Şimdi Ara

Kendimizi kandırmayalım şampiyonluğu haketmedik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar 24 haftada sadece 11 gol yemiş. Biz ise 25 gol yemişiz. Bizim takım ne yaptığını bilmiyor pozisyon almayı bilmiyor. Ortasahamızda düzgün pas dağıtan bir oyuncumuz yok. Solda Onyekuru denen herif var. Başakşehir ise son derece kendinden emin, pozisyon dağılımını çok iyi yapan, Emre, Arda, Robinho, İrfan, Visca gibi pas dağıtmayı çok iyi bilen oyunculara sahip. Rakibe top göstermeden sabırla pas yapa yapa en doğru anı bulana kadar bekliyorlar. Az pozisyona giriyorlar ama gollerinin çoğu boş kaleye. Yani öyle doğru kullanıyorlar ki topları girdikleri az sayıdaki pozisyonların hepsi neredeyse gol tehlikesi.

    Başakşehir'in şampiyonluğu hayırlı olsun. Türk futbolunu büyük bir tehlike bekliyor. Cengiz'i 15'e sattıktan sonra harcamalarına bakın. Birde şimdi CL gelirleri eklenecek üstüne. FFP denetlemesine girerler inşallah.



  • Yahu sacmalamayin yav. Hükümet dusmanliginizi bi futbol kulubuyle iliskilendirmeyin. Adamlar oynuyor. He robinho da arkasinda devlet var ibfk ya gideyim dedi...

    12-14 e bi kazmaya para verir büyük takimlar sona basaksehir 2-3 e adam aldimi ooooo nerden geliyo para. Sen 14 e aldigini yarin 3-5 e satar zarar edersin adam 2-3 e aldini parlatir 10 a satar..
  • Başakşehir son iki sezonda 10 milyon euro kar etmiş transferden. FFP falan gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs nin ragat kazandigi mac yok neredeyse
    Basaksehir tam bir sistem takimi
    Kim ne derse desin adamlar bu sezonun acik ara en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Yahu sacmalamayin yav. Hükümet dusmanliginizi bi futbol kulubuyle iliskilendirmeyin. Adamlar oynuyor. He robinho da arkasinda devlet var ibfk ya gideyim dedi...

    12-14 e bi kazmaya para verir büyük takimlar sona basaksehir 2-3 e adam aldimi ooooo nerden geliyo para. Sen 14 e aldigini yarin 3-5 e satar zarar edersin adam 2-3 e aldini parlatir 10 a satar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar iyi oynuyor kazanıyorr her 3 puanı hakemlemi aldılar yoo o zaman sorun ne beyler bu sene 4 büyükler haketmedi zaten
  • Başakşehir sonuna kadar hak ediyor şampiyon olmayı.Adamlar ister beğenin ister beğenmeyin futbolun doğrularını oynuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

    Bu mesaj silindi.
    Bende Gsliyim ama görünen köy kılavuz istemez. Şu gerçekleri kabul edememe durumunu bırakın artık. Adamlar çatır çatır oynuyorlar. Sanki bu ligde hiçbir zaman Gs kollanmadı. 3 büyüklerin hepsi yıllarca kollandı. Hep bir bahane ve ya saçma argümanlar mesela:2 maç kaybetmeseydik şu an daha farklı olurdu gibi 😆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Kendi takimin ne oynuyor farkinda misin?
    Once onu bir sorgula
    Kafa kafaya gidersin her hafta sacma bir kararla onlari yarista tutarlar anlarim .Ama 8 puan koymus adamlar size hala sacma sapan konusuyorsunuz
    Basaksehir gs maci da var
    Orada sizi beşlerseler gelip hukumet diye aglamayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

    Bu mesaj silindi.
    Dediklerinde haklısın. Çok bariz bir hakem desteği ve hükümetten para desteği var. Ama oynadıkları oyun bizim oynadığımız oyundan en az 10 kat daha iyi.
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Çavuşesku dönemindeki Steau Bükreş benzetmesi daha doğru olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükumet düşmanlığı değil olay ya da bize yapılırken iyi de onlara yapılınca mi zoruna gitti de değil.

    Ben milletin parasını buna harcayıp bir de üstüne aptal yerine koyar gibi belediye ile alakası yok denmesine kiziyorum.

    Hükumete yakın olmak için hiçbir taraftarı, etki alanı olmayan takıma yapılan sponsorluklara kızıyorum.

    Sadece ben değil, kümeye oynayan gariban takımları bile bu takım için yakmalarina kızıyorum.

    Yarın çıkıp deseler biz bu takımı Qatar'a sattık diye hangimiz yadirgar. Bir de sattıkları herşeye verdikleri gibi buna da şampiyonluk garantisi verirler.

    Ne sahada hakemler aleyhlerine düdük calabiliyor ne de tv de yorumcular ters birşey söyleyebiliyor. Siz de çıkmış forumda adamları elestirmemize takıyorsunuz. Yakında değer verdiğimiz herşeyin yerine başkasını koyacaklar. İşte sizin yeni değerleriniz diyecekler.

    Ben bunu kabullenmiyorum. Hala başakşehir iyi oynuyor diyen varsa ucu kendilerine dokununca görüşelim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: All Nightmare

    Bu mesaj silindi.
    Fazla vizyon tiner etkisi yaratıyor herhalde
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    Başakşehir’in tüm maçlarını izlemiyorum büyük takımlarla olan maçlarına bakıyorum genelde. Hakem hatası yok falan demişsin hatırladığım Fb maçında var bozuk diye buz gibi gollerini vermedi hakem ve 2 puanı gitti. Bende sevmiyorum Başakşehir’i ama gerçek bu. Aynı hata bize olsa neler neler olurdu. Onun dışında diğer maçlarda gördüğüm Emre’ye falan kart gösteremiyorlar o da itiraz edebileceğimiz bir şey değil bence bize de aynı tarife uygulanıyor maalesef. Biz şampiyonluğu kendi ellerimizle içeride 2-0 dan , 1-0 dan verdiğimiz maçlarla adamlara verdik.
    Edit : aşağıda ki yorumunu sonradan okudum siyasi olarak haklı olduğun şeyler var bunu kimse inkar edemez ama bu sadece siyasetle açıklanacak bir durum değil. Yenilgiyi kabul etmemiz ve kral çıplak diyerek öz eleştiri yapmamız lazım. Bunu yapmadığımız zaman uzun vadede kaybeden yine biz oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonafide -- 8 Mart 2019; 11:32:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonafide B kullanıcısına yanıt
    BJK macinda da 2 penaltilari ve BJK'nin 3 kirmizi karti verilmedi. Basaksehir'in basarisi hakemlere baglanamaz. Finansal olarak destekleniyorlar falan ama sportif olarak cok dogru yönetiliyor kimse kusura bakmasin.

    - 5 yildir teknik direktörleri ayni.
    - Kendilerine has özgün bir sistemleri var ve yillar icinde neredeyse kusursuz hale geldi.
    - Kadro iskeletini hic bozmuyor ve sadece sisteme uyan oyuncu transfer ediyorlar.
    - Oyuncu parlatip satiyorlar.

    Bunlarin yarisini bile yapan 1 tane takim yok süper ligde. Dolayisiyla basarili olmalari gayet normal.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Evet,haklısın. Ayrıca maddi durum olarak baktığımızda 3 büyüklerin en iyisinin 2 milyar lira borcu var sanırım. Bu şartlar altında bu klüpler bile tranfer yapabiliyorken Başakşehir neden yapamasın ki ? Onlarda borçlanıyor olabilir. Taraftar gelirleri hariç neredeyse aynı parayı alıyor adamlar yıllardır. Ki taraftar gelirleri de kabul etsek de etmesek de dövizin uçmasından dolayı devede kulak kalıyor. Adamlara devlet(yada hükümet) yardım ediyor zaten belediyeden gelme takım ona lafım yok ama bizim takımlara da yardım ediyorlar,vergilerin silinmesi vb. zaten futbolun içine bu kadar girebilmelerinin sebebi de bu. Ne Başakşehir ne de hükümeti sevmem ama bence doğrular bunlar.
  • ya arkadaş yine başlamışlar, malum partiden nefret ederim ama ne bu adamlar yeni geldi ne bu takım yeni kuruldu
    istense bjk nin son 2 ve bizim geçen yıl şampiyonluğumuz 2 maçla verirlerdi
    adam sezonun 2.yarısında önliberosuz forvetsiz sistemle oynuyor bizim avcının 6 katı maaş alan hoca forvet diye zırlayıp sezonu sattı,sırf sesini kessin diye saçma sapan bir rakama 1 sezonda kamyonla gol atan adamı aldı yönetim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.