Bildirim
KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANABİLEN TELEFON
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben RAKS 440 kullanıyorum dediğin özellik var. İstediğim saatte açılıp kapanabiliyor. Ayrıca blacklist özelliği de var. 5 Numaraya kadar engelleme yapabiliyor. Mesela seni rahatsız eden bir numra varsa yazıyosun seni aradığında meşgul diyor karşı tarafa.. Ama sen aradığını göremiyorsun. Kardeşimden emanet aldım dandik diye incelememiştim, geçende bi kurcaladım güzel özellikleri varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eligible -- 10 Nisan 2008; 13:22:35 > -
philips 9@9k -
benq siemens ef71 ve siemens telefonların çoğundada bu özellik mevcut yıllardır -
Philips xenium :) serisinin çoğunda bu özellik mevcut artı firewall özelliği var :9 yani güvenlik duvarlı :) -
vay eb güzel işlev ilk defa duyuyorum -
samsung n710, 90ytl lik tel...
ancak kullanmak için pin kodunu kaldırmalısın, pin koduna takılıyo aktifse...
abi onu bırakın nokia 5100 en popüler tel iken, daha 3210un adı yok iken,
alcatel one touch pocket vardı bende (nasıl denk getirdiysem onu da sakaryada)
sene 99, o özellik vardı, otomatik kapanma, açılma, timer (mesela kuruyosun i saate 1 saat içinde çağrı yada sms gelmezse kapatıyor...
bi çok telefonda var sonuç olarak...
bazı özellikler yazılımdan ibaret olsa dahi, gıcığına mı koyulmaz telefona, kasıtlı mı çıkarılır anlamam... -
panasonic gd 75 :) 20 liraya aldım 2. elini süper... -
Benq Z2'de var. -
150 ytl değerindeki Philips 292 de bu özellik var ayrıca kamera,mp 3 çalma özellikleri mevcut . Ağırlık 80 gram kalınlık 4 mm . -
motorola c117 özellik var :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X