Şimdi Ara

Kennen Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce rp indirimden yararlanarak Kennen aldım fakat bir türlü iyi sonuçlar elde edemedim.Bir arkadas nerfden sonra cok fazla düsüs yasadigindan bahsetmis baska bi konuda ,gercekten diger ap champlara gore gucsuz geldi bana örnegin ahri,le blanc yada kassadin gibi. Önerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum tesekkürler..

• kardeşim bende senin gibi denemeden heimerginder almıstım geri verdim ama sunu söylüyeyim epey denedim oynamayı kennen almıstım üstelik rp ile bence epey bi denemelisin heleki indirimli fiyattan aldıysan zaten kardasın sunu söyleyeyim combosu cidden zor bi hero ama ultisi çok faydalı tflerde ilk önce q yu fullemelisin ve erkenden 140ap şapkası çık birazda def ve hp itemleri al oyunun sonuna doğru zaten oyunun baslarında kennen çok güclü değil bolca farm yap iyi itemleri dizince nekadar nerf yemiş olsada iyi vurur bence eğlenceli ve enerji ile oynandığı için kolay.
  • rabadon değil wota rush yapmalısınız bence
  • Çok teşekkürler yardimlariniz için ,bi sorum daha var oynayis stilim ve kombo nasil olmali genelde q yada 5. vurusla marklarsam rakibi w skilini atıyorum , önce q yu acmiyorum q -w-e-q-w-r-q şeklinde gidiyorum yanlış mi yapıyorum ?tekrar tesekkurler..
  • kennen ara ara banlanan solo topta genelde kaybetmeyin bir champ. genelde q maxlenir. harass icin w'nun pasifi geldiginde git adama vur ve w at. tutturabilirsen q at. cok fazla energy harcama olasi bi gankte e acip kacman gerekebilir. WoTa rush yap top isen ondan sonra merc threads veya sorc shoes al. zhonya, abyssal ve rylai tercih ediyorum. duruma gore al bunlari. ben genelde bi giants belt alirim veya rylai tamamlayip sonra deathcap alirim. eger ihtiyac varsa chain vest veya negatron cloak al bunlari zhonya veya abyssal scepter'a tamamlamaya bak.
  • zhonya + spell wamp + rylai +rabadon bunlar banko olmalı
  • Ultisi oyun kazandırır Kennen'in. Oyundaki en etkili ultilerden birisi, düşük levelli oyunlarda sıkıntı yaşarsın ama. Sen açarsın ultini kimse dalmaz vb.

Yüksek elolu rankedlarda çok seçiliyor mid'e. Geçen iem turnuvasında Alex Ich picklemişti bi kaç kere yanlış hatırlamıyorsam.

Ben oynayıp öğrenmeni tavsiye ederim. Yılmak yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulti aç dal zaten minicik herosun dalamazlar sana
  • 1 Saniyelik nerften sonra tam bir useless oldu bence geri ver.
  • kennen süper zevkli bi champ,uzun zamandır oynuyorum ap carry olarak mid gidince de çok iyi,ad carry olarak bot gidince de,evet ad carry,hayır trollemiyorum,ap oynarken ilk q sonra e fullerim,ad oynarken ilk w sonra e,w fullken pasifi gelince adnin %70 e kadar çıkıyodu sanırım şuan hatırlamıyorum bonus damage vuruyor basic atackla,atack speed yüksekken bu pasifin gelmesi de oldukça sık oluyor,her türlü iş yapar kennen

ap oynarken söylemeye gerek yok mid git,bot+3pot ya da 20 ap veren tone+potla başla q fulle,wota-rylai-rabadon-zhonya alıyorum ben sırasıyla,bot olarak istisna bi durum yoksa magic pen botu,ultisi inanılmaz işe yarar zhonya aldıktan sonra e basıp mümkün olduğu kadar çok kişiyi çarpıp w basıp ulti açıp zhonyanın pasifini basarsan teamfightı kazandırırsın takımın mal değilse.

ad oynarken de oldukça iyidir,kaçma-kovalama skilli olan,stun edebilen ve mana costu olmayan bi ad carry olur,dorans blade ya da bot+3pot alıp mümkünse supportla lane gidersin,atack speed botu,black cleaver,phantom dancer,bloodthirster vs vs normal bi ad carry gibi build yapabilirsin -kesinlikle önce w fullemen lazım-

özellikle ad halini denemeni tavsiye ederim

• amumu (jungle ) + kennen (solo top) + galio (mid) + miss fortune (bot) + alistar veya janna

GG =)
  • Arkadaşlar yardimlariniz için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonoDi

kennen süper zevkli bi champ,uzun zamandır oynuyorum ap carry olarak mid gidince de çok iyi,ad carry olarak bot gidince de,evet ad carry,hayır trollemiyorum,ap oynarken ilk q sonra e fullerim,ad oynarken ilk w sonra e,w fullken pasifi gelince adnin %70 e kadar çıkıyodu sanırım şuan hatırlamıyorum bonus damage vuruyor basic atackla,atack speed yüksekken bu pasifin gelmesi de oldukça sık oluyor,her türlü iş yapar kennen

ap oynarken söylemeye gerek yok mid git,bot+3pot ya da 20 ap veren tone+potla başla q fulle,wota-rylai-rabadon-zhonya alıyorum ben sırasıyla,bot olarak istisna bi durum yoksa magic pen botu,ultisi inanılmaz işe yarar zhonya aldıktan sonra e basıp mümkün olduğu kadar çok kişiyi çarpıp w basıp ulti açıp zhonyanın pasifini basarsan teamfightı kazandırırsın takımın mal değilse.

ad oynarken de oldukça iyidir,kaçma-kovalama skilli olan,stun edebilen ve mana costu olmayan bi ad carry olur,dorans blade ya da bot+3pot alıp mümkünse supportla lane gidersin,atack speed botu,black cleaver,phantom dancer,bloodthirster vs vs normal bi ad carry gibi build yapabilirsin -kesinlikle önce w fullemen lazım-

AD kennen solotopa uygun mudur sizce? Sanırım m5 daki ad kennen solotoptu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: MonoDi

kennen süper zevkli bi champ,uzun zamandır oynuyorum ap carry olarak mid gidince de çok iyi,ad carry olarak bot gidince de,evet ad carry,hayır trollemiyorum,ap oynarken ilk q sonra e fullerim,ad oynarken ilk w sonra e,w fullken pasifi gelince adnin %70 e kadar çıkıyodu sanırım şuan hatırlamıyorum bonus damage vuruyor basic atackla,atack speed yüksekken bu pasifin gelmesi de oldukça sık oluyor,her türlü iş yapar kennen

AD kennen solotopa uygun mudur sizce? Sanırım m5 daki ad kennen solotoptu

solo top olarak denemedim hiç,hep ad carry olarak bot lane gittim ad kennenda,solo topda sustaini olmadığı ve squishy olduğu için zorlanabilir diye düşünüyorum

• Squishyi göze alıp ad kennen oynamak vayne varken saçma bence. Kennen ile iyi oynuyorsan önce 3 pot ve botla başlayıp hex alıyorum sonra sorcerer botu aldıktan sonra genelde kill almis oluyorum wotaya tamamlayıp giants belt rylai tamamliyorsun iyi oynuyorsan zaten henüz ölmemiş oluyorsun ve baya nefret topluyorsunuz karşı takımdan :D
  • kennen + zhonya = WIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.