Şimdi Ara

Kendimi aileme kanıtlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş geldi 17 ye ama hala ailemin gözünde 5 yaşında çocuk gibiyim. Arkadaşlarla sinemaya gidebilirmiyim diyorum ( diğer yaşıtlarım gibi ben gidiyorum diyip parada istemiyorum , biriktirdiğim paralardan kullanıyorum) , nereye gideceksin kimle gideceksin vs. vs. sorular , nereye gitseler peşinden sürüklemeler ( anneannemlere giderler yaşıtım oolmamasını ve sıkıldığımı bildikleri halde illa götürürler evde bırakmazlar ) , şu an yok ama yarın öbür gün düzenli bir kız arkadaşım olsa adam akıllı evden çıkıp kızla bulşamam . Dışarı çıktımmı saat 8 olur nerdesin diye ararlar vs. vs gibi bir sürü örnek var . Benim artık aileme büyüdüğümü kanıtlamam lazım ama nasıl yapacağım b,r yardım edin .

• sen bnm ailemi görsen sabah 11de cıkıorum gece 12de gelıorum hıc merak etmıolarumurlarında deilim yani
  • sana güvenmiyor olabilirler
  • 20 yasindayim, hosuma gidiyo ailemin bu durumlari
    Simdi senin ergenligin tam atesli zamanlari. Daha ozgur olmak istemen normal. Ama ilerde bu tur davranislar hosuna gidecek.
    1-2 sene goz yum, universitede anlarsin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSSQLserver^

Yaş geldi 17 ye ama hala ailemin gözünde 5 yaşında çocuk gibiyim. Arkadaşlarla sinemaya gidebilirmiyim diyorum ( diğer yaşıtlarım gibi ben gidiyorum diyip parada istemiyorum , biriktirdiğim paralardan kullanıyorum) , nereye gideceksin kimle gideceksin vs. vs. sorular , nereye gitseler peşinden sürüklemeler ( anneannemlere giderler yaşıtım oolmamasını ve sıkıldığımı bildikleri halde illa götürürler evde bırakmazlar ) , şu an yok ama yarın öbür gün düzenli bir kız arkadaşım olsa adam akıllı evden çıkıp kızla bulşamam . Dışarı çıktımmı saat 8 olur nerdesin diye ararlar vs. vs gibi bir sürü örnek var . Benim artık aileme büyüdüğümü kanıtlamam lazım ama nasıl yapacağım b,r yardım edin .

Senin için endişeleniyorlar.Ama zor durum Allah sabır versin

• Orijinalden alıntı: fearlessmen

Orijinalden alıntı: MSSQLserver^

Yaş geldi 17 ye ama hala ailemin gözünde 5 yaşında çocuk gibiyim. Arkadaşlarla sinemaya gidebilirmiyim diyorum ( diğer yaşıtlarım gibi ben gidiyorum diyip parada istemiyorum , biriktirdiğim paralardan kullanıyorum) , nereye gideceksin kimle gideceksin vs. vs. sorular , nereye gitseler peşinden sürüklemeler ( anneannemlere giderler yaşıtım oolmamasını ve sıkıldığımı bildikleri halde illa götürürler evde bırakmazlar ) , şu an yok ama yarın öbür gün düzenli bir kız arkadaşım olsa adam akıllı evden çıkıp kızla bulşamam . Dışarı çıktımmı saat 8 olur nerdesin diye ararlar vs. vs gibi bir sürü örnek var . Benim artık aileme büyüdüğümü kanıtlamam lazım ama nasıl yapacağım b,r yardım edin .

Bende de aynı problem var

• Yavaş, yavaş velilerinden izin almamaya başla, anaannenlere vs. gitmek istemiyorsun gitme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İsyankar davran.Örneğin annenler yine seni bir yere götürmeye çalıştığında bağır çağır artık büyüdüğünü söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

20 yasindayim, hosuma gidiyo ailemin bu durumlari
    Simdi senin ergenligin tam atesli zamanlari. Daha ozgur olmak istemen normal. Ama ilerde bu tur davranislar hosuna gidecek.
    1-2 sene goz yum, universitede anlarsin beni

Buna ek olarak
    15 yasindaki ergenleri dinleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

İsyankar davran.Örneğin annenler yine seni bir yere götürmeye çalıştığında bağır çağır artık büyüdüğünü söyle

Katılmıyorum
  • 28 yaşındayım annem hala böyle davranır bana Tabi izin falan almam da biraz geç gelsem merak eder arar sorar.Yapma derim ama anlamıyor işte.Aslında kızmıyorum ona,çok yollardan geçtim eğer onun bu ilgisi üzerimde olmasaydı çok kötü yollara sapmam kaçınılmazdı.Zaten başı boş olan tiplere baktığımda çok azı adam oluyor.Bu seni rahatsız edebilir bu yaşta ben de senin gibiydim ama ileride anlam kazanıyor,kazanacak sana davranış şekilleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 19 Mart 2010; 22:37:38 >
  • Aç göster kendini kanıtlamış olursun
  • öncelikle davranışlarınla belli et büyüdüğünü odanı dağınık bırakma, odandayken kapını kapalı tut, az ve öz konuş, verilen harçlığı az bul, akrabalarının bulunduğu bir mekana girerken selamın aleykümle gir falan filan
  • Yaş'ım 20 kız arkadaşım var 2,5 yıllık hemde ama annem onu sokakta görse dönüp yüzüne bakmaz babamda aynı şekil,herşeyime karışırlar,biraz önce böyle bi konu açmayı düşünüyodum,bu gün arkadaşım dediki yarın bize gel kalırsın ders çalışırız,gelince babama söyledim bi evden kovmadığı kaldı hatta dolaylı olarak söyledi ama gitsen nereye gidicen,sanıyolarki bana iyilik yapıyolar ama bilmiyolarki çok büyük kötülük yapıyolar gittikçe psikolojim ve sinirlerim bozuluyo kız arkadaşımda durumun farkında bide o bastırıyo,artık saldım kendimi hiç bişeyden zevk alamıyorum nasıl toparlıcam ne yapıcam bilmiyorum ama bunları yaşamam iyi oluyo yarın öbür gün Allah kısmet ederde çocuğum olursa ben ona bunları yaşatmıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Aç göster kendini kanıtlamış olursun

Bu nasıl bi terbiyesizliktir böyle?Sen annene böyle mi yaptın ?
  • onlarla konuş........

• quote:

Orijinalden alıntı: de_lorean

quote:

• bence iyi yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de_lorean

quote:

Büyüdüğümü anlamadıklarında açar gösteririm.. Bi derler sen büyüdün şunu şunu yapacak yaştasın sonra işlerine gelmediklerinde sen daha küçüksün. Bende elimi atar çıkarırım cüzdanı açar gösteririm nüfus cüzdanı, ehliyet vesaire.. sonra derim siz bu yaşlarda neler yapıyordunuz diyerek.. 17 yaşında babam liseden sonra İzmir'e askeri okula gitmiş;)) 17 sinden sonra baba evine uzun süreli hiç dönmemiş sadece yazdan yaza ;)) En güzeli açıp göstermek senin kanıtlamana da grerek yok.. yıllar önce kanıtlanmış zaten ;))

• 35 40 yaşındaki adamları anneleri az geç kaldımı arıyor , soruyorlar. Bu önemli değil seni merak ediyolar.
    Bak şöyle yap annenle konuş bugün sinemaya gidecegim ve tam saat (atıyorum) 8 de evde olacagım de izin al tam 8 de evde ol böyle böyle güvenlerini kazanırsın. zaman ilerledikce geç kalmaya başla artık büyüyorum farkındaysanız çocuk degilim falan dersin. ama bu lafları etmeden önce saat tam 8 de 20-30 kere evde olman lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.