Şimdi Ara

Kendi siteme bir tek ben gidemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Felixtasarim tarafından host edilen siteme giremiyorum. Diğer sitelerin tamamına girebiliyorum. Benim dışımda herkes site girebiliyor. Anlasilan banlandim fakat sıkıntı şu ki host firması Felixtasarim sanırım batmış. Bu bani nasıl kaldiririm??
    Lütfen yardım edin.

PS4+25
    GALATASARAY
  • Merhaba;

Genel olarak bir sitenin sizi banlaması olası durum değildir. DNS ayarlarında problem vardır sorunu öncelikli gelmektedir diye düşünmekteyim.

Onun dışında, sunucunuza ssh ile bağlanabilirseniz, aşağıdaki komut ile ban kaldırabilirsiniz.

iptables -X INPUT -s 1.1.1.1.1 -j DROP

Onun dışında bir yöntem bilmemekteyim. Ancak şu an araştıracağım, görmem halinde sizi bilgilendirebilirim...

Hosting konusunda batmış bir firma ile çalışmamanız, hosting sürenizin bitiminde yedeksiz kalmamanız için hosting değiştirmenizi tavsiye etmekteyim.

Bu konuda yardımcı da olabilirim,

Kolay gelsin...
  • statik İP kullanıyorsan sunucu İP adresini banlamış olabilir ve statik olduğu için de değişmiyor ipin, dolayısıyla sitene hiç giremiyorsun.
    ipin statik değilse modemi kapat aç sitene girebilirsin.

ayrıca dnsler oturmamış olabilir. Ya da eski dnsler geçerli olabilir. Bu durumda farklı bir dns kullanarak deneyebilirsin.
    google dns:
    8.8.8.8
    8.8.4.4

ya da open dns:

208.67.222.222
    208.67.220.220

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.