Şimdi Ara

Kendine güvenen iddiacılar dalsın içeri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendine güvenen kupon yapmaktan anlayan iddiacılar bana pm atarsa onlara bir teklifim olacak.
    Bir çocukla anlaşmıştım ancak 1 gün sonra yan çizmeye başladı tempobet hesap şifremi falan istemeye başladı onun için anlaşmayı bozduk,

edit: Yav pm den acayip fazla soran oluyor artık yetişemiyorum teklifim şuydu ve şu an tam 3 kişiyle anlaşmış durumdayım.

Teklif: Her gün en az 1.50 oranlı maç verecek teklifi kabul eden kişi ve eğer verdiği maçların hepside tutarsa 10 günün sonunda yani 10 maçın tutması durumunda kabul eden kişiye 20 Euroluk Ukash kodu vermeyi düşünüyorum. Dediğim gibi şu an 3 kişiyle anlaşmış durumdayım bir arkadaşla 5/5 yaptık diğer ikisiyle de şu an 1/1 iz 3kişiylede 1/0 yaptık ve anlaşmamız iptal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 16 Ağustos 2012; 21:45:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çok mu gizli teklif
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

çok mu gizli teklif

Evet teklif şu an için gizli ancak 10 gün sonra Allah nasip ederse herkez öğrenecek ve vay anasını diyecek. Arkadaşlar teklifimi bir arkadaş kabul etti pm atmanıza gerek yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Evet teklif şu an için gizli ancak 10 gün sonra Allah nasip ederse herkez öğrenecek ve vay anasını diyecek. Arkadaşlar teklifimi bir arkadaş kabul etti pm atmanıza gerek yok artık.

Teklifi kabul eden arkadaş yan çizdi tempobet şifremi falan istemeye başladı bundan dolayı anlaşmayı bozduk kendine güvenen iddiacılar özelden yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 14 Ağustos 2012; 11:01:21 >
  • tahmin yurutym teklifle ilgili:)br takim seciyoruz surekli ona oynuyoruz kaybetsek parayi katlyrz buyuk br ihtimal ortak arysn ondan kullanci adi sifre istiyorlar:)neyse umarm taktik isler bol sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecdera74

tahmin yurutym teklifle ilgili:)br takim seciyoruz surekli ona oynuyoruz kaybetsek parayi katlyrz buyuk br ihtimal ortak arysn ondan kullanci adi sifre istiyorlar:)neyse umarm taktik isler bol sans

Yok hocam taktik bu değil ama oda güzelmiş :D
  • yapalim abi:)100 lira koyalim baslıyalim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gülmek İsteyen İçeri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yapalim abi:)100 lira koyalim baslıyalim:)

Yarın başlayalım bu gün inş 25 lira daha gelio ilk maçım tuttu yarın daha fazla basabilmek için paramızın çoğalması lazım :D

• quote:

quote:

Yarın başlayalım bu gün inş 25 lira daha gelio ilk maçım tuttu yarın daha fazla basabilmek için paramızın çoğalması lazım :D

Hacı çok detaycıyımdır maç falan isterseniz vereyim her maça oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XclusiveX

quote:

quote:

Hacı çok detaycıyımdır maç falan isterseniz vereyim her maça oynamıyorum

Hocam sana pm attım kendine güüveniyorsan teklifim senn içinde geçerli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.