Şimdi Ara

KENDİNDEN MUTSUZ MUSUN? iCERİ TİP SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya giriyorum.Burda cok guzel insanlar var Tiplerini atinca sorun oluyor.Zaten ozguveni sarsilmis insanlara kalkipta 750 madde hakaret etmenin anlami yok.Hicbiriniz yakisikli kumral dalgali sacli para babasi adamlar degilsiniz.Yani buraya atmis bir kardesimiz 750 madde sovmusler.O adam ne kadar mutsuz dusundunuz mu? Tek sorunuda sac stili.Sacini degistir kardesim yakisiklisin demek yerine asagilamak hosunuza gidiyo.Yonetiminde yaptigi tek sey suriye gecen mesajlari silip boyle sacma kisilerin onunu acmasi

Dostlaeim eger tipinizle stilinizle probleminiz varsa her turlu ilgilenirim yeter ki ozguveniniz hevesiniz kirilmasin.Bu insanlari sallamayan hicbiri cekemiyo.

PM ATİN YETER GERİ YAZARİM OYLE BoYLE DİYE.

İnsallah yonetim bu konuya dokunmaz cunku ne kadar acimasiz mesajlar oldugunu oblarda biliyor.İnsanlarin hevesini kirarak elinize birsey gecmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddiye almış

•  KENDİNDEN MUTSUZ MUSUN? iCERİ TİP SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karlito Yalaréz -- 19 Eylül 2014; 22:29:53 >
  • Ok

• KALDİ Kİ ELİNİZ AYAGİNİZ TUTUYO.BU KADAR KOTU OLAMAZ.ŞUKUR EDİN VE MUTLAKA GULUMSEYİN

• 194 boyunda kumral dalgalı sacliyim kardeş tek sorun birkaç kilo fazlalık

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

194 boyunda kumral dalgalı sacliyim kardeş tek sorun birkaç kilo fazlalık

Bak gordun mu seninde sorunun var.Ama ben yinede inanmiyorum.Baska insanlari dalgaya alarak yerlerde olan tipi ve egolarini geri kazanmaya calisan bir kac asosyalden baska kimse yok.medeni cesareti olan insan buraya foto atar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    liseli vardi ya ah o liseli
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yazıkki mizah bu yönde ilerliyo hep birelerinin yaptığı hataları kusurları abartılı şekilde yüzüne vurumak gibi birşeye dönüstü acımasız mizah

• Çok haklısın insanların kalbini kırmanın bir anlamı yok
  • 750 madde gelmiş bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Çok haklısın insanların kalbini kırmanın bir anlamı yok

İste o onlarin eglence kaynagi.Onlarin isimlerini aldim bir tip konusunda 900 madde yazicam o kadar gicik oldum.Ayiptir gunahtir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colton.

quote:

İste o onlarin eglence kaynagi.Onlarin isimlerini aldim bir tip konusunda 900 madde yazicam o kadar gicik oldum.Ayiptir gunahtir.

Aynen bazılari ciddiye alıp bunalıma bile girebiliyor ben tipsizim diye üzülüyor adam özgüven de gidiyor arkadaşı da olmuyor Bir tane konu vardı adam 2006 yılında tipim nasıl ss li diye konu açmış orada birşey demişler adam 8 sene sonra unutamadım diye konu açmıştı geçen gün
  • Sari ve dalgali sacliyim, keske duz sacim olsaydi hic sekil aldigi yok

• Pm at

Her dhli 190 boyunda 3gen vucut sarışın mavi gözlüdur sen değilsin diye buraya gelip ağlama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colton.

quote:

Aynen bazılari ciddiye alıp bunalıma bile girebiliyor ben tipsizim diye üzülüyor adam özgüven de gidiyor arkadaşı da olmuyor Bir tane konu vardı adam 2006 yılında tipim nasıl ss li diye konu açmış orada birşey demişler adam 8 sene sonra unutamadım diye konu açmıştı geçen gün

Bende gordum onu.Bu kadar acimasizlar iste.Allah cikarir kimsenin hakki kimsede kalmaz ama Hevesleri kirilacak insanlarin ondan uzuluyorum.

• Guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.