Şimdi Ara

Kendim Antivirüs Yazılımı Yapmak İstiyorum(Yardım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
29.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gerçekçi konuşmak gerekirse piyasadaki programların çoğu c , c++ ve bunların karışımıyla yapılıyor, yani c#,java ile antivirüs veya büyük programlar yapmak imkansız. Çünkü çekirdek yapısına inmek gerekecek bunuda c,c++ yapabilirsin fazla uzatmadan nasıl yapman gereklidir onu anlatmaya çalışacağım.

    -->Anahtar Kelimen c++ winapi MSDN

    1-C++ pencere oluşturmak WINAPI MSDN Sayfasına Bakabilirsin , Kütüphane Kullanmadan. int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance..)
    2- Arayüz Çalışması yapmak gerekli --> Bunun için MSDN'den WM_PAINT İşlevine bakmak.. hPen -- >Pencere çizim işlevleri
    3-programa paint veya photoshoptan yaptığın Buton , pencere , arayüz tasarımlarını programın içerisine HBITMAP Yardımıyla tasarım katabilirsin-- > MSDN WINAPI HBITMAP Metodu.
    4-Önce virüslerin içerisini incele kendin öğren sonra programa komut ver programda programsız olarak incelediğin kısımları programa komut olarak yaz --> Bunların çoğu MSDN Geliştiriciler kısmından komut yardımı alabilirsin.

    5- Kesinlikle başka programlama dilleriyle yapmaya çalışma çünkü alt seviyeye inmek gerekecek komutlar ve işlevler var. ASSEMBLY kullanadabilirsin fakat çok zor olduğu için c++ ile WINAPI öneririm.

    Ne Yapman Gerektiğini yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.. Kolay Gelsin




  • Helal olsun arkadaşım biraz geç döndüm ama iyi yılmadan çalışmışsın.

    Bende yazılımcıyım küçük yaştan itibaren başladım böyle hevesinin olması güzel

    Konu kitlenmemiş .d ayrıca senin dediğin şekilde virüs tespit etmek mümkündür. Eğer vrüsün imzası senin veritabanındaki algoritma imzalar ile aynıysa virüsü bulabilir ama yine de hata payı vardır (%20) Şuan c# ile senin dediğini deil de bilnenleri yapmak mümkün (flash bellek virüsleri gibi)

    @the spooks

    Ayrıca emailden antivürüsü gönderirsen sevinirim incelemek isterim

    emalim: stechnetcorp@gmail.com




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Gök -- 19 Mayıs 2021; 9:57:42 >
  • Antivirüs yapmak isteyenler bu projeme bakabilirler. Pek dikkatli olmadığım için tekrarları önlemede o yüzden hash değerlerinin sayısı olması gerekenden az ama size çok fazla bu ne gibi gelecektir yüksek ihtimalle. Şu anlık veri toplamıyorum. Temel gücü sezgiselden geliyor hatta neredeyse tamamı sezgisel. Xylent download | SourceForge.net Proje burada.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.