Şimdi Ara

Kendimi Geliştirirken Yaşadığım Öfke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.

Ne zaman birçok parametrede kendimi geliştirmeye ve olabileceğimi bildiğim insana doğru evrilmeye başlasam bir yandan kendimi iyi hissederken bir yandan nedenini asla açıklayamadığım bir öfke ile doluyorum. Buna benzer şeyler yaşayanınız var mı? Ya da neden böyle hissettiğim ile ilgili fikri olan?

Bu öfkeden öyle çok rahatsız olduğum için sormuyorum. Sadece sebebini anlamaya çalışıyorum.

Yardımlarınıza açığım.

Edit: Hatta kendimi geliştirirken bir beceriyi kaptığımda veya bir şeyi anladığımda acayip tetikleniyor bu öfke, bunu da söyleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGirit -- 12 Şubat 2024; 9:1:32 >

• muhtemelen etrafındaki insanlar tarafından psikolojik olarak aşağı çekiliyorsun. lunaparklardaki kafasını çıkarınca tokmakladığımız oyuncaklar var ya, çünkü bu ülkenin insanı bu oyuncak gibidir. yükseleni aşağı tokmaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam etraftaki insanlara öfke duyuyor olabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Sanırım çevremdeki insanların üst düzey becerileri, bilgileri ve hayatı elde edebileceğime dair inançlarının olmaması ve beni desteklemediklerini hissetmem sebebiyle ne zaman iyi bir şey başarsam "Yav ne oldu y...." düşüncesi ile öfkeleniyorum, olabilir bu düşündüm de. Teşekkürler yorumunuz için.

• XGirit X kullanıcısına yanıt

Gelişim kendiliğinden olur zaten yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum diye bir eylem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.