Şimdi Ara

Kendi telefonumuzu kendimiz yapalım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendim Nokia n70 veya 6630 yapmayı planlıyorum ve çok ciddiyim...

400-500 ytl'ye mal etmeyi planlıyorum...

şu linklere bir göz atın:

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2175372#aciklama

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2168308#aciklama

Şuanda sizden istediğim 6630un hangi parçalardan meydana geldiğini bulmanız... Bende araştırıyorum...

Görün bu olucak !!!

• Dostum Biz çok eskiden 8910 u 8910 i ye çevirmiştik kasa olarak ayapacağın iş riskli devre şemalarını bulman gerek birde lehim gerek uğraşacam diyorsan n70 değilde 6630 konusunda uğraşabilirsin hatta kamerasını kendın daha kalıtelı secebılırsın ama burası cın degıl ıstedıgın parçaları bulman zor olabılır. Telefonculardan eski parça isteyebilirsin ama hangi çipin hangi devre ile uyuştugunu cok ıyı bılmen lazım cok kolay degıl aslında
  • 3 sorum olacak sana;
    1-) sen maxi... teki concon musun?
    2-)Bu iş için altyapın var mı?
    3-)Kasanın Nokia üretimi kadar sağlam olabileceğine inanıyor musun?
  • arkadaş bunu maket uçak yapmakla karıştırıyo galiba

aslında uğraştıktan sonra yapılamaz birşey değil ama git kvk genpa al bence
  • Bak bu videoyu 1 sene önce izlemiştim, telefon yapmak değilde o zamandan beri telefona modifiye yapmak var aklımda.Şu anda N70 kullanıyorum N70 e ne olur bilmem ama eskiden n-gage kullanırken acaba 4096 renkli ekranı çıkartsam yerine 65k lık ekran taksam diye çok kere düşünmüşümdür.Güzel bir video izleyin;

http://video.google.com/videoplay?docid=-8960696496643643349&q=%22n-gage%22
  • quote:

3 sorum olacak sana;

1- ???
    2- Alt yapısı olan ark. war
    3- Neden olmasın ??

Peki Ana parçaları birleşik olarak alma şansım warmı?? mesela ram,d.hafıza falan hepsi hazır sırf kamera,ırda,ekran vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

3 sorum olacak sana;

1- ???
    2- Alt yapısı olan ark. war
    3- Neden olmasın ??

Peki Ana parçaları birleşik olarak alma şansım warmı?? mesela ram,d.hafıza falan hepsi hazır sırf kamera,ırda,ekran vs.

Pardon 1.ci madde yanlış olmuş, mobildepo diyecektim.Ana parçaları birleşik alınabilir mi fikrim yok ama sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapabilirsen helal olsun ne diyim.
  • aslında çok iyi bi şey bende e398 var ekranını v3i ekranı ile değiştirebilirmiyim die düşünüyorum bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan4848

aslında çok iyi bi şey bende e398 var ekranını v3i ekranı ile değiştirebilirmiyim die düşünüyorum bende

İşte o olmaz, kasalar farklı.
  • evet mobildepodaki concon benim...
  • Sen eğer cidden böyle bir işe girişirsen gelişmlerden bizi haberdar edersin burada, 6630 yapmaya kalkarsan lensi daha kalite olan bir mobil cihaz kamerası deneyebilirsin.
  • bence çok zor bir iş vede bence parçalar telden daha pahalıya gelır .herzaman.çalışacagıda meçhul
  • işlemci ne olacak..
  • Arkadaşım o kadar malszeme alıcan elinde patlarsa kötü olur sen sen ol bulaşma bu işe ama hertürlü riske karşı önlemim var diorsan helal olsun derim..
  • bulaşma bencede
  • arkadaşım helal olsun ii düşünmüşsün. toplama telefon belkide ileride bir trend olur buda ve bunun ilk örneğini sen vermiş olursun. gelişmelerden bizide haberdar edersen sevinirim.
  • Adam Ne Guzel uretım yapmak ıstıyor ne guzel işte ben desteklıyorum ama herzaman risk vardır parça almadan once netten devre şemaları ile seri pinlerini bulman gerek yada bı tamırcıye gıdıp rıca edeceksın adam sana basıp verecek .. onlarda var cunki

E398 Olan Dostum sen beyaz kapak takabilirsin dogubankta gorumustum Tabı garantı gıder

hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 13 Haziran 2006; 17:17:15 >

• Bende destekliyorum, toplama telefon değilde modifikasyon daha kolay olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Bende destekliyorum, toplama telefon değilde modifikasyon daha kolay olabilir.

berdush pm attım.

her zaman parçalar telden daha pahalıya gelir unutmayın.bence mantıksız bir iş.vede riskli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 13 Haziran 2006; 17:30:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.