kendi makinamdan sitemi yayinlamak istiyorum. bu konuda bilgisi olan yada kaynak gösterebilecek arkadaşlar varmı?
cute ftp adlı program war onla ve de windowsun web publishing wizard adlı programıyla sayfanı internete yayımlayabilirsin
geronimo isteren adım adım olayı sana anlatayım... >ileri> ondan sora web sayfanın bulundugu klasor u sececeksın onuda klasör e goz at butonuyla yapacaksın >ileri> burda web sayfanın hostunun ısmını we FTP adresini yazacaksın.yenı ye tıklıyosun sora açıklayıcı ad bolumune istedigin bisi yazıyosun onemlı deıl sora gelişmiş e tıklıyosun oradan FTP yi seciyosun ileri diyosun >ileri> "URL ye ya internet adresi" naslıklı kutucuga web hostunun "ftp" adresiini yazıyosun >ileri> sor sana kullanıcı adı we sifre soruyo yazıyosun upload ediyosun o kadar..
web sayfanı yayınlıcaksında önce domain almalısın bunuwww.8m.com adresinden alabilirsin sayfada banner çıkıyor ama kırması çok kolay.adresi alıca gerisi kolay şifreni ve kullanıcı adını yazıp gir ve sitenin ftp olyını kullan hiç bir program kullanıp kafanı karıştırma
ADMİNİSTRATOR
ARKADASLAR FRONTPAGE I KABUL EDEN WEB SITESI VAR MI
derhan hemen hemen bütün web hosting sirketleri kabul eder.