Şimdi Ara

Kendimce bir çözüm buldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360 alalı çok olmadı makinayla beraber çıkmış bütün baba oyunlarıda aldım, ama bu 3 kırmızı ışık problemi canımı çok sıktı,adam "günde 2 saatten fazla oynamazdım 2 ay içinde 3 kırmızıyı gördüm" diyor, şimdi ben strese girmeyimde kim girsin, o yüzden kendime göre bir çözüm buldum o da şu; makinayı artık hiç açmıyorum evet doğru okudunuz hiç açmıyorum, belki oyunları oynayamıyorum ama 3 kırmızıyı yemektende kurtulmuş oluyorum, en garanti çözüm bu arkadaşlar, yok ek fanmış, yok elite miş, hiç uğraşmayın,benim yaptığımı yapın gönlünüz ferah olsun arkadaşlar kesinlikle işe yarıyor, bizzat denedim, bir gün boyunca makinayı aralıksız hiç açmadım, ne 3 kırmızı gördüm ne başka bir şey, dediğim gibi en garanti çözüm bu arkadaşlar.

Bu arada şaka yapmıyorum gerçekten açmıyorum makina öyle malak gibi yatıyor.

• abi kullanmıcağın bişeyi süs olsun diyemi aldın... o zaman resmini bastır... resmini koy... sana daha ucuza patlar... şaka olsun diye demiyorum... harbi daha ucuza patlar..... abi öyle şeymi olur para veriyosan oyna.... abartısız söyliyorum ben 18 saat oynadım.... yemek yerken falan bile kapatmadım.... pause yapıp durdum öyle..... ama dvd falan dışarda fan falan var...
  • vallahi bizim büyük tv salonda bende makinayı balkona koydum zaten kablolarıda uzun makina dışarda ben içerde (küstüm ona)ama 4-5 saat oynadım çıktım balkona cihaza baktım tık yok buz gibi bütün kış hiç kapatmadan çalıştırsam 3 kırmızı falan görmez ne yapyım gülmeyin yani böyle içim çok daha rahat

• Sen standup yapsana baya zevkli olur. seyretmeyiz olur biter böyle olunca kazayla okuyoruz:)))
  • Helal olsun sana,
    Aferim diyorum

quote:

Orjinalden alıntı: lunay

Arkadaşlar Xbox 360 alalı çok olmadı makinayla beraber çıkmış bütün baba oyunlarıda aldım, ama bu 3 kırmızı ışık problemi canımı çok sıktı,adam "günde 2 saatten fazla oynamazdım 2 ay içinde 3 kırmızıyı gördüm" diyor, şimdi ben strese girmeyimde kim girsin, o yüzden kendime göre bir çözüm buldum o da şu; makinayı artık hiç açmıyorum evet doğru okudunuz hiç açmıyorum, belki oyunları oynayamıyorum ama 3 kırmızıyı yemektende kurtulmuş oluyorum, en garanti çözüm bu arkadaşlar, yok ek fanmış, yok elite miş, hiç uğraşmayın,benim yaptığımı yapın gönlünüz ferah olsun arkadaşlar kesinlikle işe yarıyor, bizzat denedim, bir gün boyunca makinayı aralıksız hiç açmadım, ne 3 kırmızı gördüm ne başka bir şey, dediğim gibi en garanti çözüm bu arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: amrasc

Sen standup yapsana baya zevkli olur. seyretmeyiz olur biter böyle olunca kazayla okuyoruz:)))

Baya zevkli olursa seyret niye seyretmiceksin
  • bende aldim süs diye koydum 24 saat acik siçmisim 3 kırmızısına 5 kırmızısına deip ölüme meydan okuyorum kapatmiyorum 1 hafta işe gidiorm o meret acik liveda da deil bişi indirmiyor ölece yatiyor deniyorum bakalim daha kac yil bole durursa vericek 3kırmızı..onumuzdeki hafta yanina soba alicam bitane ufo öle deniycem..versin kırmızı mı vericek yesil mi vericek oynamak icin aldim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 25 Kasım 2007; 3:36:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fake you
  • geçen ocak ayından aldım x360ımı. deliler gibi kullandım ve hala kullanıyorum. günde nereden baksan 6 saat açık. bugün ban yedi ama hiç önemsemedim. bugüne kadar oynadığıma şükrettim ve öperek teşekkür ettim. (ciddiyim öptm makinayı)hayatımda yaptığım en iyi şeylerden beri xbox 360 almak. yarın 3 kırmızı verse, ertesi gün herşeyimi satar yenisini alırım. öyle çok seviyorum makinemi ben. o yüzden böyle fasafiso bahanelerle gelmeyin bize, o makineye sahip olmak bir ayrıcalıktır, bunun farkına varın
  • bende öpüyorum okşuyorum..sapık mapıkta deilim:D kız arkadaşım söle bir soru sordu gecende bana...
    BEN Mİ XBOX MI?Tabiki SEN Dedim ama ondan cok xbox ımı öpmüşümdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

bende öpüyorum okşuyorum..sapık mapıkta deilim:D kız arkadaşım söle bir soru sordu gecende bana...
    BEN Mİ XBOX MI?Tabiki SEN Dedim ama ondan cok xbox ımı öpmüşümdür

Kendimce bir çözüm buldum

bombacı mülayim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood Theory -- 25 Kasım 2007; 4:15:50 >

• yaaa ps3 ile xbox arasında kaldımmm...offf xbox daha alınası şuan için ancak 3 kırmızı adamı çekindiriyor.çok büyük risk...ofofof madem konsol yapıosn adam gibi yap dimi...3 kırmızı 5 kırmızı..kırmızı nokta...erotik..+16 vs...dşlfakfndf delircemmm!
    ps3 alıp bi tane oyunla gömleği tersten giymek de war:) pes we cod yeter sanırm.offFF çok zor seçim yapmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lunay

Arkadaşlar Xbox 360 alalı çok olmadı makinayla beraber çıkmış bütün baba oyunlarıda aldım, ama bu 3 kırmızı ışık problemi canımı çok sıktı,adam "günde 2 saatten fazla oynamazdım 2 ay içinde 3 kırmızıyı gördüm" diyor, şimdi ben strese girmeyimde kim girsin, o yüzden kendime göre bir çözüm buldum o da şu; makinayı artık hiç açmıyorum evet doğru okudunuz hiç açmıyorum, belki oyunları oynayamıyorum ama 3 kırmızıyı yemektende kurtulmuş oluyorum, en garanti çözüm bu arkadaşlar, yok ek fanmış, yok elite miş, hiç uğraşmayın,benim yaptığımı yapın gönlünüz ferah olsun arkadaşlar kesinlikle işe yarıyor, bizzat denedim, bir gün boyunca makinayı aralıksız hiç açmadım, ne 3 kırmızı gördüm ne başka bir şey, dediğim gibi en garanti çözüm bu arkadaşlar.

Aslında başka yollarda var sana önereyimde yap .

1 Gidip yeşil etiket alıcan ışıklı kısma yapıştırıcan makineden dumanda çıksa yansada 3 kırmızı görmezsin garanti

2 Kırmızıyı yeşil gösteren hani 3d gözlükler vardıya ondan alıcan böylece yeşili yeşili 3 kırmızıyı genede yeşil görücen

3 Renk körü olmak için elinden geleni yapıcan ( Kaynak yapılırken bakmayı dene )

4 PS3 alıcan ama saklıcan Xbox oynadığını sanıcan

kusura bakma ama arkadaş böyle konuya böyle cevaptı .

• bi arkadaşta kedi koymuş üstüne sonra kediyi değiştirdi.Hey alllhım daha neler görcez.Xbox360 adama neler yaptırıyor.
  • CAFEMİZE OYUN CESİTLİLİGİNİDE GOZETEREK 1 YIL ONCE PAL 2 TANEXBOX 360 ALdık bir yılda ikiside 3 kırmızı verdi makinalarda genel bir problem bu kabul etmek istenilmesede ergec bu makinalar bu hatayı verecek belki birkac yılsonra cozum bulununca yaptırıp hediye ederiz birilerine tabiki ps3 le oyun parası anlamında kıyas olmaz 3 xbox 360nız gitse yine kardasınız cok oyun alıyorsanız ...
  • bu işten kurtulmanın tek yolu Türkiye'ye geldiğinde yasal olan bir core paket alıp orjinal oyun oynamak ondan sonra 5kırmızıda verse korkmayın.
  • aynen i fake you
  • bana ver makinayi
  • adam ps3 cü ve xbox cılarla dalga geçmiş millette yazmış cevabını
    valla çok güncel kalması gereken yardım içerikli konu bence üst konu olmalı
  • uğur yiine yayına başlamış. Tv programı ne oldu dostum yaa, hani sesci olarak başlıyodum işe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.