Şimdi Ara

Kendimden 3,5 yaş büyük bi kıza aşık oldum. Kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
15.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufekinci06

quote:

Orijinalden alıntı: Ramyth

Güzelliğine atıfta bulunma bir kere kesinlikle. Zaten bir sürü erkek ne kadar güzel olduğundan bahsediyor.

Daha çok zekasını, sosyal yeteneklerini öv. Kadınlar sosyal yetenek avcısıdırlar. Doğal olarak sosyal becerilerle donatılmışlardır ve bir erkekte ilk aradıkları şey sosyal becerilerdir. Ne kadar reddederlerse reddetsinler bu hardwired denilen bir şeydir. Yani böyle yaratılmışlardır.

Eğer bir kız sana karşı çekim hissetmiyorsa, ona sevdiğini söylemek aptalca olur. Peki bir kızın senden hoşlandığını nereden anlarsın?

Gözünün içine bakıyor mu sen onun gözünün içine baktığında?
    Bir esrpri yaptığında gülüyor mu yoksa soğuk mu karşılıyor?
    Seninle konuşurken saçlarıyla oynuyor mu?
    İngilizcede giggle denilen, kikirdeme davranışında bulunuyor mu?
    Karizmatik olduğunu söylüyor mu?
    Seninle bir yere gidiyor mu?
    Telefonlarına hemen cevap veriyor mu?
    Sorduğun sorulara bilmiyorum, hatırlamıyorum gibi cevaplar mı veriyor yoksa içten ve samimi cevaplar mı veriyor?

Daha bir sürü şey sayarım ama benim görüşüm eğer bir kız 4 maddeyi sağlıyorsa, yani bunlar;
    Sen konuşmayı kestiğinde o yeni bir muhabbet açıyorsa,
    Sana kikirdiyorsa,
    Sana dokunuyorsa,
    Seninle bir yere gidiyorsa.

Bu 4 ünü bir kız benimle yapmışsa benden hoşlanıyor demektir ve ben de sonunda ona olan ilgimi belli ederim.

Hoşçakalın.

- ben konuşma yaparken o yeni bir konu açıp açmadığına dikkat etmedim ama genelde hep ben sorular soruyorum o anlatıyor. kızı çözmeye çalışıyorum.
    - çok gülen bir kız değil biraz ciddi bi kız. ottan boktan şeylere gülecek birisi değil.
    - ilk kez araba ile bıraktığımda onun isteği ile yanaktan öpüştük ve her seferinde de devam ediyor. okulda bile o gün ilk karşılamamızsa yanaktan öpüşüyoruz.
    - ben kızı 2 sefer sahilde midye yemeye zorladım istemedi. 1 seferde arkadaşça yemek teklif ettim. istemedi bahaneler uydurdu oraya buraya gitcem diye.

Alıntıları Göster
    okuyan arkadaşların yorumlarına ihtiyacm var gerçekten. nasipse yarın akşam kıza çıkma teklif etmeyi planlıyorum

• quote:

okuyan arkadaşların yorumlarına ihtiyacm var gerçekten. nasipse yarın akşam kıza çıkma teklif etmeyi planlıyorum

Alıntıları Göster
    Sana tavsiyem biraz dikkatli ol...

Bu dönemlerde kıskançlık cinayetleri çok fazla oluyor....

evet evet dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

evet evet dikkat et

,cinayetle felan işim olmaz :) yok derse içime atar geçerim. benim gibi birisini kaçırdığına yanar o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

evet evet dikkat et

Alıntıları Göster
    Bir kızın durmadan yok eski çıktığım şöyle dedi yok efendim onun parçası şu o bu yemeği yerdi şunu içerdi derse bence o kızdan hayır gelmez.

Dikkatli ollll.Kız Tilki gibi uyanık bence tabiri caizse

sende Leopar gibi ol kendini kaptırma pusuda bekle.Olaylara yüzeysel bakma derinlere gir.

Kaptırırsan kendini, birde kız tilki gibi çıkarsa kendini ya köprü de ya cami minaresinde yada Meyhanede bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 29 Kasım 2010; 0:27:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Bir kızın durmadan yok eski çıktığım şöyle dedi yok efendim onun parçası şu o bu yemeği yerdi şunu içerdi derse bence o kızdan hayır gelmez.

Dikkatli ollll.Kız Tilki gibi uyanık bence tabiri caizse

sende Leopar gibi ol kendini kaptırma pusuda bekle.Olaylara yüzeysel bakma derinlere gir.

Kaptırırsan kendini, birde kız tilki gibi çıkarsa kendini ya köprü de ya cami minaresinde yada Meyhanede bulursun.

Alıntıları Göster
    Hocam okudum yazınızı ne yazık ki bayan neslini anlamak biraz zor. Ama siz içinde bulunduğunuz durumu bizden iyi anlarsınız. Öncelikle akşam okuyorsunuz ikinizde öyle okulda ona açılmanı tavsiye etmem. Gündüz birlikte biryerlere gitmeyi davet edebilirsiniz. Kahve içmeye vs gibi orda bakarsınız samimiyetini tamamen ölçerek hafif iltifatlar aracılığıyla hoşlanıp hoşlanmadığını anlarsınız. Baktınız boş değil dersiniz ben senden hoşlanıyorum. seninde benden hoşlandığını düşünüyorum. "ancak asla benimle çıkarmısın deme çünkü çok saçma birşey" sonuçta kocaman insanlarsınız. Baktın istediğin gibi gitmiyor kahvenizi vs bitirip kalkarsınız ve onu bırakırsın gideceği yere ya da istediğiniz gibi giderse gayet mutlu mesut şekilde bize bildiriniz
    Ek: Eski erkek arkadaş muhabbeti ne bu arada sizin yanınızda özellikle böyle bir muhabbet yapması garip. Şahsen ben ne eskilerden bahsederim ne de bahsedilmesini isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 29 Kasım 2010; 1:13:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

sınıfta pek arkadası yok demıssın sınıftakı dıger cocukların maddi durumu nasıl eger genel olarak sınıftakı erkeklerde araba varsa ve buna ragmen senle takılıyosa bu iş gönül işi derim ama yok sınıftatek arabası olan maddi durumu ii benim diyosan bu iş çıkar meselesine benziyo benden uyarması kardeşim

sınıftaki arkadaşları pek fazla tanımıyorum ama hepsi otobüsle gidip geliyo. arada bir babasının arabasıyla gelenlerde oluyo ama kendi şahsına ait arabası olan yok . kız bunun farkında, ama böyle şeylere değier veriyo olsaydı eğer beni şimdiye kadar çoktan eline almış olurdu diye düşünüyorum. hiç kuyruk sallamıyo. normal bi arkadaş gibi davranıyo okuldayken.

Zaten kız seni eline almış !

İyi niyetle veyahut kötü niyetle. Biraz cool ol ve git çıkma teklifi et, çıkmayacaksa çıkmayacaktır zaten canı cehenneme der geçersin.

Kızın "önceki erkek arkadaşım bana tablo almamıştı" dediğinde neler hissettiğini yazarmısın ?

Kız öyle deyince tablo sana göre daha bi kıymetli gelmiştir, iyiki almışım lan demişsindir kendi kendine. Daha bi umutlanmışsın ve yeni hediyeler için zaman kolluyosun kanımca.

Fakat kız " önceki erkek arkadaşım bana bmw z4 cabrio almıştı" deseydi, sen iyice soğurdun, yani negatif zeka psikolojisi dediğimiz şey bu.

Buradan anlayamam, iyi niyetlide olabilir kötü niyetli de fakat çıkma teklifi edersen, gururunu düşünmüyorsan bişey kaybetmezsin, kafanı kullan kendini kullandırtma derim. Bu arada yaşım 15 hiç çıktığım olmadı ama insanlardan anlarım çok iyi.

Hediyeyi verince pek bişey hissetmedim. sadece onu mutlu edebildiğimi anladım. eski sewgilisini yerin dibine soktu benim yanımda...

Alıntıları Göster
    neyi bekliyorsun? yarın olumlu mesajlarını bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

neyi bekliyorsun? yarın olumlu mesajlarını bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Yolda giderken arabayı durdur ve kıza açıl, kırmızı ışık olabilir. Kaybedecegin birşey olmaz.? Aman gecikme, bence bir an önce yap biraz güven kendine.
  • ya kiz nasil sana guvenip arabana biniyor o garibime gitti. bu devirde binbir turlu hal var. ya kiz cok saf yada cok uyanik. bence ikincisi. 24 yasindaki kiz 20 yasindakine niye yuz versin. olay maddi. dikkat et zaten tecrubesizsin yolunmus kaza donersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmick

ya kiz nasil sana guvenip arabana biniyor o garibime gitti. bu devirde binbir turlu hal var. ya kiz cok saf yada cok uyanik. bence ikincisi. 24 yasindaki kiz 20 yasindakine niye yuz versin. olay maddi. dikkat et zaten tecrubesizsin yolunmus kaza donersin.
    Bırak kız sana gelsin, ne kasıyorsun?
    Hatta kendine paravan bi manita yap, kızı gaza ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: zrb

Bırak kız sana gelsin, ne kasıyorsun?
    Hatta kendine paravan bi manita yap, kızı gaza ver.

Alıntıları Göster
    kız sana abla ayakları çekio 'aa gerçekten mi çok tatlısın ama olmaz ablacım' diyip sepeti verebilir ulu orta sorma sana verilebilecek en büyük tavsiye
  • Öncelikle 3,5 yaş nedir abi ya? Çocuk musun da buçuk diyorsun? 4 yaş de gitsin. Öncelikle kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamadım. Ama sürekli eski çıktığından söz etmesi bana senden hoşlandığı duygusunu hissettirdi. Önce sana arkadaşça yaklaşmaya çalışıyor sanırım. Eski çıktığını msn'de kabul etme olayı tepkini ölçmek için bir numara olabilir. Kadınlara çok fazla güvenme. Kadınlar çok güzel yalan uydururlar ve de çok güzel plân kurarlar. Tanıdığın kız sandığın gibi biri de olmayabilir. Kadınlar çok zekidir ama aptaldır. Onlarla baş edebilmek için akıllı olmak lâzım.

"1-çekinmeden teklif et artık, korkma, kabul etmesem bile arkadaş olarak kalabiliriz. anlamı çıkardım. yani kendi korkumu yenmem için böyle bişey demiş olabilir." şu sezgin doğru olabilir bak. Eğer kız sana karşı boş değilse bunu söylemek istemiştir büyük ihtimal. Bir de kadınlar karşısındakilerin kendilerinden hoşlanıp hoşlanmadığından emin olamazlar. Emin olmak isterler. Eğer emin olurlarsa harekete geçerler. Kızı sevdiğini ona hissettirmelisin. Hergün kıza biraz daha yaklaşarak en sonunda onu sevdiğini ona itiraf etmelisin. Ama bir de bazı kızlar vardır ki aşığın sanarsın ama amaçları arkadaş olmaktır. Öyle bir durum yaşamıştım. Görsen sırılsıklam aşık sanarsın ama amacı arkadaş olmakmış. İnsanın sinirlerini bozan bir durum gerçekten. Bir de sevdiğin için sen suçlu çıkıyorsun. Ama kız öyle biri değil sanırım. Eğer kendini ağırdan satıyorsa namuslu eli ayağı düzgün bir kızdır. Bir de olgunluğa takılma. Sen internette takıldığın ve 20 yaşına varan bir erkek olduğun için yeri geldiğinde kızdan daha olgun davranırsın. Yorumlarım bu kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Kıza çıkma teklifi et.Ama yüz yüze olması lazım.Onu bir kafeye sıcak birşeyler içmeye davet edebilirsin.Bence kabul edecektir.Yazdıklarına bakılırsa seni çoktan eski erkek arkadaşının yerine koymuş.
    Eğer kız söylediğin gibiyle iyi birine benziyor.Ama eski erkek arkadaşını msnnde kabul etmesini anlayamadım.Zaten bu kızlar böyle.Sağı solu belli olmuyor malesef.Neden sana soğuk davrandığına gelirsek büyük bir ihtimalle eski erkek arkadaşı ona kötü şeyler söylemiş ve malesef hıncınıda senden alıyormuş gibi görünüyor.Ama ailevi bir meselede olabilir.Zamana bırakmak lazım.
    İyi geceler.

Bence sana yaklaşmak için soğuk davrandı kız. Kendisini teselli etmeni istedi herhalde. Herhalde tek açıklaması budur bunun. Dextercrime'ın dediği de olabilir ama bana numara gibi geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

kız sana abla ayakları çekio 'aa gerçekten mi çok tatlısın ama olmaz ablacım' diyip sepeti verebilir ulu orta sorma sana verilebilecek en büyük tavsiye

Bir konuyla da dalga geçmeyin asosyal ergenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 29 Kasım 2010; 3:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

Bir konuyla da dalga geçmeyin asosyal ergenler.

noldu dediğim çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furuki90 -- 2 Aralık 2010; 0:15:36 >
  • Arabanı satmış gibi yap, iflas etmiş gibi yap hala takılıyorsa senle seviyodur
  • Ona kücük süprizler yap
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

sınıfta pek arkadası yok demıssın sınıftakı dıger cocukların maddi durumu nasıl eger genel olarak sınıftakı erkeklerde araba varsa ve buna ragmen senle takılıyosa bu iş gönül işi derim ama yok sınıftatek arabası olan maddi durumu ii benim diyosan bu iş çıkar meselesine benziyo benden uyarması kardeşim

sınıftaki arkadaşları pek fazla tanımıyorum ama hepsi otobüsle gidip geliyo. arada bir babasının arabasıyla gelenlerde oluyo ama kendi şahsına ait arabası olan yok . kız bunun farkında, ama böyle şeylere değier veriyo olsaydı eğer beni şimdiye kadar çoktan eline almış olurdu diye düşünüyorum. hiç kuyruk sallamıyo. normal bi arkadaş gibi davranıyo okuldayken.

Zaten kız seni eline almış !

İyi niyetle veyahut kötü niyetle. Biraz cool ol ve git çıkma teklifi et, çıkmayacaksa çıkmayacaktır zaten canı cehenneme der geçersin.

Kızın "önceki erkek arkadaşım bana tablo almamıştı" dediğinde neler hissettiğini yazarmısın ?

Kız öyle deyince tablo sana göre daha bi kıymetli gelmiştir, iyiki almışım lan demişsindir kendi kendine. Daha bi umutlanmışsın ve yeni hediyeler için zaman kolluyosun kanımca.

Fakat kız " önceki erkek arkadaşım bana bmw z4 cabrio almıştı" deseydi, sen iyice soğurdun, yani negatif zeka psikolojisi dediğimiz şey bu.

Buradan anlayamam, iyi niyetlide olabilir kötü niyetli de fakat çıkma teklifi edersen, gururunu düşünmüyorsan bişey kaybetmezsin, kafanı kullan kendini kullandırtma derim. Bu arada yaşım 15 hiç çıktığım olmadı ama insanlardan anlarım çok iyi.

Hediyeyi verince pek bişey hissetmedim. sadece onu mutlu edebildiğimi anladım. eski sewgilisini yerin dibine soktu benim yanımda...

Alıntıları Göster
    Kız olduğunu nerden anladıysan oradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 29 Kasım 2010; 9:56:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Kız olduğunu nerden anladıysan oradan...

Alıntıları Göster
    olmaz o iş..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

sen kızı kaç kere bi yere bıraktın abi zaten o kızın arabana binmesi hata ...

kız bi olta atmış sen takılmışın aynı olay başıma geldi..

abi kıza teklif et kabul edicek..4 ay felan çıkıcaksınız ve çok samimi olucaksınız...

4 - 5 ay sonunda kız boktan bir sebep bulup ayrılmamız gerektiğini söylücek..

bu ben tahmin ediyorum zaten, malum yaş farkı var. ama denemek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam resmen Polyanna gibi davranıyorsun. Yorum atanların çoğu bunları yaşamış kişiler. Birşey söylüyorlarsa inkar etme. Oluruna bırak artık. Sen pas vermezsen yanına gelecek zaten tıpış tıpış.

Hiç kuyruk sallamadı şimdiye kadar çoktan avucuna alırdı vs. demişsin ama şu anda zaten o pozisyondasın bunu sana fark ettirmeden yapmış emin olabilirsin.

Bi kız neden eski sevgilisini doğru düzgün samimiyeti olmayan birine anlatır ? Mutlaka bir çıkarı olacaktır. Kimse iki gündür tanıştığı kişiye insan kötülemez. Onu yapan da yüzsüz bir insandır zaten. Burda yapmaya çalıştığı şey sana gaz vermek. Sana "bak o bana hiç hediye almazdı çok mahçup oldum" diyor, sende "ulan ne kadar güzel oldu arada böyle güzel hediyeler alıp sürpriz yapmak gerek" diye geçiriyorsun içinden.

Kısacası, olaya aranızdaki ilişkinin dışından bak. Kızı her iki yönden de düşün. Çünkü "kız iyi hiç kuyruk sallamadı daha" diye bir odaklanmışsın at gözlüğüyle bakıyorsun şu anda. Önce şu at gözlüklerini çıkar, herşeyi güzelce bir tart, sonra eminim kendin de gereken şeyi içinden gelerek yapacaksın.

Kaybedersen de inan bana hiç büyük bir kayıp olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppio

olmaz o iş..

Alıntıları Göster
    Bende senin yaşlarındayım arkadaşım, üniversite bu sene bitti, geçen sene bi kızla uzakdan uzağa bakışıyoduk sonra tanıştık, benden 3 yaş büyük olduğunu öğrenince bikaç ay konuşmadık sonra okullar açıldı okulda gördükçe mereba mereba bide msnde, kız hoşuma gidiyordu ama hiç ayarlıyayım tavlıyayım pozlarına girmedim, o ne kadar yüz vediyse bana bende o kadar yüz verdim bazen konuşmuyo triblerine bile girdim

Üstteki paragrafta anlatmak istediğim, biraz ağırlık biraz lafta duruşta olgunluk, yaş problemini beğeni problemini her türlü kırıyor

Sonra muhabbetler artmaya başladı, okuldan eve beraber dönmeye, cafelere gitmeye başlandı (durumumda çok çok iyi sayılmaz arabam yok ama üni özel bi üni)
    Neredeyse sevgili gibiyiz kıskançlık bile yapıyoruz ama ben hala teklif etmedim konuyuda hiç açmadım bazen ondan hoşlanıyo bazen hoşlanmıyo havası verip sürekli kafasında soru işareti bıraktırdım,

Burada muhabbet, paradan da tiptende çok çok önemli, ben muhabbetim ve düşüncelerime böyle 8 ay geçirdim dile kolay senin olayın bikaç hafta içinde kız geriye çekilmiş

Bi kızı 8 ay güzel hoşuna gidecek bi şekilde elinde tutmak çıkmadan zor bişey, resmen şartları bekledim o aramızda 3 yaş sorununun hiç önümüze çıkmaması gerekinceye kadar aramızdaki samimiyetin dürüstlüğün ve duyguların yoğunlaşmasını bekledim, sonra geçen mayıs ayında bi cafe de otururken teklif bile etmedim kendiliğinden başladı

Kısaca bi kız muhabbetini cidden seviyosa ve ona karşı koruyucu bi güven oluşturabildysen istediğin kadar bekletebilirsin, 3 5 günde geri çekilmez hiç bi kız

@Elysian Fields;

arkadaşa bende katılıyorum, okula arabayla gitme bi iki gün, sonraki iki gün okula hiç gitme sonra moralin bozuk havası ver, iflas ettik baya borç var arabayı satmak zornda kaldık havası ver, bakalım muhabbetini seni mi sevmiş yoksa maddi durumun ona daha mı hoş gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Bende senin yaşlarındayım arkadaşım, üniversite bu sene bitti, geçen sene bi kızla uzakdan uzağa bakışıyoduk sonra tanıştık, benden 3 yaş büyük olduğunu öğrenince bikaç ay konuşmadık sonra okullar açıldı okulda gördükçe mereba mereba bide msnde, kız hoşuma gidiyordu ama hiç ayarlıyayım tavlıyayım pozlarına girmedim, o ne kadar yüz vediyse bana bende o kadar yüz verdim bazen konuşmuyo triblerine bile girdim

Üstteki paragrafta anlatmak istediğim, biraz ağırlık biraz lafta duruşta olgunluk, yaş problemini beğeni problemini her türlü kırıyor

Sonra muhabbetler artmaya başladı, okuldan eve beraber dönmeye, cafelere gitmeye başlandı (durumumda çok çok iyi sayılmaz arabam yok ama üni özel bi üni)
    Neredeyse sevgili gibiyiz kıskançlık bile yapıyoruz ama ben hala teklif etmedim konuyuda hiç açmadım bazen ondan hoşlanıyo bazen hoşlanmıyo havası verip sürekli kafasında soru işareti bıraktırdım,

Burada muhabbet, paradan da tiptende çok çok önemli, ben muhabbetim ve düşüncelerime böyle 8 ay geçirdim dile kolay senin olayın bikaç hafta içinde kız geriye çekilmiş

Bi kızı 8 ay güzel hoşuna gidecek bi şekilde elinde tutmak çıkmadan zor bişey, resmen şartları bekledim o aramızda 3 yaş sorununun hiç önümüze çıkmaması gerekinceye kadar aramızdaki samimiyetin dürüstlüğün ve duyguların yoğunlaşmasını bekledim, sonra geçen mayıs ayında bi cafe de otururken teklif bile etmedim kendiliğinden başladı

Kısaca bi kız muhabbetini cidden seviyosa ve ona karşı koruyucu bi güven oluşturabildysen istediğin kadar bekletebilirsin, 3 5 günde geri çekilmez hiç bi kız

@Elysian Fields;

arkadaşa bende katılıyorum, okula arabayla gitme bi iki gün, sonraki iki gün okula hiç gitme sonra moralin bozuk havası ver, iflas ettik baya borç var arabayı satmak zornda kaldık havası ver, bakalım muhabbetini seni mi sevmiş yoksa maddi durumun ona daha mı hoş gelmiş

evet ama bu olaylar kızı kendime bağladıktan sonraki olaylar. şuan kendime bağlama problemini aşmam lazım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

@Elysian Fields;

evet ama bu olaylar kızı kendime bağladıktan sonraki olaylar. şuan kendime bağlama problemini aşmam lazım :)

Alıntıları Göster
    Malesef kadınlar her şeyi kıyaslarlar, kıyas onlarda ilginç bir ölçü konumundadır.

Üzgünüm dostum ama kız eski sevgilisine hala birtakım duygular besliyor bu yüzden senin yaptıklarından tut, altındaki arabayı, cebindeki parayı kısaca herşeyi onunla kıyaslayacak. Her iki kelimesinin arasına eski sevgilim şöyleydi eski sevgilim böyleydi muhabbeti yapması zaten başlı başına bir saçmalık. Eski sevgilisi ona senden daha güzel bir hediye almış olsaydı emin ol onuda kıyaslayıp hediyenden memnun olmayacaktı. Kız şu an sürüncemede kendi duygularıda net değl eğer kafasında birinizden birini seçerse onunla devam edecek. Zaten otobüsle giderim dediği günün önceki akşamı eski sevgilisi ile msn den görüşüp kafası karıştığı için sana öyle davrandı çaktın köfteyi?

Eski sevgilim bende arkadaş kalabiliyor?

Bu söz bana ters ilk baştan, ne demek eski sevgiliden arkadaş, yok artık. Bunun tek anlamı var. Eski sevgilimi hayatımdan çıkartamam, zaten bana tekmeyi basan o. Ama bir şekilde eski sevgilim beni tekrar isterse bende sana tekmeyi basarım.

Benim sana tavsiyem o kızın üstüne düşme bırak o gelsin sana. Seni mutlu edermi bilemem, ama sen ne kadar iyi bir erkek arkadaş olursan ol, o kafasındaki apaçiyi hiç atamayıp yaptığın her şeyi onunla kıyaslayacak ve seni deli edene kadar bu böyle devam edecek.

Şu kadınlara sanat eseri muamelesi yapmayı bıraktığınız gün popüler olacaksınız gençler, unutmayın ;)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.