Şimdi Ara

Kendi kendine bi sesli bi sessize aliyor telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dunden beri ayni sorun var. Olayi anlatiyorum. Yaklasik 3 hafta once baslayan ve hala devam eden sesliye aldigimda hala sessizde kaliyor. Sessize aliyorum seslide kaliyor. Neyse restore at dediler ugrasmadim. Dun telefon cebimde surekli titriyor. Mesaj geldi zannediyorum tus kilidini bile acamadim bi sesli bi sessiz oluyor telefon. Su an bunu yazarlen bile oldu. Ama birde su sorun var. Kendini sesliye sessize alma olayi sol taraftaki tusi sessize getirince oluyor. Sesliye getirince olmuyor. Telefonu ilk aldigimda hic sorunsuz 2 hafta kullandim. Jb yaptik boyle olmaya basladi. Ne yapayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Kendi Kendine Sessize Geçmesinin Nedenleri ve Çözümleri

Birçok Android ve Samsung telefon kullanıcısı, telefonlarının kendi kendine sessize geçtiği sorununu yaşamaktadır. Bu sorun, önemli aramaları veya bildirimleri kaçırmanıza neden olabilir ve oldukça can sıkıcıdır.

Telefonun kendi kendine sessize geçmesinin çeşitli nedenleri olabilir:

• Çarpma veya düşme: Telefonunuzu sert bir yüzeye çarparsanız veya düşürürseniz, ses düğmeleri hasar görebilir ve telefonunuzu sessize alabilir.
    • Uygulamalar: Bazı uygulamalar, belirli koşullar altında telefonu otomatik olarak sessize alabilir. Örneğin, bir oyun uygulaması oyun oynarken telefonunuzu sessize alabilir.
    • Ayarlar: Telefonunuzun ses ayarlarında yanlış yapılandırılmış seçenekler, telefonun kendi kendine sessize geçmesine neden olabilir.
    • Cep kılıfı: Telefonunuzu çok sıkı saran bir cep kılıfı, ses düğmelerine baskı uygulayabilir ve telefonunuzu sessize alabilir.

Telefonun Kendi Kendine Sessize Geçmesini Giderme Yolları:

• Ses düğmelerini kontrol et: Ses düğmelerinin hasarlı veya sıkışmış olmadığından emin ol.
    • Uygulamaları kontrol et: Yüklü uygulamaları gözden geçir ve belirli uygulamaların telefon ayarlarını etkileyip etkilemediğini kontrol et. Gerekirse bu uygulamaları kaldır veya ses ayarlarını sıfırla.
    • Ses ayarlarını kontrol et: Telefonunuzun ses ayarlarına giderek "Otomatik sessiz mod" veya "Sessize al" gibi seçeneklerin devre dışı olduğundan emin ol.
    • Cep kılıfını çıkar: Telefonunu kılıfından çıkar ve telefonun kendi kendine sessize geçip geçmediğini kontrol et.
    • Telefonu yeniden başlat: Birçok sorunu çözebileceği için telefonunu yeniden başlatmayı dene.
    • Fabrika ayarlarına sıfırla: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, telefonunu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin. Ancak bu işlem tüm verilerini sileceğinden, sıfırlamadan önce önemli verilerini yedeklemeyi unutma.

Yukarıdaki çözümleri uygulayarak telefonunun kendi kendine sessize geçme sorununu gidermeye çalışabilirsin. Sorun devam ederse, bir teknisyene başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana zahmet olacak ama restore etmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo kendi kendine açıldı :O
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.