Şimdi Ara

Kendimi çok yalnız hissediyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaşadıklarım beni artık çok bunaltmaya başladı, bende burada bunu paylaşmak istedim gerçekten artık daralıyorum.

Fazla uzatmadan konuya gireyim ben sürekli internet başındayım doğal olarak arkadaşlarımın çoğuda internetten okula gitmedim 4-5 gündür sebebi ne bilmiyorum ama içimden nedense okula gitmek hiç gelmiyor her sabah gideceğim diye söz veriyorum kendime ama nafile. Ben bu günlerde şunun farkına vardım gerçekten yalnız hissediyorum kendimi çok sayıda arkadaşım yok reelde. Ama ben arkadaş sayımın çoğalmasını birlikte gezebileceğim takılabilceğim arkadaşlarımın olmasını istiyorum. Ve en önemliside gerçekten aşık olabilmek istiyorum.. İnternet resmen esir almış beni, kızlarlada pek diyalog kurabilen bir çocuk değilim zaten.. Hepinizden yardım bekliyorum :(

• Bugün çık git okuluna.Kendin için okuyacaksın ve bir mesleğin olursa sosyalleşmemen mümkün değil.Yalnızlık seni korkutmasın herkes bir süre yalnız hissetmiştir kendini.Hem çık tek başına bile olsa git cafeye otur kitap oku vs. ben bunu sürekli arkadaşlarımla yapıyorum ama yalnızken yapmak daha çok hoşuma gidiyor.Sen bu sürede içinde kendini dinliyorsun. Eğer evden çıkmazsan arkadaşın olmasını bekleyemezsin ki.
  • bunun için çaba harcaman lazım pc başında oturarrak değiştiremessin bunu kalk önünden okuluna git ve arklarınla çıkış için plan yapmaya başla ( zmanla arklarınla bağların kuvvetlenır bu zaman onlarla gecirdiğin zamanla dogru orantılıdır ) burdan sana kımse arkadaş bulamaz ve olamaz yani burası çözüm değil

Orijinalden alıntı: Txrayt

bunun için çaba harcaman lazım pc başında oturarrak değiştiremessin bunu kalk önünden okuluna git ve arklarınla çıkış için plan yapmaya başla ( zmanla arklarınla bağların kuvvetlenır bu zaman onlarla gecirdiğin zamanla dogru orantılıdır ) burdan sana kımse arkadaş bulamaz ve olamaz yani burası çözüm değil

Hocam yorumun için teşekkürler, İnternetten sayısız arkadaşım var zaten ama benim demek istediğim internetten olan arkadaş insanın gerçek arkadaşının yerini tutmuyor.. Yarın okula gitmeyi düşünüyorum.. Diğer yorumlarıda beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 12 Ekim 2009; 11:46:51 >

Orijinalden alıntı: micromaster34

Herkese merhaba arkadaşlar..

Yaşadıklarım beni artık çok bunaltmaya başladı, bende burada bunu paylaşmak istedim gerçekten artık daralıyorum.

Fazla uzatmadan konuya gireyim ben sürekli internet başındayım doğal olarak arkadaşlarımın çoğuda internetten okula gitmedim 4-5 gündür sebebi ne bilmiyorum ama içimden nedense okula gitmek hiç gelmiyor her sabah gideceğim diye söz veriyorum kendime ama nafile. Ben bu günlerde şunun farkına vardım gerçekten yalnız hissediyorum kendimi çok sayıda arkadaşım yok reelde. Ama ben arkadaş sayımın çoğalmasını birlikte gezebileceğim takılabilceğim arkadaşlarımın olmasını istiyorum. Ve en önemliside gerçekten aşık olabilmek istiyorum.. İnternet resmen esir almış beni, kızlarlada pek diyalog kurabilen bir çocuk değilim zaten.. Hepinizden yardım bekliyorum :(

Ben senden de kötüyüm.Benim internet arkadaşım bile yok..Kız arkadaşım da yok..Ama sorumluluklarımın farkındayım..
    Yazını okuyunca beni 3 yıl öncesine götürdün..Ben bilgisayarımı geliştirmek için okulu bırakmıştım..Ama sonra ne oldu..Eşşek gibi fabrikalarda 9 ay boyunca çalıştım..Yaşım daha 15'ti..O zaman anladım okulun kıymetini..Eğer fabrikalarda sürünmekse tercihin bırak okulu..Ama okula gitmen için sana okula bağlayan,okulu sevdiren bir neden lazım..Mesela kendine bir kız arkadaş edinebilirsin..İnternetten bile olsa insanı gerçekten çok değiştiriyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarin harddiskini arkadasina ver 1 hafta farkli seylerle ilgilen..kitap oku disari cik ne bileym biseyler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Orijinalden alıntı: micromaster34

Herkese merhaba arkadaşlar..

Ben senden de kötüyüm.Benim internet arkadaşım bile yok..Kız arkadaşım da yok..Ama sorumluluklarımın farkındayım..
    Yazını okuyunca beni 3 yıl öncesine götürdün..Ben bilgisayarımı geliştirmek için okulu bırakmıştım..Ama sonra ne oldu..Eşşek gibi fabrikalarda 9 ay boyunca çalıştım..Yaşım daha 15'ti..O zaman anladım okulun kıymetini..Eğer fabrikalarda sürünmekse tercihin bırak okulu..Ama okula gitmen için sana okula bağlayan,okulu sevdiren bir neden lazım..Mesela kendine bir kız arkadaş edinebilirsin..İnternetten bile olsa insanı gerçekten çok değiştiriyorlar..

Teşekkürler hocam , okula devam ediyorum zaten sadece bu ara gitmek gelmedi içimden bende kız arkadaş edinmek istiyorum diğer yorumlar içinde teşekkürler.

• bende istanbul'a geldim geleli yalnızım.

bunu en iyi, cumartesi akşamı konsere benle beraber gidecek bir kişi bile bulamayınca anladım. konser alanına kadar tek başıma yürürken ne kadar yalnız olduğumu fark ettim.

Orijinalden alıntı: kobEren

bende istanbul'a geldim geleli yalnızım.

bunu en iyi, cumartesi akşamı konsere benle beraber gidecek bir kişi bile bulamayınca anladım. konser alanına kadar tek başıma yürürken ne kadar yalnız olduğumu fark ettim.

Evet hocam aynen öyle işte bende dışarı sinemaya go kartinge vs. gidecek hiç birini bulamıyorum herkesin ya işi oluyo ya da gelmek istemedikleri için bahaneler uyduruyorlar..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.