Beyler ne zaman matematiğe niyetlensem isteksizlik geliyor bi türlü bu soruna bi çözüm bulamadım ve temmuzda DGS sınavım var başarmam lazım ama çok miskinim bi türlü psikolojikmen tamamım diyemiyorum.
ben 9. sınıftayım bende de bu problem baya ciddi derecede var. Sözel bir ders çalışmak için didiniyorum 5 dk sonra duvarlara baktığımı farkediyorum. Ama mat ve geo. de böyle olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
Beyler ne zaman matematiğe niyetlensem isteksizlik geliyor bi türlü bu soruna bi çözüm bulamadım ve temmuzda DGS sınavım var başarmam lazım ama çok miskinim bi türlü psikolojikmen tamamım diyemiyorum.
eğer sen bir şeyi seversen oda seni sever eğer sen onu sevmezsen oda seni sevmez
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
biraz dirayetli hırslı oluverin len... miskinliğini üzerinden atıcaksan at şimdi atmıcaksan daha da uğraşma zıbar keyfine bak güzel kardeşim. sınavı kazanacak da sensin hayatına yön verecek de sensin çalışmazsan kaybedecek de sensin. bu iş milletin motivasyonuyla olmaz hadi yaparsın koçumlarla falan en fazla 1 hafta çalışırsın zaten. idealist olman gerek sınav konusunda. bi düzen tertip oturtacaksın her gün bunun dışına çıkmayacaksın gerekirse her güne sadece 10 dakika ders çalışıcam de ama çalış. şunu da unutma sınav kazanmak idealist adamların işidir. pinekleyenler aymazlar günü gelip çok pişman oluyorlar ama nafile geçmiş olsun...