Şimdi Ara

Kendi Üzerinize Olmayan Hatlarınızı Üzerinize Alabilirsiniz (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
597
Cevap
1
Favori
124.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tsender

Ankara'da Turkcell'de işlemi sorunsuz ve ucretsiz yaptıran varmı acaba? nerde yaptırdı ogrenebilirmiyiz?

Armada Turkcell'de yaptırdım,
    3dk sürdü,
    mesaj geldi.
    işe gelince netten kontrol ettim, düzelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_kusje

kimse pek kesin bişey söylememiş okudum ama.acaba gerçek hat sahibinin olması gerekiyor mu yada kimlik fotokopisi falan.öyleyse iş yaş.ben nerden bulayım babamın arkadaşını.10 sene önce falan onun üstüne turkcell hat çıkarmıştık ta

Gerek yok sadece hattın yanınızda olması yeterli.
  • Güzelde eski kaybettiğim numarayı hatırlamıyorum
    samsung i 8910 hd mükemmel ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seodem -- 25 Ağustos 2009; 14:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

kimse pek kesin bişey söylememiş okudum ama.acaba gerçek hat sahibinin olması gerekiyor mu yada kimlik fotokopisi falan.öyleyse iş yaş.ben nerden bulayım babamın arkadaşını.10 sene önce falan onun üstüne turkcell hat çıkarmıştık ta

Gerek yok sadece hattın yanınızda olması yeterli.

teşekkür ederim cevap için.acaba ankarada turkcell veya vodafone için bu işlemi sorunsuz yapabilen bir yer var mı acaba.arkadaş armada demiş ama kızılay,bahçeli falan olsa daha makbule geçerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Vodafone şimdilik yasayı uygulamıyor.

Turkcell için herhangi bir turkcell extraya giderek işlem yaptırabilirsiniz.

quote:

teşekkür ederim cevap için.acaba ankarada turkcell veya vodafone için bu işlemi sorunsuz yapabilen bir yer var mı acaba.arkadaş armada demiş ama kızılay,bahçeli falan olsa daha makbule geçerdi

teşekkür ederim bilgilendirdigin için
  • quote:

Vodafone şimdilik yasayı uygulamıyor.

Turkcell için herhangi bir turkcell extraya giderek işlem yaptırabilirsiniz.

quote:

bungee AVEA için girişimde bulunuyor muyuz...Miad kasım biliyorsun...turkcell i emsal gösterecek bişi..ya da telekomunikasyonu mu dürtsek...hep beraber yüklenirsek pes eder bunlar biliyorsun...
  • quote:

Avea için ne gibi bir girişim gerekiyor?

Bayiye gidip işlemi yaptırıyorsunuz, işlem bu kadar. Avea için tek sorun işlemi ve kanunu bilen bir bayiye denk gelmek, gerisi kolay.

quote:

Orijinalden alıntı: virgaba
    bungee AVEA için girişimde bulunuyor muyuz...Miad kasım biliyorsun...turkcell i emsal gösterecek bişi..ya da telekomunikasyonu mu dürtsek...hep beraber yüklenirsek pes eder bunlar biliyorsun...

Peki AVEA müşteri hizmetleri bu kanunun farkında mı ? Onlar değilse boşuna bayi aramayalım yani...Turkcell gibi nota çektiler mi bayilerine ?
  • Bak bunu sevdim işte güzel
  • quote:

Müşteri hizmetlerini ne için arayacaksınız?

İşlemi bayiler yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: virgaba

Peki AVEA müşteri hizmetleri bu kanunun farkında mı ? Onlar değilse boşuna bayi aramayalım yani...Turkcell gibi nota çektiler mi bayilerine ?

Merkez okeylemedikten sonra sizce bayiler harekete geçer mi... Turkcell de de öyle olmadı mı zaten...
  • aylar önce avea açık hattımı üzerime almıştım. 3 lira işlem ücreti almışlardı benden.
  • Bugün turkcell kontörlü hattımı üzerime aldım.Hiçbir ücret almadılar.İşlemde sadece hattın yanınızda olmasını istiyorlar o kadar.Arasıra ekran gidiyormuş ama bende problem çıkmadı.Yer:İstanbul Sirkeci Eda İletişim(Sirkeci Şengüllerde de yapıyorlarmış ama oranın elemanlarına sinir oluyorum sanki oradaki elemanlar turkcell in patronu gibi takılıyorlar İnsan a üstten üstten bakmaları o tavırları sinir ediyor beni)
  • bügün gittim bayiye dedim böyle böyle yok böyle bişey dediler kavga dövüş biryerlere telefon açtılar tamam yapıyoruz dediler numarayi istedi bu seferde turkcellden taşıdığım için hattı olmaz dediler böyle birşey varmı yani taşınmış hatlarda devir işlemi yapılmıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt195

bügün gittim bayiye dedim böyle böyle yok böyle bişey dediler kavga dövüş biryerlere telefon açtılar tamam yapıyoruz dediler numarayi istedi bu seferde turkcellden taşıdığım için hattı olmaz dediler böyle birşey varmı yani taşınmış hatlarda devir işlemi yapılmıyormu

yapılmıyor.
    geldiğiniz operatöre geri dönüp, orda yaptırabilirsiniz. kanun böyle.
  • Vodafone'da uygulama başladı arkadaşlar metrocity vodafone shop ve istinye park vodafone shopta yaptırabilirsiniz..
  • pazartesi günü bayilere bilgi verilmiş ama çoğu bayi bunu bile bilmiyo şuan konyada yapıyorlar ben yaptıramadım orası ayrı
    quote:

Kanun bilgilendirmesi gelmiş mi? Nasıl haberdar oldunuz acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: LanManiaX

Vodafone'da uygulama başladı arkadaşlar metrocity vodafone shop ve istinye park vodafone shopta yaptırabilirsiniz..

• Bilgilendirme geldi,sahipleri akrabam..
  • vodafone da başladıysa güzel.hem turkcell i hemde vodafone alabilirim üstüme
  • bugun hemen deneyecegım...
  • başlaması güzel olmuş bende turkcell hattımı üzerime alayim.
  • 10 Kasım 2008 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanmak suretiyle yürürlüğe giren “Elektronik Haberleşme Kanunu’’nun Geçici 5.maddesi uyarınca son kullanıcılar için abonelik kayıtlarının gerçekleştirilmesi için bilgilendirme yapmak isteriz.

Bu düzenleme çerçevesinde; Son kullanıcılar, bir kereye mahsus olmak üzere kullanmakta oldukları hatları, 10 Kasım 2009 tarihine kadar, kendi üzerlerine kaydettirebilmek için ilgili operatörle abonelik sözleşmesi düzenleyebileceklerdir.

25.08.2009 Tarihi İtibariyle Başlamıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.