arkadaşlar tal admin benim onu soyduğumu ortaya attı ancak ben soymadım ortaktık sora şifresi değişti arkadaşlar beni bilen bilir benim iyi biri olduğumu ve hırsız olmadığımı kanıtlamam için ne yapmam gerekli!!!
kazoomlyer sen aldın ben senin içini bilirim kanıtla istersen yalan kanıt sun ama yine birini soyacaksın ve fake hesap açıp kurtulamıyacaksın
sen benim içimi nerden biliyosun ve bundan sora görürsün soycammı soymıcammı ve forumdan 3 tane ortağım var 3ünüde soymadım
quote:
Orjinalden alıntı: kazoomlyer
sen benim içimi nerden biliyosun ve bundan sora görürsün soycammı soymıcammı ve forumdan 3 tane ortağım var 3ünüde soymadım
la bilmiyomuyuz ortağından biri zaten oyuna uğramıyor allah allah zaten chatta birinide soyacaktın son anda farketti diğer arkadaş vazgeçti senle ortak olmakan
mesela herkese 1 efsane poke werebılırsın not: şaka sakın kızma bılmem ben sana ınanıyorum :
benim için hava hos
olum sen kedine bak len salih getirtme beni narlıdereye alala ishak 94 seni soymaya kalktı diye bize ne patlıyon ki al işte neden sadece sen itiraz ediyon acaba sana bi kötülüğümüzmü oldu bide oyuna uğramayan ortağım kişmmiş sölesene bi
olum sen kedine bak len salih getirtme beni narlıdereye alala ishak 94 seni soymaya kalktı diye bize ne patlıyon ki al işte neden sadece sen itiraz ediyon acaba sana bi kötülüğümüzmü oldu bide oyuna uğramayan ortağım kişmmiş sölesene bi
gel læ narlıdereye allah allah geçmişini söletme bana burda ishak94 benimi soymaya kalktı hem nezaman önce soyma bile değil bi mukahat oldu burda hırsızlık için geldiğini ben çok iyi biliom
ya benim tppc rpg yide caldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme