Şimdi Ara

Kendime Yıllarca Kötülük Yapmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Can sıkıntısından sürekli cips, çikolata, fastfood gibi şeyler yerdim.

Artık yemiyorum en fazla yediğim pizza. Bu fastfoodlar kısa vadeli mutluluk sağlasa da asla kalıcı mutluluğu daha doğrusu başarmanın mutluluğunu vermiyor.

Kiloları hala vermeye çalışıyorum. 104 Civarında kaldım. Öğle arasında 1 kase çorba 2 limon sıkıp pulbiberle içiyorum akşama bir tabak salata günü kapatıyorum sabah kahvaltısında 1 yumurta, 2-3 dilim peynir, gün içinde bol bol su ve yeşilçay içip duruyorum.

Cidden kendime çok kötülük yapmışım.

• bravo hocam bu tempoyu hic bozmayin. bende 2023 agustosundan bu yana 93 kgda basladim su an 73,5um. eskiden cok aciktigim zaman bir oturusta 5 tabak yemek yerdim ustune abur cubur falan. su an aksam yemeginde 1 tabak sulu yemek yaninada biraz salata yiyip kalkiyorum acliktan ölmuyorum. cips hamburger kizartma gibi seyler zaten seker deposu, insanin butun bunyesini bozuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dün akşam satranç milli maçını izlerken dolaptan çıkarttığım bir adet Nestle karamel krokan çikolata ile uzun süre bakıştık ama sonunda galip gelip yememeyi başardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi yararları oldu

Boyunun kaçtı bir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle insan evde kaldı mı canı da sıkılınca abur cubura abanio. Sen kafada bitirmişsen olayı kilo vermende engel olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün ne kötülük yapsam
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.