Şimdi Ara

KENDİNİ YAKIŞIKLI-GÜZEL SANMA SORUNU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her insan kendini yakışıklı veya güzelmi buluyor ?

Aynaya baktığında ben çok çirkinim diyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Vişne* -- 28 Ocak 2012; 8:53:59 >

• Nickin aklimda guzel seyler olusturuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyo bu
  • 1-'ÇOK YAKIŞIKLI OLMAK' isimli konuyu uplat
    2-Yakışıklı veya güzel olanların çoğu mütevazi olur genelde.Çünkü gerçeği bilir
  • Büşra
  • Büşra sen misin ?
  • Çoğu insanların, zekasını ve tipini küçümsemediklerini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm
  • Valla ben aynaya bakıp idare eder ortalama bi tip var diyorum ama gülemseyince iyice batıyor. Dişler çok bozuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynaya her baktığımda aynayı öpüyorum dil atıyorum, sen de mi öylesin acaba?
  • bazen yakışıklı bazen çirkin buluyom kendimi
  • AYNEN BAZEN KENDİME BRAD PİTT GİBİSİN DİYORUM BAZEN GARGAMEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronyunus

bazen yakışıklı bazen çirkin buluyom kendimi

+21122012
  • ben lol diyom
  • O olayın capsi var mı? Pm Plz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdmondDantes

Valla ben aynaya bakıp idare eder ortalama bi tip var diyorum ama gülemseyince iyice batıyor. Dişler çok bozuk.

aynaya bakınca aynısını düşünüyorum
  • Ben Edward Norton'a benziyorum uzun saçlıyken
  • Cuguli terkim
  • aynaya bakarken duygularinizi katmayın .. gercekci olursanız gercegi gorursunuz. Ayrica bu konu neden bu kadar abartiliyor anlamis degilim

Bir insanı insan yapan yaptiklaridir. Her egitimli-kültürlü insan bilir ki insanlarin bazi secemiyecegi seyler vardir ve bunun hakkında karsindakini yargiliyamassin.

Sonuc olarak kendini bir dalda gelistirip dikat ceken bir insan olursan toplumda , istedigin herseyi elde edersin...

(Not: Ama tabikide tip seni 1-2 adım onde baslatir)
  • Hemen her insan kendini az da olsa beğenir. Kendini beğenmeyen insanın zaten ciddi psikolojik sorunları olur bence. Kendini beğenmek veya kendiyle barışık olmak, bir şekilde insan kendiyle mutlu olmalı. Bu kendini beğenme oranı bence her insanda minimum düzeyde olmalıdır. Bazı insanlar hiç yaşlanmayacakmış gibi kendini dünyanın merkezinde zannediyor. "Ay çok güzelim", "Vay be çok yakışıklıyım" vs... Uyuz oluyorum bu tiplere. Biraz mütevazi ve efendi/hanımefendi olmak lazım ki yüzünün güzelliğini kalbinin güzelliği destekleyebilesin. Biri eksik oldumu olmuyor haliyle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.