, para yollarsan eşyan gelir yoksa orda kalır dedi. Çok seviyesiz bir konuşması olduğunu da ayrıca belirteyim.

Para yollamayacağımı ve aracın yakıtını bile karşılayamıyorsanız size nasıl güveneceğim, dolandırıcı mısınız dediğimde yok bile demedi. Yine anlamadığım şekilde bağıra bağıra konuşmaya devam etti

Durumdan şüphelenerek Jandarma ile iletişime geçerek kamyonun bulunduğu noktaya ekip giderek kontrol etmesini rica ettik. Gerçekten de kamyonda yakıt olmadığı söylendi.

Pazartesi günü güç bela bize geldi eşyalar. Şoför arkadaş kamyonu (cadde ve geniş kapısı olan) apartman bahçesine sokamayınca yan sitenin bahçesinden kamyonun dahili merdivenini kurarak taşıdılar. Kamyon şoförü ve 1 kişi eşyaları asansör ile taşımakta zorlanınca yardım etmek zorunda kaldık. Binanın yan kapısından sırt üstü 2 kişi ev eşyasını taşımaktan kaçındığı için kurdukları merdiven içinde 200 TL ekstra ücret istediler.

Parayı vermeyeceğimi belirttim ve 1 saatten fazla süren bir tartışma sırasında eşyaların monte edilmeyeceğini söyledi kamyon şoförü.
    Bu şekilde anlaşmadığımızı, eşyaların monte edileceğini söylediğimde ise bize böyle birşey söylenmedi dedi ve firma yetkilisi muharrem bey ile görüştü.
    Kendisi de montaj yapmayın diyince metin beyi aradık. Metin bey yine terbiyesizce kelimeler ve akla izana uymayan cümlelerin sonunda yine anlam veremediğim şekilde anlamsız konuşmalar yaptı.Laf kalabalığının sonunda ekstra 200 TL vereceksiniz ve eşyalarınız kurulmayacak dedi. Bu şekilde anlaşmamıştık diyince de ne var yani gidin bir eleman tutun gelip kursun eşyalarınızı niye uzatıyorsunuz dedi.

Burcu hanımı aradığımda 200 TL ücret vermeyin ve eşyalarınızı kurmak zorundalar hemen arıyorum onları dedi. Sonrasında ise whatsapp üzerinden beni engelledi, aramalarımı da engelledi. Başka numaradan arayınca telefon çaldığı halde ben arayınca direk meşgule düşüyordu. Attığım mesajlara ise hiçbir dönüş yapmadı.

Sonuç itibariyle eşyalarımızı taşırken kent nakliye sayesinde kendi paramızla rezil olduk.
    Kesinlikle bu firma ile çalışmasını tavsiye etmiyorum. Hatta adını duyunca veya numaralarını görünce hemen oradan uzaklaşıp, telefonları falan kapatılmasında fayda var.

İletişim bilgileri: kent nakliye ankara (Söyledikleri isim bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder2 -- 25 Şubat 2020; 14:12:55 >

• Belki birileri konu sahibini korkutup numaraları sildirtir. O yüzden güvene alıyorum.
    İletişim bilgileri:
    Burcu hanım :
    0545 547 05 66
    Metin bey numaraları;
    0541 323 06 67
    0542 269 03 05
    Şirket numaraları;
    (0312) 334 78 68
    (0312) 335 14 60

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Burcu hanımı alacaksın sabah kadar bir ters bir düz örgü öreceksin.
    Biz de zamanında benzerini yaşadık
    Ülkedeki pek çok sektörde olduğu gibi nakliye sektörü de dolandırıcı kaynıyor
    Çoğu firmanın sitedeki resimleriyle gerçeğinin alakası yok
    Sorsan ülkenin %99'u Müslüman ancak birbirini dolandırmada, haram para ve kul hakkı yemede yarış halindeler.
  • Geçmiş olsun çok büyük rezillik
  • Öne çıkartalım

• Teşekkürler, internette firmayı ve numaralarını aratınca bir şikayet ile karşılaşmamıştım. Şikayet var da 3 yıl öncesine ait bir şikayet gördüm o kadar.
    Ondan dolayı paylaşım yaptım, nette arayan arkadaşlar firma hakkındaki tecrübemi okusunlar diye.
  • firma sana dava açabilir. Yaptığın suç kisisel bilgiyi açık ediyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

firma sana dava açabilir. Yaptığın suç kisisel bilgiyi açık ediyorsun.
    Kişisel bilgiden kastınız nedir hocam ? Telefon numarası mı ?
    İnternette bilgileri mevcuttu , birde firma oldukları için iletişim bilgilerini yazmak suç teşkil eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Belki birileri konu sahibini korkutup numaraları sildirtir. O yüzden güvene alıyorum.
    İletişim bilgileri:
    Burcu hanım :
    0545 547 05 66
    Metin bey numaraları;
    0541 323 06 67
    0542 269 03 05
    Şirket numaraları;
    (0312) 334 78 68
    (0312) 335 14 60
    belki birileri bako39u korkutup numaralari sildirtir.O yüzden güvene alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder2

Kişisel bilgiden kastınız nedir hocam ? Telefon numarası mı ?
    İnternette bilgileri mevcuttu , birde firma oldukları için iletişim bilgilerini yazmak suç teşkil eder mi ?

Alıntıları Göster
    Acik bir sekilde yazmışsın isim ve numara olarak vermişsin. Bu telefon numaralarin hepsi internette yok. Mağdurken suclu duruma düşme sonra.

• malum ırktanmı bu adamlar

• Malum ırk diyerek neyi kastediyorsunuz bilmiyorum ama Türkiye vatandaşı insanlar.
  • Bilindik nakliyecilerle anlaşın küçük şirketler işi sürüncemeye sokuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.