Şimdi Ara

Kendiliğinden açılan web sayfaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
34.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

linkbucks.com sürekli bilgisayarımda açılıyor özellikle bilgisayarla chrome üzerinden işlem yapmadıgım zamanlarda.mesela oyun oynuyorum tak acılıyor film izliyorum tak acılıyor veya gece birşeyler indirmeye bırakıyorum sabah kalkıyorum 30 tane falan acılmıs.ad-aware ve spyware terminatorle tarattım olmadı norton internet security kullanıyorum orjinal programdır.yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü tahmin edebileceğiniz gibi cok sinir bozucu birşey

teşekkürler şimdiden

• Hijackthis tavsiye ederim ama bilen biriyle kullanın, sistem çöp olabilir.
  • bilen birini nerden bulacagım :) başka bir yolu yok mu bunu düzeltmenin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acangermi -- 4 Temmuz 2013; 12:01:03 >
  • chrome ayarlar>>>eklentiler>>>eklentiyi kaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptım fakat yine olmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodka92

yaptım fakat yine olmadı :(

Kurduğunuz bir yazılımla gelmiş olması muhtemel. Program Ekle-Kaldırı bi kontrol eder misiniz
  • - İş yine ASC'ye kaldı.

- Advanced System Care 6.1'i yükleyin. Internet Booster programına girin. Chrome için fabrika ayarlarına döndürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalmind

quote:

Orijinalden alıntı: Vodka92

yaptım fakat yine olmadı :(

Kurduğunuz bir yazılımla gelmiş olması muhtemel. Program Ekle-Kaldırı bi kontrol eder misiniz

en son kurdugum program spyware doctor idi onuda bugun yükledim bu sorun 5-6 gündür var o zamanlarda yükleme yapmadım bilgisayarı ad-aware spyware terminator spyware doctorla tarattım.norton internet security kullanıyorum onlada tarattım birçok kez ama devam ediyor sürekli.chrome'da işlem yapılmadıgında oluyor sadece eğer bilgisayar boştaysa veya oyundaysam tak acılıyor sağ üstte reklamı geç dediğimde ise google'a atıyor beni resimde atıyım birdk

Kendiliğinden açılan web sayfaları

• quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- İş yine ASC'ye kaldı.

- Advanced System Care 6.1'i yükleyin. Internet Booster programına girin. Chrome için fabrika ayarlarına döndürün.

deniyeceğim teşekkürler
  • Peki size önerim şu şekilde. Google de anti malware programını indirin. Güncelleştirip tarama yapın %90 bulup temizleyecektir
  • teşekkürler bakıyorum hemen işlem bittikten sonra bilgilendiririm sizi
  • sanırım oldu ne kadar teşekkür etsem azdır.
  • Hortttt

Bende yenice aynı sıkıntıyı yaşadım. Arama yapınca 2. sırada burası çıktı ondan yazayım dedim.

GoogleGrome açın >>> Ayarlar >>> safanın en sonunda "gelişmiş ayarları göster" tıklayın >>> En altta "Ayarları sıfırlayın" a tıklayın.

Ben böyle kurtuldum.

İşallah bir daha bulmaz. forum.donanimhaber e giremiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.