Şimdi Ara

kendiliğinden gelen titreme?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
93.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

ya beyler bu olay bana günde ortalama 5 kez filan bazen daha fazla bazen daha az olarak oluyor. hiç alakasız bir zamanda bazen bilgisayar başında, bazen havuzda, bazen tuvalatte ciddiyim ama. ayrıca bunun mevsimle filan da alakalı değil çünkü kışın filan da oluyor. çok uzun zamandır oluyor bu olay hatta çocukluğumdan beri diyim yani zaten alışmıştım. şimdi aklıma geldi neyin nesiymiş öğreniyim dedim.

mesela bilgisayar başında oturuyorum diyelim. bi anda vücudum sanki bi şekilde enerjiyi dışa vuruyor. yani 1 saniye filan boyunca titrediğimi hissediyorum ama dediğim gibi titreme hissi anlık. hemen sonra bazen elim bi anda ileri fırlıyor, bazen bi anda kafam dönüyor. ama bittikten sonra devamında hiç bir farklılık olmuyor. yani bişey yok gibi devam ediyor. zaten dediğim gibi çok sık oluyor. o titreme hissi ve vücudumun o kolumu veya kafamı filan bir anda hareket ettirmesi toplam 1-2 sürüyor yani anlık bişey oluyor ve geçiyor. transa geçiyo değilim

not: normalde bu olay olduğunda veya düşündüğümde filan hiç tırsmam ama okuyunca ve gelebilcek cevapları düşününce dedim noluyo lan bana

valla ister dalga geç ister inanma seytan yokladı derler eger inançlı biriysen ölümün aklıında oldugunu düşün geçer'derler

Ona azrail yokladı derler.ölüm yakinlasti mi siklasir iyice.helvani kavursunlar bir uçtan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.