Şimdi Ara

kendime uygun bir mouse bulamadım. Mouse tavsiyesi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [simage]http://global.aopen.com/products_detailpic.aspx?url=10803_O-28_left Gray_640.jpg[/simage]
    boyutları 11x56x35mm
    elim küçük ve büyük tipteki mouseleri kullanamıyorum. bana bu boyutlarda (hatta bundan daha da küçük olabilir ) kablosuz lazer bir oyuncu mouse'u tavsiye eder misiniz?

• Hocam kablosuz olsun diyorsan arkadaşın önerdiği güzel bir ürün.Eğer kablolu olabilir,fikrimi değiştiririm diyorsan Logitech G9x senin eline tam oturur.
  • arkadaşın önerdiği mouse çko yüksek. ayrıca geniş. sizin önerdiğiniz mouse tam elime göre ama kablolu. klavyem kablosuz. mouse de kablosuz istiyorum. 1 senedir mouse alıcam elime göre mouse bulamadım koca evrende.
  • Eğer oyun oynuyorsanız kablosuz olarak ya razer alacaksınız ya da almayacaksınız. Diğer markaların kablosuz ürünleriyle oyun oynanmaz.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleury

Eğer oyun oynuyorsanız kablosuz olarak ya razer alacaksınız ya da almayacaksınız. Diğer markaların kablosuz ürünleriyle oyun oynanmaz.

İyi günler.

razer alayım bütçe derdim yok ama 35mmden yüksek olmaya mouse modeli yok. ayrıca mouse 56mmden daha dar olmalı elime oturması için.
  • hocam kesinlikle steelseries kinzu al tam eline uygun fps oyunlarında da etkili bir mousedur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de logitech diyicem fakat g9x dışında tasarımları çok standart. g9x de çok geniş. razer deathadder varsa bir yerde bak derim
  • Valla hocam o zaman kablolulara yönel bence çünkü eline göre birşey illaki vardır kablosuzlarda ama seni kalite veya oyun oynama açısından tatmin etmeyecektir eğer önerdiklerimiz eline uymuyors
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicevat77

Valla hocam o zaman kablolulara yönel bence çünkü eline göre birşey illaki vardır kablosuzlarda ama seni kalite veya oyun oynama açısından tatmin etmeyecektir eğer önerdiklerimiz eline uymuyors

kablolu alıcam mecburen. ya bi tane mouse buldum kablosuz Lazer. inca marka ama sağlam olmayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

quote:

Valla hocam o zaman kablolulara yönel bence çünkü eline göre birşey illaki vardır kablosuzlarda ama seni kalite veya oyun oynama açısından tatmin etmeyecektir eğer önerdiklerimiz eline uymuyors

kablolu alıcam mecburen. ya bi tane mouse buldum kablosuz Lazer. inca marka ama sağlam olmayacak gibi.

Hocam önemli olan moustan beklentileriniz, eğer oyunlarda iyi bir performans almak isterseniz mecburen bu işe yönelen firmalardan seçim yapmak gerekir ancak günlük kullanım için düşünüyorsanız sadece o zaman direk elinize uyan bir ürünü alabilirsiniz

• @6.cadde

Kablosuz mouselar oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Yaratmayacak modellerde çok pahalı. Eğer bütçene uygun Logitech G9x bulabilirsen tam sana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

@6.cadde

Kablosuz mouselar oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Yaratmayacak modellerde çok pahalı. Eğer bütçene uygun Logitech G9x bulabilirsen tam sana göre.

logitech g9x denedim çok geniş. kablolu fareye de razıyım. elime uygun tek fare aopenin optik ucuz bi faresi.

bütçe derdinde değilim artık bir senedir elime uygun fare arıyorum bulamadım.
  • İlk seferde cuk eline oturması iyi birşeyde. Biraz kullandıktan sonra alışabileceğin modelleride düşün. Ben A4tech x7 den G9x modeline geçtim. İlk başta biraz garipti sonra hemen alıştım. Bu yüzden G9x modelini çok tavsiye ederim.

G9x i hangi kasasıyla denedin. Siyah mı? Gri mi?

Belki bu modeller işine yarıyabilir. DPI ları BF için düşük ama iş yapabilirler.

A4 TECH X7 XG-760 Wireless Kablosuz Nano Optik Oyun Mouse

Cyber Snipa Stinger 3200 DPI LASER Gaming Mouse

Logitech G400

Hiç olmadı Cyborg R.A.T serisine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydolan -- 25 Ağustos 2011; 23:16:27 >
  • quote:

hocam eğer profesyonel bişey arıyorsan bu sana uyabilir
    http://www.sanalmarketim.com/urun/aefa3809071e9098da41363387c58d64/RAZER-Orochi-Bluetooth-2.0-Kablolu-/-Kablosuz-Mouse

Hocam bu öönerdiğimi hiç deneme fırsatınız oldumu?
  • Eğer bana soruyorsan. Hayır denemedim.
  • quote:

İlk seferde cuk eline oturması iyi birşeyde. Biraz kullandıktan sonra alışabileceğin modelleride düşün. Ben A4tech x7 den G9x modeline geçtim. İlk başta biraz garipti sonra hemen alıştım. Bu yüzden G9x modelini çok tavsiye ederim.

G9x i hangi kasasıyla denedin. Siyah mı? Gri mi?

Belki bu modeller işine yarıyabilir. DPI ları BF için düşük ama iş yapabilirler.

A4 TECH X7 XG-760 Wireless Kablosuz Nano Optik Oyun Mouse

Cyber Snipa Stinger 3200 DPI LASER Gaming Mouse

Logitech G400

Hiç olmadı Cyborg R.A.T serisine bak

a4 tech x7 760ı aldım. 9 gün boyunca kullanmaya çalıştım ama elim minyon 10uncu gün geri iade ettim çözüme.
    cyborg rat serilerinin uzunluğu ayarlanıyor. sende ondan vardı galiba. yüsekliği ayarlanmıyor.
    dediğim fare şu ne fareymiş. Aopene mesaj atcam buna lazer lens koysunlar bi de kablosuz yapsınlar. elime tam oturan fare
     kendime uygun bir mouse bulamadım. Mouse tavsiyesi lütfen.

• quote:

Eğer bana soruyorsan. Hayır denemedim.

Yok hocam 6.cadde hocama sormuştum
  • @6.cadde

Ozaman tekrar Logitech G400 modeline bak diyorum.

R.A.T 7 de dediğin gibi uzunluk rahat ayarlanıyor. Yükseklik tam ayarlanmıyor. Sadece arkasına takılan aparatın 2 boyu var. Biri yüksek. Eğer bulabilirsen bir dene şiddetle R.A.T 7 yi tavsiye ederim.
    Hatta eline uyarsa kablosuz model R.A.T 9 da bak.

@delicevat77
    Pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.