Şimdi Ara

Kendi Metamızı Oluşturalım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekiklerden neyimiz eksik, kendi "Meta'mızı" kendimiz yapalım.
    Benim düşüncem;
    ADC ve Support Mid gitmeli. Alt koridor genelde Suikastçı olmalı. Üst koridor ise dövüşçü (Offtank). Ormancılar Blitz Thresh Leona gibi tank olmalı. Leona değil de Blitz ile Thresh iyi görebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma

• Gereksiz

• :D aslında mantıklı olabilir. üstteki low arkadaşlar bunu çekikler yapsa nasıl davranacağını biliyorum ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

:D aslında mantıklı olabilir. üstteki low arkadaşlar bunu çekikler yapsa nasıl davranacağını biliyorum ama neyse.

• Apcleri napcez?

Mid: Apc / Support
    Solo Bot: Adc
    Solo Top: Assassin
    Jungle: Tank

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle blitz konusunda haklı arkadaş çok iyi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustus

Apcleri napcez?

Mid: Apc / Support
    Solo Bot: Adc
    Solo Top: Assassin
    Jungle: Tank

Oda güzel ama zor olur apc sup davası bi komboda adam almalı bence mid bu yavaş yavaş adam ölmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fruit

Çekiklerden neyimiz eksik, kendi "Meta'mızı" kendimiz yapalım.
    Benim düşüncem;
    ADC ve Support Mid gitmeli. Alt koridor genelde Suikastçı olmalı. Üst koridor ise dövüşçü (Offtank). Ormancılar Blitz Thresh Leona gibi tank olmalı. Leona değil de Blitz ile Thresh iyi iş görebilir.

Mantıklı türklet her zaman iyi strateji yaparlar
  • Adc sup mid gitse aslinda fena olmaz karsidaki midlaner daha az farm alir ve oyunun erken asamasinda midden rahat kule alinabilir karsidaki midlanerda farmdan geri kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: Üstad ama küstah

Jungle blitz konusunda haklı arkadaş çok iyi oluyor

6lv olana kadar biraz sıkıntı çekiyor ama iyi temizliyor. Golemlerden başlayınca sıkıntı kalmıyor

• mid zaten 2 karış lane orda supporta ne gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Mamoş

mid zaten 2 karış lane orda supporta ne gerek

En geniş lane mid iyi bak

• 3 yıllık bir support oyuncusu olarak , Supportlara özel bir item getirilmeli bu item in pasifi sayesinde her kill aldığınızda tüm takım arkadaşlarınıza eşit oranda gold gitmeli , ayrıca bir supp itemi olmalı ve kill aldıkça biriken pasif size ekstra can olarak dönmeli + ward vermeli.

Böylelikle , brand , lissandra , lux , morgana gibi supp gidebilecek nitelikte şampiyonları daha çok görebiliriz , hem supportun oyundaki işlevselliği artar ve maçlar daha kaliteli geçer. Janna sona gibi tek görev can + ward + stun bitti gitti olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuitoS

3 yıllık bir support oyuncusu olarak , Supportlara özel bir item getirilmeli bu item in pasifi sayesinde her kill aldığınızda tüm takım arkadaşlarınıza eşit oranda gold gitmeli , ayrıca bir supp itemi olmalı ve kill aldıkça biriken pasif size ekstra can olarak dönmeli + ward vermeli.

Böylelikle , brand , lissandra , lux , morgana gibi supp gidebilecek nitelikte şampiyonları daha çok görebiliriz , hem supportun oyundaki işlevselliği artar ve maçlar daha kaliteli geçer. Janna sona gibi tek görev can + ward + stun bitti gitti olmaz...

Haklısın ilk aldığım da Janna Lux Zilean oynuyordum hele hele Janna Zilean yapabilecekleri çok sınırlı. Sup itemleriyle 1v1 yani tek başına bişey yapamiyor. Bunların arasında Sona Soraka Nami olabilir. Zyra için bişey diyemem kendini idare edebiliyor. Lux te öyle. Bu yüzden Thresh Blitz daha çok tercih ediliyor.

• Ne saçmalıyonuz beyler meta'yı siz oluşturmazsınız , Riot oluşturur. Siz de ona gire pickler yaparsınız. Kendi metamızı oluşturalım diye bir olay yok.
  • Challenger olma taktiği veriyorum

Zed support deneyşn banko çilingirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TarıkB

Challenger olma taktiği veriyorum

Hocam merhabalar sizi 5 yıldır takip ediyorum ve sayenizde çilingir olma yolunda hızla ilerliyorum :) 2 hafta içinde maymuncuk eğitimi felan verecekler işte ne bileyim inş çilingir olurum ya.. sevgilerle..
  • O dedigin sey eskiden yapılıyodu mide sup adc gidip erkenden mid kulesini alıp görüş hakimeyeti kurmak ve rakip midi kastirmamak icin onun karsiliginda sizin midinizde geri kaliyodu tamamen adc ye dayalı bir kompozisyon tabi gang yeme riskine karsi sizin jungunuz double buffi alip mide geliyor 3v1 avantaj sagliyorsunuz buna karsin rakip jungle gelmezse 3-4.dkda ilk kuleyi alip avantaj sagliyorsunuz tabi rakip jungle mal degilse bota gidip bot kulesini alirlar .

Eger rakip jung hard malsa ormanina devam ediyosa siz muthis one gecersiniz mid kulesini alip hemen bota giderek 4v2 sekilde rakip botau roamliyarak bu avantaji ejder+kule ye cevirebilirsinizki oyun burda kopar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkB

Challenger olma taktiği veriyorum

Hocam merhabalar sizi 5 yıldır takip ediyorum ve sayenizde çilingir olma yolunda hızla ilerliyorum :) 2 hafta içinde maymuncuk eğitimi felan verecekler işte ne bileyim inş çilingir olurum ya.. sevgilerle..

sorun değil üstadınla böyle konuşabilirisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.