Şimdi Ara

Kendimizi kandırmayalım şampiyonluğu haketmedik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başakşehir'in oynadığı futbola laf eden taş olur taş.

    Adamlar oynuyor mu oynuyor? Avrupada belki bir şey yapamazlar ama Türkiye için yeterli top oynuyorlar.

    Şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyorlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celal de Souza

    Başakşehir son iki sezonda 10 milyon euro kar etmiş transferden. FFP falan gelmez.
    Cengiz sağolsun
  • Sahada değil saha dışında kaybettik bu yılı. İlk yarı takım resmen eksik oynadı. Forvet yok, defans yok. Devre ortası takımın yarısı sakatlandı, fener maçı sonrası diğer yarısı ceza aldı, teknik ekip 5-10 maç arası ceza aldı. Buna rağmen 5 puan farkla girilmesi büyük şanstı açıkçası ama olmadı. Ha, bana kalırsa Başakşehir'in bu yılki şampiyonluğu çok şeyi değiştirir. Fener maçı sonrası düşündüm, bu adamlar şampiyon olunca kimle sevinecek? Maç sonu oyuncularından birisi tribünlere doğru koştu sevinç için ama tribünde kimse yoktu olanlar da muhtemelen beleş içeri giren işsiz, güçsüz takımından tipler. Bu adamları halı saha maçına koy ona da sevinir zaten
    Lig tarihinin en absürt şampiyonluklarından birisi olabilir. Umarım futbol adına büyük bir kayıp olmaz, tek isteğim o. Zaten leş ama ona da razı durumdayız artık, hiç olmamasından iyidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

    Sahada değil saha dışında kaybettik bu yılı. İlk yarı takım resmen eksik oynadı. Forvet yok, defans yok. Devre ortası takımın yarısı sakatlandı, fener maçı sonrası diğer yarısı ceza aldı, teknik ekip 5-10 maç arası ceza aldı. Buna rağmen 5 puan farkla girilmesi büyük şanstı açıkçası ama olmadı. Ha, bana kalırsa Başakşehir'in bu yılki şampiyonluğu çok şeyi değiştirir. Fener maçı sonrası düşündüm, bu adamlar şampiyon olunca kimle sevinecek? Maç sonu oyuncularından birisi tribünlere doğru koştu sevinç için ama tribünde kimse yoktu olanlar da muhtemelen beleş içeri giren işsiz, güçsüz takımından tipler. Bu adamları halı saha maçına koy ona da sevinir zaten
    Lig tarihinin en absürt şampiyonluklarından birisi olabilir. Umarım futbol adına büyük bir kayıp olmaz, tek isteğim o. Zaten leş ama ona da razı durumdayız artık, hiç olmamasından iyidir.
    Aynen hocam zaten şampiyonluk yarışına forvetsiz başladık. Üstüne takımın yarısı sakatlandı. Yetmedi Fenerbahçe maçından sonra 7-8 cezalı oldu. Teknik ekip de ceza aldı. Zaten şampiyonluk aşağıdaki seriyle gitmişti.

    Kendimizi kandırmayalım şampiyonluğu haketmedik


    Bunların üstüne bir de saha içinde kimsenin ne yaptığını bilmediği savruk, kaos futbolumuz eklenince haliyle 8 puan geriye düştük. Tüm bunlara rağmen burada olmamız iyi bile. Tabi Galatasaray'a her ne olursa olsun ligde 8 puan geriye düşmek yakışmıyor. Umarım seneye yaşlı ve temposu düşen oyuncuları iyi bonservislere satıp yerlerine hırslı, genç ve başarıya aç yetenekli oyuncularla şampiyonluğa oynarız.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.