Şimdi Ara

KENDİLİĞİNDEN BENZİNE GEÇME SORUNU(ÇÖZÜLDÜ..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
33.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar aracım seyir halindeyken lpg den benzine geçti ve uyarı verdi. Sonra aracı durdurdum 2 dk sonra tekrar çalıştırayım dedim elektirk var aracın tüm ışıkları yanıyor ama tık sesi bile gelmedi kontaktan. Aküdendir diye düşündüm aküye baktım başlarıyla oynadım çalıştı neyin nesi anlamadım bilenler varsa yardımcı olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 2014 civic, BRC takılı.Kendinden benzine atma sorunu bende de vardı. herhangi bir anda olabiliyor motor soğuk yada sıcak farketmiyordu. LPG ecu sunun bağlantı soketindeki pinlerle oynayarak sorunu giderdim. yaklaşık bir yıl sonra yine aynı sorun oluştu ama sadece motor sıcakken yapıyor. bugün bilgisayarı takıp motoru iyice ısıttım klimayı açtım radyatör fanı ile motorun etrafı iyice ısınıp benzine atmayı yapsın diye. yaklaşık 20 dakika sonra rölantide çalışırken sorun başladı. tekliyor benzine geçmeye çalışıyor ama geçemeyip stop ediyordu. bu sorun ile bilgisayar takılı halde arabayı sürmeye çalıştım yerinden zor kalkıp silkeleyerek stop etti. bazen ne benzin nede lpg de oluyor gösterge lambası turuncuda kalıyordu. amma velakin hiç bir hata kodu görünmedi. Bu sorun sıkışık trafikte hemen oluyor. benzine alıp gitmek zorunda kalıyorum çünkü kendisi geçemeyip stop ediyor. muhtemelen LPG ecusu arızalı gibi duruyor. Ustalarım ne yapmalıyım.günlerdir yaptığım testlerle anladığıma göre LPG beyni soğuk kaldığı müddetçe bu sorun olmuyor. Kışın bu sorun hiç olmadı. Ne yapayım öneriniz nedir, şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.




  • Çıkma BRC ecu aldım sorun çözüldü.
  • Benimde bu sabah başladı..Sürekli benzime geçiyor şöyleki..
    Rölanti de çalışırken 1 saat dursa bile bi sorun yok..yolda giderken sabit hızdada sprın yok ama mesela yokuş aşağı ayağımı gazdan cektiğmde haz swviye göstergeleri tamamen sönüyor ışklar gidiyor göster gedeki tekrar gaza dokunduğumda ise yeniden yanıyor ve benzinde sonra standart tüpe geçiyor...Düz yolda örneğin 80 km sabit hızda ayağımda gazdan tamamen gazdan cekmezsem gazda devam ediyor..yalnız ayağımı çekersem tekrar gösterge deki ışklar tamamen sönüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.