Şimdi Ara

Kendi tipinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halaycibasi

-10 veririm.hatta elimden gelirse bu yarışmada kendimi diskalifiye ederim o denli
    Hocam seni hep kendini aşağılarken görüyorum fotonu özelden at da yorumlayayım.
  • 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi tipinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz ? veriyorum iste 3 5 birsey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Hocam seni hep kendini aşağılarken görüyorum fotonu özelden at da yorumlayayım.

Alıntıları Göster
    atamam hocam bak sana şu kadarını söyliyim ne telde nede sosyal medya hesabımda yaklasık 4 5 senedir foto çekmiyorum.fotoğraflardan hep uzak duruyorum.

hormonlar azmış durumda en azından +100kg lık bir kız tavliyim dedim onlar bile yüz vermiyor uzun süre baktığımı görünce sinirli sinirli bakıyor.

tek temennim spor yapıyorum umarım biraz vücut yapıp kilo alırım belki ozaman şişmanları etkileyebilirim

• ne demiş acun abimiz sıfır on puan yerine geçer der bende sıfıra basarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle 0

• 1.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BigbyWolf_

1.5
    Bir bucugu ben vericektim
  • quote:

atamam hocam bak sana şu kadarını söyliyim ne telde nede sosyal medya hesabımda yaklasık 4 5 senedir foto çekmiyorum.fotoğraflardan hep uzak duruyorum.

hormonlar azmış durumda en azından +100kg lık bir kız tavliyim dedim onlar bile yüz vermiyor uzun süre baktığımı görünce sinirli sinirli bakıyor.

tek temennim spor yapıyorum umarım biraz vücut yapıp kilo alırım belki ozaman şişmanları etkileyebilirim

Alıntıları Göster
    Tip konusunda seçici değilsen mutlaka kız bulursun ve her canlı gibi çiftleşebilirsin tabiki biraz elini cebine atman lazım Türkiye'de ki hiçbir kızla biraz gezdirip güven vermeden yatamazsın gezdirmekten tarzım 2-3 ay sinema ve kafelerde birlikte takılacaksınız anlayacağın şöyle bin lirayı hiç yokmuş gibi kıza yedireceksin.

Bu yazdıklarım tipim çirkin dediğin için yakışıklı olanlar 1 haftada işi bitirir.

• quote:

Tip konusunda seçici değilsen mutlaka kız bulursun ve her canlı gibi çiftleşebilirsin tabiki biraz elini cebine atman lazım Türkiye'de ki hiçbir kızla biraz gezdirip güven vermeden yatamazsın gezdirmekten tarzım 2-3 ay sinema ve kafelerde birlikte takılacaksınız anlayacağın şöyle bin lirayı hiç yokmuş gibi kıza yedireceksin.

Bu yazdıklarım tipim çirkin dediğin için yakışıklı olanlar 1 haftada işi bitirir.

Alıntıları Göster
    işin kötü yanı fakirimde.https://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=133738210 baksana neyin hesabını yapıyorum. ben artık yaşamak için yaşıyorum bi amacım kalmadı. her kapı suratıma kapanıyor

• UygunsuzKertenkele kullanıcısına yanıt
    zurna A:SDASDQWDAD
  • 0

• 7.5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakallı 7 sakalsız 3

• quote:

işin kötü yanı fakirimde.https://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=133738210 baksana neyin hesabını yapıyorum. ben artık yaşamak için yaşıyorum bi amacım kalmadı. her kapı suratıma kapanıyor

Alıntıları Göster
    Üniversiteye bu yıl başlayacaksan 0 dan herşeyi kurabilirsin part time bir iş bul+kyk bursu geçinir gidersin işde çalışırken sosyal yeteneklerin gelişir ufak da olsa çevre edinirsin yolu yordamı öğrenirsin benim üniversitede 4. senem her çeşit insan var illa ki arkadaş bulursun ama önce maddi sorunları aşman gerekir.

• 6
  • quote:

Üniversiteye bu yıl başlayacaksan 0 dan herşeyi kurabilirsin part time bir iş bul+kyk bursu geçinir gidersin işde çalışırken sosyal yeteneklerin gelişir ufak da olsa çevre edinirsin yolu yordamı öğrenirsin benim üniversitede 4. senem her çeşit insan var illa ki arkadaş bulursun ama önce maddi sorunları aşman gerekir.

Alıntıları Göster
    bulursam zaten yapacağım ama korkum iş bulamamam
  • 1.5 veririm. Hatta 1.5 bile çok 0.5'i de kendi kendime ayıp olmasın diye verdim. 1 puan da işte kol , bacak,kafa gibi temel uzuvlar için.
  • Sanırım 5 zorlarsak da 6

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.