Şimdi Ara

kendi savunma Sanayii sirketimi kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli dh sakinleribu yil ilk kez lys ye girdim ve artik tercih donemi

Tahminen mf 4 sıralamam 30k 40k arasında ilerde bir yerde çalışmak yerine kendi savunma sanayii sirketimi kurmak istiyorum

Sizce bi sene daha kalip sıralamam ı yukseltmeyemi çalışsam ada hangi bolum yada uni tercij etsem bi soyleyin size zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahya58

Değerli dh sakinleribu yil ilk kez lys ye girdim ve artik tercih donemi

Tahminen mf 4 sıralamam 30k 40k arasında ilerde bir yerde çalışmak yerine kendi savunma sanayii sirketimi kurmak istiyorum

Sizce bi sene daha kalip sıralamam ı yukseltmeyemi çalışsam ada hangi bolum yada uni tercij etsem bi soyleyin size zahmet

sanirim savunma sanayine yonelik yazilim sirketi kurmak istiyorsun,
    digr turlu kisisel olarak olmayacak duaya amin demek olur,

birinci sart, yurtdisinda o sektorde calismak,

bunun icin yolun epey uzun,
    cok iyi yabanci dil ve cok iyi bilgisayar bilgisi ile
    Turkiye'de makina, bilgiayar, yazilim, ucak, uzay ,geomatik, matematik gibi iyi bir okuldan mezun olduktan sonra
    yurtdisinda sektorun iyi oldugu bir ulkeye iyi bir universiteye burslu yuksek lisans cikmak ve orada sektorde yer bulmak,
    bir sure calistiktan sonra turkiyeye donup ordaki baglantilarla orayla calismaya devam etmek..bizzat kendi tecrubelerimdir.

o yuzden simdi elektrik mi elektronik mi yoksa makina mi vs olsun diye stres yapmana hic gerek yok..
    Edirne'den ciktiktan sonra
    cv ndeki en onemli seyler cok iyi ingilizcen ve lisansta mumkunse yazacagin en azindan bir adet konferans makalesi olacak.
    lisans boyunca hocalardan biriyle yer alacagin bilimsel bir proje ve yazilacak makalelerde yer bulman (iyi yerlerde basilmis elbette) seni her turlu diplomanin onune gecirir..

• tabi, basarabilirsen bu senin sonucun olsun,
    hedefin ise girdigin bolumde farklilik yaratmak olsun,
    (kendinin de farkina vararak, yoksa beni bunaltan ogrenciyi de sahsen sevmem, ayaklar yere basacak once)
    gerisi corap sokugu gibi gelir..
    kisaca kendini bos yere streslere sokma derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEMİ İLE TİCARET YAPMAK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.