Şimdi Ara

Kendimden Nefret Ediyorum Ve Ölmek İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 saat önce sitenin parkına çıktım hava alıyorum. Banklarda otururken, ortaokulda aynı sınıfta olduğum bir kız geldi yanında sitedeki çocuklar vardı. İşte selam verdi konuştuk biraz. Sonra 8 9 kişi daha geldi bunlar benim yaşımdaydı. Voleybol maçı yapıcaklarmış yandaki sahada. Gel sen de dedi bu kız. Sahadakilerin çoğunu tanıyorum onlar da beni tanıyorlar ama pek samimi değiliz yani.

En son voleybolu, 11.sınıftayken 9. sınıftaki kızı tavlamak için oynamaya çalışmıştım ama oynayamıyordum yani. Kızdan da tabi ki red yemiştim. Neyse.

Sahada arkadaydım. Elime 3 4 kez top değdi onlarda da iyi vuramadım zaten. Mesela karşı takım bana doğru vurduğunda karşılayamadım, bizim takımdan bir kız da servis atana bir daha yapma bunu falan dedi ben arkamı döndüğümde.

Maç berabereydi, atan kazanacaktı ben vurdum dışarı gitti. Bir daha yapma bunu diyen kız da off diye bağırdı bir şeyler söyledi ama duymadım. Tüm saha güldü ben topu dışarı atınca.
    Oyunda topu dışarı attığımda işi şakaya vurdum ama kimse takmadı bile.

Herkes benden nefret ediyor. Çağıran kız pişman oldu eminim. Her gün balkondan atlamayı düşünüyorum. Eğer tipim az bir şey iyi olsaydı bunlar olmazdı. Gelicek şimdi her şey tip değil diyenler. Boyum ortalamanın üstünde fiziğim iyi. Ucubeyim. Hiç kimse benle arkadaşlık etmiyor. Boşuna nefes alıp veriyorum. Ben yaşamayı hak etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 17 Haziran 2016; 23:39:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya arkadaşım yeter yahu ne tipsizlikmiş

• Kanka her şey tip değil

Voleybol oynayarak kız tavlamaya çalışmak ne olm?
  • Zengin ol gerisini boşver
  • bende boşa yaşıyorum, intihar etmeye de cesaretim yok. offff
  • Geber

• boşver kızı mızı. üni nasıl meslek sahibi olabilcen mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne olmuş yani? Ha, ne var arkadaş, herkes hata yapabilir, kimse anasının karnından çıkıp da voleybol öğrenmiyor. Millet de gülebilir, sen acemisin diye sana iyi bile davranabilirler. Sen de iyi oynayamıyorum de geç, ne utanıyorsunuz yahu? Saçma salak konular hepsi, yok tipsizim, yok kimse beni sevmiyor.

Kendinizi sevmediğiniz sürece kimseden sevgi beklemeyin. Tipim kötü kendimi bile sevemem derseniz de, hayatta kaybetmeye mahkumsunuzdur, tip önemli değildir, bu konuya göre de değişir. Madem tipim iyi değil diyorsun, açığını başka yerden kapat. Git voleybol kursuna, en iyi voleybol oyuncusu ol, millet etrafında toplansın, her şey sizin elinizde şunu bir anlayamadınız.
  • KEŞKE İNTİHAR GÜNAH OLMASA

• Kızın hayatının merkezinde voleybol vardı. Sınıf arkadaşımın sevgilisiyle arkadaştı. Anlattık durumu ona. O da beni daire şeklinde paslaşma yaparlarken çağırmıştı. Öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 18 Haziran 2016; 0:25:06 >
  • @Revion Saçmalama Bilkentlisin sen.

@Prowind Koü hukuk 1.sınıfı bitirdim hocam.

• Hayatiniza bakin para kazanmaya bakin geleceginize bakin yok kizmis voleybolmus kiz off diye bagirmismis bos isler cidden farkina varin artik sunlarin bunlar kafaya takilcak seyler degil

• Aga sen niye yaşıyosun valla intihar et en temizi.
  • sanki hakkımla kazandım eşek yüküyle para veriyorum. Yani pek farkımız yok, tıp istiyodum kazanamadım, tipsizim, doğru düzgün arkadaşım yok, sevgilim yok vs... memlekete geldim 1 aydır boş boş yatıyorum evde.
  • Hersey tip degil ama surekli actigin konulara bakarsak sanirim karakterinde cekici degil kendinde etkisiz elemansin karşindakine gore, bazi insanlar kendini pazarlamayi bilmez.YAni sende sadece eksik olan tip degil cozumu sorma bende bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabancı'daki arkadaşlarımdan duymuştum, ortalama yapınca burs veriyorlardı. Çalışır iyi ortalama yaparsın sorun olmaz. Bilkent de Koç'a, Sabancı'ya göre pek pahalı değil zaten. 24.000'di sanırım. O eğitime 24.000 pek bir şey değil açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Sabancı'daki arkadaşlarımdan duymuştum, ortalama yapınca burs veriyorlardı. Çalışır iyi ortalama yaparsın sorun olmaz. Bilkent de Koç'a, Sabancı'ya göre pek pahalı değil zaten. 24.000'di sanırım. O eğitime 24.000 pek bir şey değil açıkçası.

ortalama yapmak kolay değil de bu sene uğraşacağım biraz. burssuzlar arasında ilk 3'e girmem lazım. maddi sıkıntım yok ama ne bileyim baba parasıyla okumak adama koyuyor. bu arada okul ücreti 28 bin oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.