Şimdi Ara

KennyS Magic Stick

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.youtube.com/watch?v=FsBsNqJpzU4
    Bu olay nasıl oluyor hala çözemedim ya.
    Demoyu izlerken 0 ping olmasından dolayı mı böyle gözüküyor bunun olayı ne? Adam ateş ediyor aimi kaydırıyor vuruyor. Diğerleride bazen yapıyo böyle. Nasıl nasıl :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demoları izlerken oyun akışı 16tick sanırım, iyi kaydedemiyor. Hatta demolarda adamlar recoil yokmuş gibi gözükür bunun sebebide 16 tick. Adamlar lan turnuvasında ya da çok iyi optimizeli 128 tick sunucularda oynuyorlar normalde.
  • Peki böyle awp kullanmanın sırları nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: raundel

Peki böyle awp kullanmanın sırları nelerdir?

Hayatını adamak :)
  • pingle falan alakası yok bende 40 pingle öyle oynuyorum ki awp öyle oynanır adam daima aimi tuttuğun yere çıkmaz ona çekerek sıkarsın ve öldürürsün. elinin ayarı devreye giriyor orada. zor bir şey değil bir süre sonra kaçırmamaya başlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

pingle falan alakası yok bende 40 pingle öyle oynuyorum ki awp öyle oynanır adam daima aimi tuttuğun yere çıkmaz ona çekerek sıkarsın ve öldürürsün. elinin ayarı devreye giriyor orada. zor bir şey değil bir süre sonra kaçırmamaya başlarsın

Biraz daha açıklayıcı anlatır mısın?

• Bence asıl konu reflex ve awp'ye olan hakimiyet. Mesela awp ile birkaç dm girip elimi ısındırdıktan sonra kennyS'inki kadar çılgınca ve uzak olmasa da bu tür vuruşlar yapabiliyorum. Bu duruma flick shot deniyor. Zamanla kendiliğinden oluşan bir şey bence. Bugüne kadar hiçbir atışımda "aa adam dürbün açtığım yerde değil hemen üzerine nişan alayım" diye bir düşünce içine girmeden reflexlerle yaşadığım bir durum. Altta kennyS'in daha güzel bir örneği var

https://www.youtube.com/watch?v=UMDrADpFPxA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    14 yıl önce açıldı
    *~ Magic CUBE ~*
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu nova master rutbesiyle bende yapiyorum cogu zaman,sadece wall varmis gibi kimin nerden cikacagini bu adamlar kadar iyi sezemiyorum fark bu,adamlar wall varmiscasina hareket ediyorlar ilginc bir sezi gercekten sasirip kaliyorum iste bu yuzden pro oluyor bu cocuklar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum GoTv ile alakalı bir durum oyuncunun ekranıyla gotv bir olmuyor. Ayrıca bence kennyS biraz overrated awper. Yeteneğini küçümsemiyorum ama pro arenada bir çok iyi awper olmasına rağmen herkesin dilinde bir kennyS'dir gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.