Şimdi Ara

Kennen late game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi ben bayadır kennen oynuyorum fakat earlyde nasıl eziyosam latede o kadar eziliyorum. link bu ne yapmam lazım ? buildmı yanlış

• garip :S , late game de bir ultiyle teamfight kaderi değiştirebilirsin aslında
  • çok focus yediğinden olabilir early game de genellikle asist yapmayı dene eğer çok focus yerse çabuk ölen bi hero
    bende de var...
  • Ultisini doğru zamanda atmak önemli ultisini yalnış kullanıyosan first focus yersin ölüncede etkisiz kalırsın ultiyi doğru zamanda kullanırsan teamfight kazandırabilen bir hero.Yani asıl late gamede teamfightta etkilidir kennen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natural Spring Water

Ultisini doğru zamanda atmak önemli ultisini yalnış kullanıyosan first focus yersin ölüncede etkisiz kalırsın ultiyi doğru zamanda kullanırsan teamfight kazandırabilen bir hero.Yani asıl late gamede teamfightta etkilidir kennen.

5 kişi sadece kennen a focuslanırsa kennen ın yaşama şansı kalmaz
    o yüzden early game de çok adamın üstüne gitmemek lazım kim en çok üstlerine giderse en çok ona focuslanırlar
    bu arada rylai's filan çek hafif armor ve mr veren itemler al(guardian angel mesela)...
  • tflere arkadan gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

tflere arkadan gir

arkadan değil de mid tf lerinde sol ve sağ grass larda 1 kişinin bekleyip tf ye 2 sn filan geç girmesi çok işe yarıyor
    not:hilal taktiği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende earlyde fazla ezemiyorum latede çoşuyorum. Flash+Ulti + Zhonya = GG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vayne

Niye 20 lose streak yaptığın anlaşıldı... Öncelikle kenanı bırak ve sana vereceğim tavsiyeyi dinlehttp://forum.donanimhaber.com/m_65127143/tm.htm
    Bu konudan yardım alabilirsin

kennen oynamadımki hiç 20 lose streak yaparken? kardeşim yenide başlamadım :D yanlışım ne söylediğim build solomidde en cok beğenilen build...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.