Şimdi Ara

KENDİMİZE ÇEKİ DÜZEN VERMELİYİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takım bu gün kötü oynadı desem yalan olur biraz daha becerikli olsak golün gelmesi içden değildi sistemetik ataklar yapmada çok iyiyiz ama bunlarlan sonuca varamadıkmı hiç birşeyin anlamı kalmıyo henriqe volkan ve halil becerikliliklerini sahada konuşdurmalı ne yazıkki kapanan takımları açmasını biliyoruz 90 dakikayı sistemli bir şekilde kullanmayı biliyoruz ama gel görki kolay olanı son vuruşları yapamıyoruz bunun kesinlikle bir çaresine bakmalıyız .



  • Şenol hoca maç sonunda oyun disiplininden koptuğumuzdan felan bahsetti, düzeltecektir. Önümüzdeki iki maçı da kazanacağımızı düşünüyorum ben. Çok da fazla takmaya gerek yok. Başkaları gibi sadece ligde mücadele etmiyoruz, ŞL daha önemli. Her türlü ilk 4 içindeyiz biz rahat olun.
  • yahu eksik olan birsey yok sans yok 2 top direkten dondu ve carsamba dunyanin devini evinde yeniyorsun


    interi evinde yenen ilk Turk takimisin olur o kadar

    sadece vitege uzuldum
  • Uyum sürecini yakında atlatacaktır oyuncularımız.Ayrıca volkan ve Adrian forumlarını yükseltirlerse maçlarımızı kolay kazanabiliriz.Şampiyonlar ligi maçları ve süper lig maçlarının yanında kupa maçıda oynayacagız.Bu yüzde dikkatli gitmeliyiz.
  • hakem sertliğe aşırı müsade etti. foullerde standardı tutturamadı. bir çok ibbli futbolcu kasıtlı çok sert oynadı. vittek'i sakatlayan kasap'a beddua etmek istiyorum. henrique çok kötüydü şenol hoca 90 dk nasıl tahammül etti anlayamadım. Alanzinho denen halı saha futbolcusu bile olamayacak adama artık tahammülüm kalmadı. bence son 10 dk falan oyuna girmeli, isteyen olursa 3-5 neyse hemen sepetlenmelidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karadeniz_tr

    hakem sertliğe aşırı müsade etti. foullerde standardı tutturamadı. bir çok ibbli futbolcu kasıtlı çok sert oynadı. vittek'i sakatlayan kasap'a beddua etmek istiyorum. henrique çok kötüydü şenol hoca 90 dk nasıl tahammül etti anlayamadım. Alanzinho denen halı saha futbolcusu bile olamayacak adama artık tahammülüm kalmadı. bence son 10 dk falan oyuna girmeli, isteyen olursa 3-5 neyse hemen sepetlenmelidir.


    alanzinho dün takıma hareket getiren ve bir topu da direkten dönen oyuncuydu. farklı maçlar mı izledik , pek anlamadım yorumunu.
  • Topu alıp sürekli çalım yapması, iki adımdan sonra rüzgardan bile devrilmesi, bir türlü pas vermemesi, takım atak halindeyken kaptırdığı topların tehlike olarak kalemize gelmesi, disiplinsiz olması.kaldı ki sadece dünkü maç için değil sadece düşüncelerim. direkten topu dönmesi benim için çok şey ifade etmiyor. volkanın da topu direkten döndü ama o da iyi değildi. hasılı kelam dünkü maçı iş kazası görüp, kalan maçlara konsantre olmak lazım. saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.